Back to site

Keynote presenters

Source: http://www.aitd.com.au/conference/programandspeakers

Charles Jennings
ALICE KAUTTA 70:20:10 Looking Glass

Paras oppiminen tapahtuu osana työnkulkua. Silti järjestöt viettävät suurimman osan ajastaan, vaivaa ja niiden budjetit otetaan ihmisiä pois töistä oppia. Kuten kirjailija Aldous Huxley sanoi kerran: "Näen paremmin, mutta se on huonompi I jatkaa". Miksi teemme tämän?

http://www.aitd.com.au/conference/2012/CharlesJenningsweb.gif

http://www.aitd.com.au/conference/2012/RichAllenweb.gif

Dr Rich Allen & Anne Bartlett-Bragg
KOULUTUKSEN VAIKUTUS KESKUSTELU: STAND & SAATAVA vs. UUSMEDIA

Voiko uusi media/sosiaalinen oppiminen on sama vaikutus oppijoiden kuin hyvin valmisteltu ja toimitettu face-to-face koulutustilaisuus? Mennään asioita siellä ja nähdä, mitä tulos! 

http://www.aitd.com.au/conference/2012/AnneBartlettBraggweb.gif

Joyce Seitzinger
HENKILÖKOHTAISET oppimisverkostoissa AMMATTILAISEN - on hyvä...

Elämme aikakautta kiihtyvä teknologian kehitys yhä connectedness ja tuloksena räjähdysmäisesti tiedon saatavuuden ja osaamisen syntymistä. Se voi olla helppo tuntea hukkua tähän nopeasti kehittyvään työhön maisemaa. Luopua ja muuttaa pois. Mutta se voi tarkoittaa menettää kaikki sellaiset edut.

http://www.aitd.com.au/conference/2012/JoyceSeitzingersmall.gif

Tohtori Roger Collins
HYBRID TAIDOT: Reinventing ammattien HOITAA relevanssi ja vaikutukset
Täytyykö meidän morph L & D ja jopa AITD?

Kuten hyvin muodon järjestöjen ja työn luonne ja uran jatkavat kehittymistään, saatamme jäädä meidän menneisyyden ja nykyisyyden ajattelua, ammattinimikkeitä ja rooleja. Onko tämä raja organisaation tehokkuutta, liiketoiminnan kasvuun sekä uramahdollisuuksia?

http://www.aitd.com.au/conference/2012/RogerCollins100wV2.jpg

http://www.aitd.com.au/conference/2012/JayCohensmall.jpg

Tohtori Jay Cohen
HALLINTO oppiminen FRONTLINE: 
TEHTÄVÄ Australian FRONTLINE JOHTAJAT PELAA JOHTAVA OPPIMISEEN

Huolimatta "työssä oppimista" tulossa yhä suositumpi viittaus sisällä L & D yhteisö, todisteet osoittavat, että monissa organisaatioissa "työssä oppiminen" vasta sisältää osallistumisen koulutustilaisuuksissa.Miten laajentaa toimeksianto? Avain on etulinjan johtajat.

Keynote istunto tiedot

Charles Jennings
ALICE KAUTTA 70:20:10 Looking Glass

Paras oppiminen tapahtuu osana työnkulkua. Silti järjestöt viettävät suurimman osan ajastaan, vaivaa ja niiden budjetit otetaan ihmisiä pois töistä oppia. Kuten kirjailija Aldous Huxley sanoi kerran: "Näen paremmin, mutta se on huonompi I jatkaa". Miksi teemme tämän?

Jotkut organisaatiot ovat uudelleen suunnaten koulutus ja kehitys yhdistää oppimista työssä. 70:20:10 puitteita käytetään auttaa heitä tekemään tätä.

Tämä keynote Tilaisuudessa käsitellään:
- Työskentely Älykkäämpi tehokkaan koulutuksen ja kehittämisen
- Merkitys osana
- Rooli kokemuksen, käytännön, keskustelua ja pohdintaa
- Re-ajattelu oppiminen: mistä "tietää-mitä" ja "osaamista"
- Breaking ulos "kurssin" ajattelutapa
- 70:20:10 mallia muutoksen agenttina

Charles Jennings on ajatuksia johtava syntymässä maailmassa suorituskyvyn johtamat oppimisen ja kehityksen sekä "Smart työ".

Charles on johtava ajattelija ja lääkärin oppimiseen, suorituskyvyn parantamisen ja muutoksen hallintaan. Hänellä on syvä kokemus sekä liiketoiminnan ja oppimista lääkärin puolin oppimista ja suorituskykyä. Hän myös tietää, "mikä toimii" maailman strategisten kykyjen ja tehokasta työskentelyä ja tuottavuutta lähestymistapoja.

Hänen 30 + vuotinen ura sisältää rooleja johtajana Ison-Britannian kansallisen keskuksen verkko-oppimiseen, sillä professori Southampton Business School, on Senior Business rooleja globaaleille yrityksille, sekä arvioitsijan Euroopan komission oppimisen, suorituskyky ja eCommerce tutkimus aloitteita. Hän myös istuu johtoryhmissä ja neuvottelukunnissa kansallisen ja kansainvälisen koulutuksen, oppimisen ja liiketoiminnan elimissä.

