Back to site

Centerin Bios

Source: http://uscpublicdiplomacy.org/index.php/about/bio_detail/philip_seib


Media järjestöt pyytävät haastatteluja ja esiintymisiä otettava yhteyttä cpd@usc.edu, Puh: (213) 821-2078

Philip SEIB
Johtaja
seib@usc.edu
Philip SEIB on professori journalismin ja julkisen diplomatian ja professori kansainvälisiä suhteita yliopistossa Etelä-Kaliforniassa, ja on johtaja USC: n Center Public Diplomacy. Hän on kirjailija ja toimittaja useita kirjoja, muun muassa Headline diplomatiaa: Miten uutisointi Vaikuttaa Foreign Policy, Global Journalist: Uutiset ja omatunto on maailman konfliktien, Beyond Front Lines: How News Media Peitä maailmansodan muokkaavat War, lähetysten alkaen Blitz: Miten Edward R. Murrow Auttoi Lead Amerikasta sodan, New Media ja uuden Lähi-idän Al Jazeera Effect: How New Global Media muokkaavat World Politics, maailmanlaajuinen terrorismi ja New Media: Post-Al Qaida Generation, Al Jazeera Englanti: Global News muuttuvassa maailmassa, ja tuleva Reaaliaikainen Diplomacy: Politiikka ja valta sosiaalisen median aikakaudella. Hän on toimittaja Palgrave Macmillan sarjan kansainvälisen politiikan tiedonannossa, co-päätoimittaja Palgrave Macmillan Series Global Public Diplomacy, ja co-toimittajana Media, sota, ja Conflict.
Uusimmat julkaisut Philip SEIB
17 maaliskuu 2012 - Making Sense of Cultural Diplomacy CPD Blog
Helmikuu 2012 - "PD Snapshot: Katse tulevaisuuteen" PDiN Monitor 
29 helmikuu 2012 - "itsenäinen Cultural Diplomacy" Huffington Post
02 helmikuu 2012 - Yhdysvaltojen, Kiinan ja henkisen Eristäminen CPD Blog
Tammikuu 2012 - Philip SEIB, "arabien vallankumouksia ja Real-Time diplomatiasta," in Sosiaalinen media Revolutions: Kaikki Hype tai New Reality?, Liechtenstein Institute itsemääräämisoikeudesta Woodrow Wilson School of Public ja kansainväliset asiat, Princeton University (kevät 2011)
Tammikuu 2012 - Philip SEIB, "Public Diplomacy vastaan ​​Terrorismi" Des Freedman ja Daya Kishan Thussu (toim.), Media ja Terrorismi: Global Perspectives (London: Sage, 2012).
Voit lukea lisää blogikirjoituksia Philip SEIB, klikkaa tästä.
Uusimmat kirjat
Global Terrorismi ja New Media New York: Routledge, 2011. 
TILAA TÄSTÄ
Kohti Uuden Public Diplomacy: Uudelleenohjaus US Foreign Policy New York: Macmillan, 2009.  TILAA TÄSTÄ
Al Jazeera Effect: How New Global Media muokkaavat World Politics. Dulles, VA: Potomac Books, 2008. TILAA TÄSTÄ
Philip SEIB ja uutiset
14 maaliskuu 2012 - Verkkolehti Miller-McCune lainattu Philip SEIB miten tavalliset ihmiset voivat vaikuttaa ulkopolitiikkaa "Intia, Kiina ja merkitys Storytelling"
14 helmikuu 2012 - BBC News-lehden verkossa lainattu Philip SEIB tietoa julkisen diplomatian vaikutuksia Yhdysvaltojen vierailun Kiinan johtaja Xi Jinping.
13 tammikuu 2012 - BBC World Today -aamu ohjelma BBC World Service Radio, haastatellut Philip SEIB viimeaikaisesta sotilaallisten siteet Yhdysvaltojen ja Etelä-Sudanissa. 
06 tammikuu 2012 - Fast Company lainatut CPD johtaja Philip SEIB miten Kiina on hiljattain sijoitettu keskittyy ulkomaan uutisten lähetykset käynnistämällä uuden Englanti uutis-verkosto, TodayChina, asettaa debyytti helmikuussa.
07 joulukuu 2011 - Philip SEIB lainattiin New Statesman (Yhdistynyt kuningaskunta) noin perintö Al Jazeera sekä verkon vaikutus Qatar julkista diplomatiaa erityisesti. 
29 marraskuu 2011 - El Molinillo de ACOP haastateltiin Philip SEIB tietoa julkisen diplomatian ja "Taistelut for mielissä ja sydämissä."

Published (Last edited): Mar 22