Back to site

APNIC Pikaopas

Source: http://www.apnic.net/about-APNIC/organization/quickguideKonsernirakenteen

Yritysten ajoneuvon APNIC on APNIC Pty Ltd, voittoa tavoittelematon yhtiö Australiassa mukaan Corporations Act 2001 (ACN 081 528 010).


Yritys on perustettu sen perussäännön, artiklan ja yhteisymmärryspöytäkirjan muuttamiseksi.

APNIC rakenne

APNIC itsessään on perustettu joukko yhtiöjärjestyksen ja jäsenyys sopimus, jossa kuvataan säännöt, joiden mukaan APNIC toimii, oikeudet ja velvollisuudet APNIC jäsenyyden, vaalit, riitojen ratkaisu, ja vastaavia asioita. 

Executive neuvoston (EY)

Alle APNIC Yhtiöjärjestyksen, APNIC säännellään 7-jäseninen hallintoneuvosto, joka on suoraan valitsema APNIC Jäsenyys. EY:n toimintoja lukuun APNIC Jäsenyys ja on vastuu muun muassa:

  • Nimittäminen ja arviointi APNIC pääjohtaja, joka vastaa toiminnasta APNIC sihteeristön
  • Perustaminen APNIC palkkiot
  • Tarkistaminen ja hyväksyminen APNIC taloudellisen ja toiminnallisen raportit
  • Päätöksenteko puolesta APNIC jäsenet jäsenvaltioiden välillä kokousten

EY on valittu viranhaltija tehtävissä mukaan lukien puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja. Se kokoontuu virallisesti kuukausittain, ja pöytäkirjaa ovat julkisesti saatavilla.


EY on varustettu hallinnollista tukea APNIC sihteeristö, lähinnä muodossa APNIC henkilöstön asemaa pääsihteeri.

Jäsen Äänestäminen

APNIC jäsenet luokitellaan"Äänestäminen tasot", mukaisesti määrän IP-osoitteita pidetään, ja annetaan äänioikeus välillä 1 ja 64 ääntä jäsentä kohti. Ääniä voidaan valaa verkossa tai henkilökohtaisesti face-face kokoukset APNIC jäsenyyden.


APNIC EY vaalit pidetään APNIC varsinainen jäsen Kokoukset ja palvella nimittää puolet EY:n jäsenten (joko 3 tai 4 jäsentä jokaisen vaaleissa) ja 2 vuoden toimikaudeksi. Vaaleissa, myös nimitys-ja proxy prosesseja, jotka suoritetaan noudattaen APNIC yhtiöjärjestyksen.

Jäsenmaksut

APNIC rahoitetaan jäsenmaksuilla, jotka maksetaan mukaisesti julkaistun jäsenen Fee Schedule.Nämä maksut lasketaan kullekin jäsenelle suhteessa paljon IP-osoitteita (IPv4 ja/tai IPv6), joka on hallussa jäsen.


Nykyisen maksurakennetta jäsenet sijaitsevat määritelty vähiten kehittyneissä maissa, saavat 50% alennuksen maksuista.

Varainhoidon valvonnasta

APNIC EY vastaa perustaminen APNIC talousarvion, joka toimii kalenterivuosittain, ja esittää talousarvion mukaan varsinaisen jäsenen kokouksessa. EY vastaanottaa kuukausittain taloudelliset raportteja sihteeristön seuratakseen suorituskyvyn vastaan ​​talousarviosta. Nämä raportit ja sisällytetään minuuttia jokaista EY kokouksesta.


Vuosittain APNIC vapaaehtoisesti sitoutuu täyttä riippumaton tilintarkastus, joka toteutettiin noudattaen perustettu kirjanpitokäytäntöjen. Tilintarkastettu raportit APNIC sisältyvät APNIC nvuosikertomuksessa, ja ilmoittavat EY:n rahastonhoitaja ja APNIC varsinaisen jäsenen kokous.

Jäsen Surveys

2 vuoden välein, APNIC EY teettää muodollinen jäsen ja sidosryhmien Tutkimus, itsenäisesti ja antaa nimettömänä panosta kaikilta sidosryhmiltä. Tämä raportti on ensisijaisesti viittaus APNIC EY:n ja sihteeristön kehittämisessä vuosittain toimintasuunnitelmansa APNIC, johon APNIC vuosibudjetti perustuu. Tulokset näistä tutkimuksista ovat julkisesti saatavilla.

Takaisin sivun alkuun

translated by OL
Published (Last edited): Apr 5