Back to site

 Johdanto

737-300_egkk_hom

Johdatus FlightGear

FlightGear on avoimen lähdekoodin lentosimulaattori. Se tukee useita suosittuja alustoja (Windows, Mac, Linux, jne.) ja on kehittänyt ammattitaitoinen vapaaehtoisia ympäri maailmaa. Lähdekoodi koko projektista löytyy ja lisensoitu GNU General Public License.

Tavoitteena FlightGear on luoda hienostuneita ja avoin lentosimulaattori puitteet käytettäväksi tutkimuksessa tai akateemisten ympäristöjen, lentäjien koulutus, kuten teollisuuden suunnittelu työkalu, DIY-ta jatkamaan suosikki mielenkiintoinen lentosimulointi idea, ja viimeisenä mutta varmasti ei ole yhtä hauska, realistinen ja haastava työpöydän lentosimulaattorilla. Kehitämme hienostunut, avoin simulointi kehys, jota voidaan laajentaa ja parantaa, kun kuka tahansa kiinnostunut osallistumaan.

On olemassa monia jännittäviä mahdollisuuksia avoimen, vapaan lennon sim.Toivomme, että tämä hanke on kiinnostava ja hyödyllinen monille ihmisille Euroopan eri alueilla.

Projektin yleiskatsaus

FlightGear on ilmainen lentosimulaattori projekti. Sitä kehitetään kautta armosta panos lähdekoodin ja vapaa-aikaa monia lahjakkaita ihmisiä ympäri maailmaa. Niistä monet tavoitteet hankkeessa ovat pyrkimys minimoida oikoteitä ja "tehdä asiat oikein", pyrkimys oppia ja tietämystä, ja pyrkimys on parempi leluja pelata.

Idea Flight Gear syntyi tyytymättömyys nykyisiin kaupallinen PC lentosimulaattoreita.Suuri ongelma näiden simulaattorit ovat niiden proprietariness ja puute laajennettavuuden. On niin monia ihmisiä ympäri maailmaa hyviä ideoita tehostaa hetkellä saatavilla simulaattoreita, joilla on kyky kirjoittaa koodia, ja joilla on halu oppia ja osallistua. Monet ihmiset osallistuvat koulutukseen ja tutkimukseen voisi käyttää spiffy lentosimulaattorin runko työtä, joka rakentaa omia projekteja, mutta kaupallinen simulaattorit eivät sovellu muuttamiseen ja parantamiseen. Flight Gear projekti pyrkii täyttämään nämä aukot.

On olemassa monenlaisia ihmisiä kiinnostaa ja osallistua tähän hankkeeseen. Tämä on todella globaali vaivaa rahoittajiin lähes kaikista maanosista. Harrastukset vaihtelevat rakentaa realistinen koti simulaattorin pois vanha lentokone osia, yliopistojen tutkimus-ja neuvonta käyttöön, on yksinkertaisesti ottaa vaihtoehto kaupallinen PC simulaattoreita.

Flight Gear ja sen lähdekoodi on tarkoituksellisesti pidetty auki, saatavilla ja ilmainen.Näin voimme hyödyntää ponnisteluista valtavan lahjakkaita ihmisiä ympäri maailmaa.Vastakohtana perinteinen lähestymistapa kaupallisten ohjelmistojen myyjät rajoittavat kollektiivista kykyä ihmiset voivat palkata ja maksaa. Lähestymistapamme tuo omat ainutlaatuisia haasteita ja vaikeuksia, mutta olemme vakuuttuneita (ja muilla vastaavilla jäsennelty hankkeet ovat osoittaneet), että pitkällä aikavälillä voimme jättää varjoonsa kaupallinen "kilpailu".

Osallistuminen Flight Gear voi olla koulutus ja hauskaa. Pitkään kehittäjä, Curtis Olson oli sanottavaa työtä Flight Gear:

Henkilökohtaisesti Flight Gear on ollut loistava oppimiskokemus minulle. Olen joutunut monia uusia ideoita ja ovat oppineet valtavasti "hyviä juttuja", parhaillaan keskustellaan ja toteutetaan erilaisia Flight Gear osajärjestelmien.Jos ei muusta syystä, tämä yksin tekee kaiken vaivan arvoista.

fgfs-screen-019
Published (Last edited): Mar 19 , source: http://www.flightgear.org/about/