Back to site

Tarkoitus

Maya-tutkimusohjelma on yhdysvaltalainen voittoa tavoittelematon järjestö (501C3), joka tukee arkeologinen ja etnografinen tutkimus Keski-Amerikassa. Jokainen kesä vuodesta 1992 olemme sponsoroi arkeologinen kenttätyö on muinaisen Maya sivusto Blue Creek Luoteis Belizessä ja etnografinen tutkimus kylässä Yaxunah, Meksiko.

Tavoitteenamme on ennen kaikkea tehdä tutkimusta, joka lisää kehon osa tieteellisestä tietoa ja auttaa meitä paremmin ymmärtämään menneisyyttä monimutkainen antiikin yhteiskunnissa Amerikassa. Monet meidän sidoksissa oppineita on kansainvälisesti määritelty oman alansa.Viimeaikaiset tuki on tullut National Geographic Societyn, National Science Foundation, Foundation for Advancement of Mesoamerikan Studies, Heinz säätiö, ja amerikkalainen neuvoston seurain. Lisäksi Blue Creek kenttä koulu on sertifioinut Register Ammatillisen Arkeologit ja projekti voitti arkeologisen instituutin Amerikan Louhinta Outreach kilpailuun!

Toinen keskeinen MRP tavoitteena on edistää opiskelijoiden osallistuminen ja vapaaehtoisia - kaikille, jotka haluavat kokea todellisen maailman arkeologista tai antropologisen tutkimuksen ja ymmärtää, miten me tutustua muihin kulttuureihin voi liittyä meihin. Näemme tämän kriittinen koulutuksen osa MRP: n työtä ja se auttaa meitä saavuttamaan tutkimuksemme tavoitteet samoin! Ikä meidän osallistujien vaihtelevat 18: sta yli 80. Niin monet osallistujat palaavat vuosi toisensa jälkeen MRP on tullut suurperhe. Noin puolet osallistujista ovat yliopisto-opiskelijoille alle 30-vuotiaita ja puolet ovat ammattilaisia ja eläkeläisiä. Vaikka suurin osa osallistujista tulevat Yhdysvalloista ja Kanadasta, meillä on opiskelijoita Australian, Euroopan, Latinalaisen Amerikan ja Japanin toimielimissä.Opiskelijoille, akateeminen luotto voidaan yleensä järjestää. Vaikka monet opiskelijat jatkaa uraa muilla aloilla, monet siirry menestyvät jatko-opiskelijoille arkeologia tai liittyvältä alalta ja palata keskittymään MRP hankkeisiin niiden opinnäytetöitä.

Maya tutkimusohjelma
1910 East Southeast Loop 323
# 296, Tyler, Texas 75701
Puhelin: 817-831-9011
Sähköposti: mrpinquiries@gmail.com

501 (c) 3 voittoa tavoittelematon organisaatio.

translated by OL
Published (Last edited): Apr 5 , source: http://www.mayaresearchprogram.org/web-content/aboutus_purpose.html