Back to site

Tietokonegrafiikka ryhmä

Source: http://www.cg.tuwien.ac.at/research/vr/#treeluminationTutkimushankkeet Real-Time Rendering ja virtuaaliympäristötMeidän tutkimushankkeet keskittyvät reaaliaikaisen rendering, virtuaalitodellisuus, lisätty todellisuus, reaaliaikainen mallinnus, käyttöliittymät ja monen käyttäjän järjestelmissä, ja hajautettujen virtuaaliympäristöjen.
TreeLumination [alkoi marraskuuta 2004]
Hankkeen tavoitteena Treelumination on parantaa realismia ja visuaalista laatua sovelluksia tarvitse näyttää puita ja puu-kuin kasveja reaaliajassa asetus. Tämä on tärkeää siksi reaaliaikainen fotorealistiset valotehosteet ei ole käytetty aiemminkin tekee puiden reaaliaikaisesti rendering sovelluksia, vaikka ne ovat elintärkeitä uskottava laadukkaita rendering. Vaikutukset että aiomme tarkastella myös varjoja ja itse shadowing, läpikuultavuus lehdet, globaali valaistus ja korkean dynamiikan mallinnus.
GameTools [aloitettiin syyskuussa 2004]
GameTools projekti on EU-hankkeen 6. puiteohjelmasta, joka kokoaa yhteen Euroopan johtavia tietokonegrafiikka asiantuntijaa yliopistoista Itävallassa, Ranskassa, Unkarissa ja Espanjassa on Euroopan teollisuuden kumppaneita alalla tietokonepelien kehitystä ja virtuaalitodellisuuden luomaan uuden sukupolven reaaliaikaisen 3D kirjastot Global Illumination, näkyvyys ja Geometry PC-alustalle, jossa laajennus konsolit PS2, XBox, PS3, XBox2 suunnitteilla.
Urban visualisointi [marraskuuta 1999 - syyskuuta 2003]
Tavoitteena Urban Visualisointi on luoda ja tehdä hyvin suuria, mutta uskottava kaupunki malleja tractable vaivaa sekä ihmisen ja koneen. Työkaluja tämän päämäärän kuuluu automaattisen mallinnusta sekä reaaliaikaisen purenta jalostus ja kuvapohjaisia ​​rendering.
RealReflect [huhtikuuta 2002 - marraskuuta 2005]
RealReflect EU-hanke on pyrittävä lisäämään realismia Virtual Reality tekniikan tasolle, jolla sen voi käyttää järkeviä laadullisia arvioita virtuaalisten prototyyppien ja kohtauksia. Tämä ei ole tähän mennessä voitu, ja olisi huomattavaa hyötyä tällaisesta VR käyttäjäryhmät - kuten autoteollisuuden ja arkkitehtuuria - jotka rutiininomaisesti tarvitse tehdä tärkeitä suunnittelun päätöksiä esineen ulkonäkö kauan ennen kuin varsinainen tuote on ensimmäisen kerran koottu.
Virtual Vitriinit [syyskuu 2001 - elokuu 2005]
Virtual Showcase EU Hankkeen tavoitteena on kehittää tietoa ja tekniikkaa Virtual Vitriinit jotta ne saatavana vakiovaruste museoihin ja muihin julkisiin näyttelytiloihin. Viimeaikaiset ja odotettavissa kehitys atk-ja grafiikka-järjestelmien, projektio järjestelmiä, seuranta teknologia, syöttölaitteet ja verkottumisen teknologia muodostavat perustan toteuttaa tätä visiota.
Pääsy Tieteellinen Space Heritage [tammikuu 2000 - elokuu 2002]
EU-projekti käyttää tieteellisen Space Heritage, lempinimeltään virtual_control_room, on visio tulevaisuuden oppimisympäristön. Täällä koululuokat voivat suunnitella ja toteuttaa virtuaalinen avaruuslentoja. Opiskelijat osallistua soittamalla roolit insinöörien ja Mission Control johtajat.
ILScan [alkanut elokuu 2003]
Innovatiivinen hanke ILScan (Kuva Laserkeilaus) koskee hankinnan, käsittelyn, ymmärtämisen ja jälleenrakentaminen 3D tietojen hyvin laajamittainen käyttämällä pitkän kantaman 3D laser skanneri, jolla on kyky hankkia valokuville samoin. Vastaavat ongelmat ovat opiskeli yhteistyössä oppilaitosten Wienin teknillisessä yliopistossa.
3D-tekniikka[heinäkuu 2002 - lokakuu 2004]
Innovatiivinen hanke 3D Technology koskee hankinnan, käsittelyn, ymmärtämisen ja jälleenrakentaminen 3D tietoja. Vastaava tekninen, numeerinen ja algoritmisen ongelmat opiskeli yhteistyössä oppilaitosten Wienin teknillisessä yliopistossa.
Studierstube [maaliskuu 1997 - kesäkuu 2001]
Studierstube on järjestelmä yhteisöllisen lisätyn todellisuuden. Sen avulla useat käyttäjät voivat kokea jaettua tilaa. Lisätyn todellisuuden sallii luonnon viestintä-ja yhdessä ihmisillä, kun taas kehittynyt vuorovaikutusta tekniikoita voidaan manipuloida kolmiulotteisen data. Studierstube on sucessfully testattu eri sovellusalueilla, kuten tieteelliseen visualisointiin, MCAD tai tekstiilien muotoilu.
Kauko Rendering Pipeline [kesäkuu 1996 - joulukuu 1999]
Remote Rendering Pipeline on kehys nopeuttaa verkottumista hajautetun virtuaaliympäristöihin internetissä. Hankkeessa työ progressiivinen, näkymä riippuvainen ja animoituja monitasoinen malleja sekä menettelyihin mallit, verkostoitumisen strategioita ja navigointi paradigmoja.
Platform for Animaatio ja Virtual Reality [marraskuu 1996 - lokakuu 2001]
Platform for Animation ja Virtual Reality (PAVR) oli EY tutkimusprojektistaan ​​aikeen tietokoneanimaatio ja Virtual Reality lähemmäksi toisiaan.
Virtual Reality for Space-Craft Operation [lokakuu 1997 - toukokuu 1998]
Virtual Reality for Space-Craft Operation (VR-SCOS) projektissa on arvioitu käyttö VR avaruusalus Mission Control ympäristössä. Hanketta sponsoroi Euroopan avaruusjärjestön (ESA).
Aineistot
Linkkejä
translated by MS
Published (Last edited): Apr 4