Back to site

Long Bet: Large Hadron Collider tuhoaa maapallon

Source: http://longbets.org/382/BET 382

KESTO 10 vuotta (02008-02018)

"Large Hadron Collider tuhoaa maapallon." YKSITYISKOHTAISET EHDOT »

PREDICTOR JOE KEANE

CHALLENGER NICK DAMIANO
STAKES 1000 DOLLARIA

menevät National Rifle Association, jos Keane voittaa, 
tai Pelastakaa Lapset jos Damiano voittaa.

Keane väite

Teoreettinen fysiikka on puutteellinen siitä, mitä prosesseja voi tapahtua niin suuria energioita. Kukaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan.

Damiano väite

Kosmiset säteet koko maailmankaikkeuden samanlaisia ​​törmäykset enemmän energiaa kuin on mahdollista LHC säännöllisesti.

Vaikka mikro-musta aukko syntyy ja se ei välittömästi haihtua ja siitä tulee loukkuun maan vetovoima, on todennäköistä, että siinä on yhteensä massaan niin hitaasti, että jotain muuta siellä tuhoaa maa ennen musta aukko pystyy tekemään niin.

Strangelet katastrofi on samalla epätodennäköistä.Pelkästään se, että maapallon (lisäksi lukemattomat muut tähdet ja planeetat) ei ole vielä muunnettu outo asia on testamentti sinänsä harvinaisuus tällaisen tapahtuman maailmankaikkeudessa.

Mitä tyhjiön metastability tapahtuma, hyvin, emme luultavasti olisi saanut surmansa tällaisen tapahtuman johtuvat joko luonnollisista lähteistä tai ulkoavaruuden sivilisaation hiukkasen Collider kauan sitten, jos se olisi niin helppoa aloittaa.

Kuitenkin epätodennäköistä, että: 
a) LHC ei nimittäin tuhota maapallon, 
b) ihmiskunta jotenkin selviää tämän tapahtuman ja relocates jonnekin muualla maailmankaikkeudessa, 
c) olen edelleen elossa, 
d) Sinun saaja on edelleen olemassa, ja 
e) Raha kuin me sen tunnemme on vielä arvoa, 
niin mielelläni maksaa.

Olisin kiinnostunut tietämään, mitkä skenaariot Olen maininnut (tai joita ei mainita) Mr. Keane pitää todennäköisesti tuhota planeetan.


Yksityiskohtaiset ehdot

Ennustus jos maa on, koska tuloksena toiminnan Collider, tuhottu, pienentää huomattavasti pienemmän tilavuuden kuin aikaisemmin, höyrystetyn, murretaan suurina paloina, muunnetaan fotoneja, neutriinoja, tai muita säteilyä, joka on muutettu eksoottisista aineeseen tai vain voinut tukea elämää. Varten vedon, Maan tulisi pitää "tuhota", jos lopussa aikavälillä tämän vedon vuonna 2018, nolla ihmiset sijaitsevat planeetan pinnalla. Aiheuttamat vahingot hyökkäyksen vihamielisten olentojen mukana, jos se on syy seurausta toiminnan Collider. Teleporting Maa toiseen paikkaan tai vaihtoehtoinen maailmankaikkeuden, jossa se vielä kykenee ylläpitämään elämää on erityisesti poissuljettu. Veto on voittanut jos mitä tiedeyhteisö vielä tässä vaiheessa, onko ihmisen, koneen tai ulkoavaruudesta, myöntää, että "tuhoaminen" Maan todennäköisesti johtui Large Hadron Collider tai sen tuotteen (esim. strangelet, micro musta aukko, jne).


translated by OL
Published (Last edited): Apr 5