Back to site

Muokkaaminen Honda Civic mahdollisimman MPGAerocivic profiilia


Aerocivic ajo


Aerocivic edellä


Aerocivic kohonneet takana 3/4 näkymä


Aerocivic edessä


Aerocivic edellä taka


Aerocivic takana


Aerocivic edestä 3/4 näkymä


Aerocivic takana 3/4 näkymä


Aerocivic vene häntä rakentaminen


Aerocivic SuperMID polttoaineen kulutusta tietokoneen


Aerocivic polttoaine log
Auto Vakuutus
Yksinkertainen ja suoraviivainen auto insurance kanssa ASDA

Chevrolet Aveo / Sonic foorumi
Keskustelua ja infoa Chevrolet Aveo klo AveoForum.com (plus Chevy Sonic, Pontiac Wave, Pontiac G3, Suzuki Swift +, Holden Barina).

Halpa auto merenkulku hinnat verkossa heti laskin Montway Autot

Varaa halpa autonvuokraus - Vertaa ja säästä

Aloitin tämän polttoainetalouden projektin jälkeen hirmumyrsky Katrina-vaikutteita kaasun hintaa ajaa ylös, koska minulla on pitkä työmatka, ja lukuun ottamatta muutamaa hybridit, auton yritykset olivat kiireisiä käyttöön malleja yhä köyhempiä kaasun mittarilukema.

Yleistä:

 • Taustaa - auto & aero vaikutteita
 • Tutkimus ja rakentaminen
 • Coastdown testaus laskea Cd
 • Päivitys: lean burn asennettu moottori lisää MPG
 • Mitä polttoainetaloutta se saa?
 • Millaista on ajaa?
 • Verrattuna "tavallisia" autoja...
 • Aero havainnot: bugs, lehdet ja hirvi
 • Aerodynaamiset muutokset yksityiskohtaisesti
 • Maksaa
 • Aerocivic tiedotusvälineissä ja linkit
 • Muut aeromodded ajoneuvot

Update: October, 2011 - 5288 dollaria säästöjä

Vuodesta lokakuuta 2011 olen parempi mittarilukema on pelastanut minut 5288 dollaria bensiinin, mitä se olisi maksanut minulle matkustaa 184955 mailia minun alkuperäiseen mittarilukema (pre-modified). Tämä on yli 6 vuoden ajan. Ei huono tuotto 400 dollaria investointeja aeromods.

Taustaa - auto & aero vaikutteita

Autoni on 1992 Honda Civic CX jonka ostin uudet, on EPA polttoaineenkulutus luokitus on 47 mpg (US) maantiellä / 39 kaupungissa (5.0/6.0 l/100 km... 20.0/16.6 km / L... 56,4 / 46,8 mpg (Imp.)), ja keskimäärin puolivälissä 40-luvulla, kun ajaa "normaalisti".

Ennen Katrina, olisin käyttänyt hypermiling tekniikoita saada minut jopa keskimäärin korkea 50-luvulla, mutta jouduin pitämään nopeuden alle 55 mph (89 km / h) sen saavuttamiseksi, mikä voi olla hankalaa tekemistä varattu valtateillä. Noin tällä kertaa olin lukenut Phil Knox artikkeli " Vapaa Polttoaine Ajaminen Wind "EV maailmassa, jossa hän puhui käyttää tavallista materiaalia rautakaupasta alentaa hänen auton ilmanvastuskerroin (Cd) ja parantaa kaasun mittarilukema valtatie nopeuksilla. Myös asuneet Saksassa, olin tutustunut moniin ultramatalien Cd autoja suunniteltu Saksassa 1930-luvulla.

Koska se ei näyttänyt auton yritykset aikovat tehdä mitään lähitulevaisuudessa noin käyttöönotosta pieni auto, joka saisi hyvän polttoainetalouden maantiellä, päätin katsoa, mitä voisin tehdä parantaakseen oman nykyisen auton kaasun mittarilukema.

