Back to site

Noin

Source: http://www.metserve.com/aboutTervetuloa MetServe Enterprises. Olemme joukko brittiläinen Geeks yli 15 vuoden kokemus erikoistunut verkkosivujen suunnittelua ja tietotekniset palvelut.

Web pohjaiset palvelut
Meidän kattaa web design ja internet-markkinoinnin erikoistunut, web suunnittelu, sivuston kehittämiseen, sivuston optimointi, hakukoneoptimointi, markkinointi ja mittojen toimivuutta.

Kun valitset web design yritys, suunnittelu on tärkeä rooli onnistumisen online läsnäolo. Täällä MetServe Yritykset Olemme perinteisesti työllistävät graafinen ja web-suunnittelijat, jotka yhdessä tuottavat suuria kuvioita, jotka ovat teknisesti hyviä. Yhtä tärkeitä ovat tekijöitä, jotka sinun tulee ottaa huomioon.

Nämä koostuvat 4 seuraavan tieteenalojen:

Rasti Web Design - W3C -yhteensopiva XHTML & CSS ​​koodaus ja innokas keskittyä verkkosivuilla käytettävyyttä.
Rasti Markkinointi - ymmärtäminen online tavoitteiden ja nykyisen markkinoinnin käsitteitä.
Rasti Website optimointi - hakukoneen friendly verkkosivuilla koodaus ja ylläpito hakukoneissa.
Rasti Toimivuus - Mittatilaustyönä Content Management Systems (CMS) kehitettiin tarkat vaatimukset.
Rasti Hakukoneoptimointi - Tarjoamme SEO palveluja käytetään vain Google suositteli "White Hat" tekniikoita.

MetServe Enterprises palvelee monenlaisia ​​hankkeita, jotka kaikki saavat yhtä paljon huomiota yksityiskohtiin ja ainutlaatuinen muotoilu, jota odotatte, olipa se pieni tietoihin web-sivuston tai laaja cororate tietokantaan perustuva ratkaisu.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia ​​asiakassuhteita jotka perustuvat luottamukseen ja sitoutuminen tuottaa parhaan sivuston suunnittelun ja web-kehitys, yhdistetty laadun luotettava hosting omilla henkilökohtainen omistettu brittiläinen palvelimia.

Ymmärrämme, että menestyksemme riippuu asiakkaidemme - siksi yrityksen menestyksen kannalta on meille erittäin tärkeää.

Ensin luottamusta, sitten rakentaa sivustoja.

ATK-palvelut
MetServe Yritysten on myös tarjolla erilaisia ​​tietokoneen korjaus kotona tai toimistossa. Pystymme lähettämään Geek kotiin tai toimistoon auttamaan sinua seuraavissa, mutta ei rajoitu palvelujen luetteloa.

Rasti Ohjelmiston asennus
Rasti Tietojen varmuuskopiointi ja siirto
Rasti Parental Control Set-up
Rasti Laitteiston asennus
Rasti Health Check ja optimointi
Rasti Langattomat asetukset
Rasti Data Puhdista
Rasti Virus Removal
Rasti Käyttöjärjestelmän asennus
Rasti Factory Palauta
Rasti Mobile Käyttöönotto ja synkronointi
Rasti Mobile Data Transfer

Sekä tarjoaa perinteisen paikan päällä palvelua, edullisempi vaihtoehto Remote Desktop tukea on myös saatavissa. Tämä menetelmä otettiin voimme vianmääritys ohjelmistoihin liittyvien ongelmien sallimalla käyttää työpöydällä, hiiri ja näppäimistö internetin kautta. Sinun tarvitsee vain ladata yksi tiedosto, ja me hoidamme loput.

Meidän laskennan palvelut kotiin ja toimistoon tuki ovat saatavilla North East London & Essex lukien mutta ei rajoittuen, Barking, Billericay, Basildon, Brentwood, Benfleet, Chigwell, Dagenham, Grays, Laindon, Romford, Rayleigh, Thurrock, Upminster, Wickford.

Published (Last edited): Mar 22