Back to site

Hälytysäänen ja Amerikan Joet

Source: http://www.americanrivers.org/our-work/protecting-rivers/endangered-rivers/about-report.html26 vuotta, American Rivers on kuulostanut hälytys satojen jokien kautta Amerikan uhanalaisin Rivers ® raportti. Säteilemällä valokeilaan ja saamaan valtiollisia toimia, säästämme jokien kiireellisiä uhkia, kuten saastumisen, kaivostoiminta ja padot. Raportissa korostetaan ratkaisuja turvata paremman tulevaisuuden joet, niiden Fish and Wildlife, sekä yhteisöjä.

Kymmenen joet nimesi Amerikan uhanalaisin Rivers vuonna 2011 esiin kysymys kiireellinen huolenaihe kaikille amerikkalaisille: puhdasta vettä. On tärkeää terveydelle meidän perheet ja yhteisöt. Kuusikymmentä viisi prosenttia meidän juomavesi tulee joet ja purot, mutta monet joet ovat niin saastuneita käyttää.

Työskentely paikallisten yhteistyökumppaneiden ja asianomaisten kansalaisten, American Rivers taistelee turvaamiseksi jokien ja puhdasta vettä tämän vuoden uhanalaisia ​​jokia - ja jokien valtakunnallisesti - tuleville sukupolville.

Lisätietoja, lue FAQ.

Tietoa American Rivers

American Rivers on johtava ympäristöjärjestö taistelevat puhtaiden jokien jotta yhteisöt voisivat menestyä. American Rivers suojaa ja palauttaa maan jokien ja puhdas vesi, joka ylläpitää ihmisten, eläinten ja luonnon.

Vuonna 1973 perustettu American Rivers on yli 65000 jäsentä ja kannattajia on toimistot Washington, DC ja valtakunnallisesti.

Lue lisää osoitteesta AmericanRivers.org

Aiemmat raportit

Lisätietoja edelliseen Amerikan uhanalaisin Rivers raportteja, lataa PDF-tiedostot alla. Tai lukea muutaman esimerkin 25 vuoden menestys.

Lehdistötiedotteet

 

Faktatietoja

 

Published (Last edited): Mar 22