Tutkimus ja rakentaminen

1930-aerodynaaminen testissä autoEnsinnäkin olen tutkinut 1930-luvulla Saksan autoja ja löytyi yksi jonka muodon karkeasti sovitettu oman auton. Tämä auto oli virtaviivainen 1939 Maybachsuunniteltu Fulda Tire Company nopeaan renkaiden testaukseen Autobahn ja voisi risteily yli 150 mph ja 150 hv moottori. Olen myös tutkinut joitakin uudempia alhainen Cd konseptiautoja käytetty viime aikoina kehitetty aerodynaaminen tekniikoita siivota ilmavirta ympärillä pyörien.

Aluksi rakensin Aero mods alumiinia bar, Coroplast ja läpinäkyvä vinyyli ja sitten kun ne osoittautuivat itse uudelleen ne vahvempi ja pysyviä alumiinia itsekantava ja Lexan käyttäen rakennustekniikoita yleisempiä homebuilt ilma.Koska olin rakentaa tämän auton käyttöä lähiliikenteen, ei näytä autoa, tai "no pitää pannassa" äärimmäisen paljon ajettu auto, kaiken tein auton piti maksaa itsensä polttoainesäästöjä kahden vuoden ajan. Koska se oli 15-vuotias auton yli 350000 mailia (563270 km) on matkamittarin tuolloin, että aloitin tämän projektin, minulla ei ollut mitään huolia jälleenmyynti arvo.

Lopputuloksena on auto niin alhainen ilmanvastuskerroin, että se on alhaalla konseptiauto alueella selvästi alle 0,25 Cd (kerroin vedä) ja Toyota Prius (3rd generation).

Coastdown testaus laskea Cd

Tulokset rannikon alas testaus on lineaarinen ulos 90 h / 145 km / h (sen rannikolla lähes samoin 80 km / 129 km / h se on 50 mph / 80 km / h) ja Cd testattu on 0,17.

Update (helmikuu 2010): lean burn asennettu moottori lisää MPG

Vuonna loppukesällä 2009 loppuun 512000 mailia minun moottori ja voimansiirto olivat puhki, joten minulla oli vähän käytettyjä siirto ja lean burn (VX) asennetun moottorin autooni.

Toistaiseksi uusi moottori on keskimäärin 7 mpg paremmin kuin vanha kone.Tämä moottori ei saa saman mittarilukema laajalla kierroslukualueella, että olen nähnyt aikaisempien moottori, mutta sen sijaan näyttää supistui tasaisesti mittarilukema kasvaessa valtatie nopeutta tyypillinen useimpiin autoihin.Kesällä tasaisella tiellä uuden moottorin saa 100 mpg tasaista 60 mph ja 120 mpg 40 mph. Siinä on säiliö keskiarvojen ylä 60-talvella ja ylempi 70-kesällä.Olen ollut sitä edelleen lean polttaa tasolle moottoritien läpi 91 mph, ja arvion mukaan sen pitäisi pystyä pysymään laiha polttaa jopa nopeuksilla hieman yli 100 mph.

Mitä polttoainetaloutta se saa?

Likimääräinen mittarilukema tasaisella tiellä polttava kuin etanolin bensiiniä 85 astetta F ympäristön (29,4 ° C):

 • 95 mpg (US) 65 km
  (2,5 l/100 km, 105 km / h... 40.4 km / L... 114 mpg (Imp.))
 • 85 mpg (US) at 70 mph
  (2,8 l/100 km eli 113 km / h... 36.1 km / L... 102,1 mpg (Imp.))
 • 65 mpg (US) 80 km
  (3,6 l/100 km, 129 km / h... 27.6 km / L... 78,1 mpg (Imp.))
 • 50 mpg (US) 90 km
  (4,7 l/100 km, 145 km / h... 21.3 km / L... 60,1 mpg (Imp.))

Käyttämällä E10 (10% etanoli / bensiini seos) laskee nämä luvut noin 5 mpg. Se oli keskimäärin mittarilukema alhainen 70-luvulla, kunnes E10 otettiin käyttöön, ja on nyt keskimäärin korkealla 60-luvun ( ks. nykyinen polttoainetaloutta log ). Kääntöpuoli on parantunut mittarilukema on lisääntynyt valikoima ja minulla ei ole ongelmia saada yli 800 mailia (1287 km) päässä minun 11 US gallona (41,6 l / 9,2 Imperial gallona) säiliö kesällä.

Millaista on ajaa?

Minun täytyy saada yli 90 mph ennen kuin alkaa tuntea mitään tuulikuorma, ja se on laskettu huippunopeus n. 140 km ja sen 102 hv moottori (OEM huippunopeus oli 95 mph). Tuulikuorma Olen nyt 80 mph on lähellä sitä, mitä minulla oli 60 mph. Tuulen melu on lähes olematon. On ilo ajaa maantiellä, sillä se ei tunne mitään tuulikuorma normaalissa valtatie nopeuksilla ja menettää nopeutta PALJON hitaammin kuin tavallinen auto, kun rullauksen.

Verrattuna "normaaliin" auton...

Tämä auto rannikot niin hyvin, että kun vaihtaa ajo tästä autosta "normaali" auto, tuntuu kuin olen ajamassa tiellä peitetty melassi, ja että, kuten Moottoriveneretkiä, sinun täytyy pitää kaatamalla valta ylläpitää eteenpäin.Sen sijaan tämän auton tasaisella tiellä se vie vain kevyt kosketus on kaasupolkimen ylläpitää nopeutta ja se vie vain slightests ja alamäkiä ylläpitää nopeutta rannikolla. Jo Prius nyt tuntuu "draggy" valtatie nopeuksilla kuin tämän auton.

Lienee tarpeetonta sanoa, auton saa paljon outoja näyttää ulos valtatie ja yksi minun suurin ongelma ajaessaan ulos valtatie on rubberneckers laittamaan ylös katsomaan ja ottamaan kuvia.

Aero havainnot: bugs, lehdet ja hirvi

Luontoisetu on aeromods on, että bugeja kesällä ja suolan spray talvella kulkemaan autoni vaikuttamatta. Joten ei tarvitse puhdistaa kuivattuja vikoja tai tiesuola minun tuulilasi ja harvoin tarvitsee pestä auton poistaa lian ja suolan että kerääntyä pinnoille useimpiin autoihin.

Kun ajat läpi lumi, lumi hiutaleet ennen auton sujuvasti nosta, kulkemaan auton katolle, ja jatkavat syksyllä rauhassa, ilman alue turbulenssin kuten näette takana "normaali" autoja. Ilman myös liikkuu sulavasti auton alla niin lehtien ja muiden roskien tiellä liikkuvat vain hieman välitän heistä.

Toinen luontoisetu on suojassa vaurioilta kohdatessaan poroja tiellä vähän kalteva auton keulaa palloa heidät ylös ja ohi, ja vähän vahinkoa sekä hirven ja auton. Se on tapahtunut Aerocivic. Kuulostaako uskottavalta? Katso tämä videoja hirvieläinten törmätä vähän kalteva etupään kilpa-auto.

Aero muutokset yksityiskohtaisesti

Boat tail

Aerocivic vene häntäIsoin, niin outoja näyttää saatu ja sen vaikutus parantaa minun kaasun mittarilukema on vene häntä. Tämä on kartiomainen takapäässä autoni joka muistuttaa takana lentokoneen rungon. Tämä poistaa kierrätettävän matalapaineisesta pyörre, joka muodostaa takana "normaaleja" autoja, ja että teko hidastaa niitä alas. Tämä pyörre vastaa myös lika, että kertyy auton takaosassa ja mahdollistaa seuraa tarkasti auton parantaa mittarilukema laatimalla. Tämän seurauksena veneeni hännän loppupäässä autoni pysyy puhtaana ja joku laatia minua saisi mitään mittarilukema hyötyjä.

Laajennettu varastointi

Aerocivic laajeni varastointiKäytin asennuksessa vene pyrstö ulottuu sisätilojen autoni veneeseen häntää, joten nyt on vielä kaksi ja puoli metriä lastitilan takana takapenkillä. Taka lasi vielä toimii luukku lastitilojen. Vene häntä myös kolmella jalat murskaa tilaa jos olen taka-päättyi ja osoittautui itse kun olin taka päättyi nopea auto. Takavalot ovat täysin LED ja varmuuskopiointi valot ovat kaksi traktorin työvalot asennettu alapuolella veneen häntää.

Pyörä / fender hameet

Aerocivic pyörä hameetSeuraavaksi Näkyvimpiä modeja ovat pyörän hyvin kattaa. Nämä tehostaa puolin auton ja luontaiseduksi, jotta eri puolet korin puhdistetaan poistamalla vesisuihku joita näet kiehuu pois puolin kaikkein autojen ajettaessa märällä tiellä. Kuoria saranoitu yläosa renkaan pääsyn ja etulevyjä on varustettu rullilla, että sivut renkaiden työntää avaa se tarpeen mukaan, kun se tekee terävä vuorollaan. On jousi jokaisessa alakulmaan, joka pitää suljettuna, kun ei tee kierrosta.

Pyöristetty nenä

Aerocivic pyöreä nenäPyöreä suutin laskee my pysähtyminen pisteen pienentämiseksi ilman määrää kulkevan auton alle.Sieltä löytyy myös minun säädettävä grilli imu jotta voin säätää oman jäähdytysilman vetämällä määrään todella tarvitaan jäähdyttää moottoria. Useimmat autot käyttävät yksi koko sopii kaikille-lähestymistapa grillata imu muotoilu grilli aukko mitoitetaan pahimman tapauksen jäähdytys skenaario. Koska alapintaan moottoritilan on paneled, I loppuun jäähdyttimen läpi etupyörä kuoppiin.Pyöreä suutin alkaa ilma liikkuu tasaisesti ylöspäin etuosan yli kuvun ja yli auton katolle. Se toimii kahden tilan puskuri, joka toimii kauha kun törmätä peura ohjata törmäyksen energioita ylöspäin niin peuroja jotka liikkuvat ylös ja päälle autoni. Mutta jos lyön jotain raskaampaa, se tarjoaa myös noin yksi jalka ylimääräisen murskaa tilaa kuin se murskaa takaisin auton alkuperäiset puskurit.

Undertray

Aerocivic undertrayAuton alapuoli on täysin paneloitu niin tuuli voi kulkea sujuvasti auton alle. Tämä on alue lähes kokonaan huomiotta useimpiin autoihin (lukuun ottamatta joitakin eksoottisia urheiluautoja ja luksusautot), koska poissa silmistä on poissa mielestä. Lisäksi ilmanvastuksen vähentämiseksi, muut luontaisedut alustan panelointi ovat väheneminen "melua", josta suuri osa on todellisuudessa syntyy tuulen turbulenssi auton alle, ja puhdas moottori, sillä muta ei enää roiskui ylös alla.

"Catamaran" tyyli säätelyä pyörien ympärillä

Aerocivic katamaraani säätelyäPyörät on integroitu ilmavirta hallintajärjestelmä, joka jakaa tuuli molemmin puolin etupyörät, niin pitää tämä jaettu virtaus liikkuvat sulavasti alas ohi takapyörät jossa pyörä vene häntä ansiosta se jälleen auton takana. Tämä pitää ilma liikkuu lineaarisesti auton alla pienellä turbulenssia ja pienentää määrää vesisuihkua, tiesuola tai pölyä noussut ylös taakse autoni.

Sivupeilit

Aerocivic peiliMolemmat taustapeilien puolella autoa on siirretty sisälle lasin poistaa niiden vaikutus vetää ja tuulen kohinaa.


PYYHKIMET ohjauslevy

Aerocivic pyyhkimet ohjauslevyOn pieni tuulenohjain edessä Tuulilasinpyyhkimet saada ne pois ilmavirtaus.Suljettu paneeli aukkoja

Aerocivic paneeli aukkoKaikki pieniä aukkoja kehon ympärillä ovet ja eri paneeleissa on täytetty leikata hieman panos Tuulen vastus.

Maksaa

Joten nyt, yhteensä materiaalien kustannukset 400 dollaria, olen luonut auton joka puhaltaa pois valtatie mittarilukema kaikkien autojen tällä hetkellä tuotannossa. Voisinpa ostaa auton niin pieni ilmanvastus on tämä, ja vaikka auton yritykset ovat alkaneet tulla ulos enemmän mittarilukema malleja, ne on vielä keinoja mennä vastaamaan pieni ilmanvastus ja valtatie mittarilukema minun.

Published (Last edited): Apr 15 , source: http://www.aerocivic.com/