Vuodesta 2002 alkaen vuoden 2008 loppuun hän oli Chief Learning Officer Reuters ja Thomson Reuters missä hänellä oli vastuu kehittää oppimista ja suorituskykyä strategiaa ja johtaa oppivan organisaation ja yrityksen 55000 työvoimasta. Vaikka at Reuters hän suunnitteli ja toteutti yrityksen laajuisia 70:20:10 puitteet ja strategiaa.

Vuonna 2006 Charles oli yksi kuudesta kutsuttujen asiantuntijoiden jäseniä Britannian kauppa-ja teollisuusministeriön Global Watch valtuuskunnan USA "Beyond eLearning" tehtävä.

Vuonna 2008 Charles sai kunnianimen kuningaskunnan World of Learning "Outstanding Contribution on Learning Industry-palkinnon tunnustuksena työstään suorituskyvyn parantamiseen, ja" just-in-time "ja epävirallisen oppimisen. Vuonna 2011 hänet palkittiin Institute of IT Training Colin Corder palkinnon hänen "Merkittävä ja kestävä vaikutus Training Industry".

Charles on toimitusjohtaja Duntroon Associates brittiläinen oppiminen, suorituskykyä ja tuottavuutta konsultointiyritys.

Dr Rich Allen & Anne Bartlett-Bragg
KOULUTUKSEN VAIKUTUS KESKUSTELU: STAND & SAATAVA vs. UUSMEDIA

Voiko uusi media/sosiaalinen oppiminen on sama vaikutus oppijoiden kuin hyvin valmisteltu ja toimitettu face-to-face koulutustilaisuus? Mennään asioita siellä ja nähdä, mitä tulos! 

Dr Rich Allen sanoo:
"Lähes kolmen vuosikymmenen ajan, yritysten ennustajat ovat ennustaneet, että perinteinen" face-to-face "koulutus korvataan vuorovaikutteisen digitaalisen tekniikan. Silti tämä ei yksinkertaisesti ole tapahtunut.

Vaikka quantum tekniikan, face-to-face koulutus pysyy kannattavana, elintärkeitä, ja lähes välttämätön. Miksi näin? Koska tahansa nykyisessä muodossaan digitaalisia koulutus - joko online-tai videoneuvottelut - puuttuu yhä monilta osin yksittäinen tärkein osa oppimista - inhimillinen tekijä.

Tekninen koulutus rakentaa teknistä osaamista. Mutta tämä on vasta alkua oppimisprosessia. Nykypäivän liiketoimintaympäristössä, oppijoiden on myös ajatella, koota ja keksiä uusia sovelluksia tätä tietoa. Se edellyttää mukaansatempaavaa kosketuksesta sisältöön, vaivaton face-to-face keskusteluja ystävät ja koulutus ympäristö, joka rohkaisee luovuutta ja kriittistä ajattelua. Ennen kuin voimme kopioida tätä kokemusta virtuaalitodellisuudessa, face-to-face helpottamiseen - kanssa yhteistyönä kohortin kollegoiden ja asiantuntija avustaja ohjaa emotionaalista oppimisprosessia - pysyy tehokkain foorumi tehokkaasti yritysten koulutus. "

Anne Bartlett-Bragg sanoo:
"Sosiaalinen media on enemmän kuin pelkkä villitys, se on muotoutumassa miten järjestöjen kommunikoida ja sitoutua niiden työntekijöiden, asiakkaiden ja heidän liikekumppaneita.

Yhdistämällä sosiaalisen median osaksi oppimisen strategiat, organisaatiot luovat voimakkaita verkkoja, joissa nykyiset käytännöt organisaation oppimisen haasteita ovat rajaaminen uudelleen tiedon ja osaamisen perinteisen toimituksen tiloissa Osallistuvan ympäristöissä, joissa oppiminen tulee sosiaalista vuorovaikutusta, jotka antavat yksittäisiä käyttää ihmisiä, kokemuksia ja tietoja tavoilla, jotka eivät ole koskaan olleet mahdollisia nykyisten yritysten teknologioita.

Oppiminen tulee huomaamattomasti upotettu jokapäiväistä toimintaa - ei sijoiltaan toimintaa, joka tapahtuu kaukana arjen realiteeteista liiketoimintaa. Oppiminen käyttävän yrityksen on älykkäämpi - yksinkertaisempi - ja sosiaalinen. "

Dr. Rich Allen on arvostettu kouluttaja ja master kouluttaja, jonka Ph.D. Kasvatuspsykologian. Hänen kognitiivinen oppimisen teoria tutkimukseen, joka antoi ymmärtää, miten aivojen saa, prosessit, tallentaa, ja muistuttaa tieto muodostaa perustan hänen radikaali lähestymistapa opetukseen, esittää ja helpottaa.

Kun 25 vuotta kun hänen ajatuksiaan ympäri maailmaa, hän on muuttanut elämää tuhansien opettajien ja johdon antamalla heille käytännön uusi esitys ja opetus tekniikoita lisääntyisi voimakkaasti henkilökohtaista tehokkuutta.

Anne Bartlett-Braggin erikoistunut innovatiivisten oppimisympäristöjä organisaatioille, joilla on sosiaalisia ohjelmistoja. Hänen intohimonsa on e-Learning, sekä varhaisten omaksujien on toiminut tässä alustassa vuodesta 1996, jossa hän on ollut mukana suunnittelussa ja kehittämisessä teknologia parantaa oppimisen aloitteita määrä asiakkaita.

Hän on johtaja Learning Technologies User Group, ja koulutuksen neuvonantajana Australian Businesswomen Network, jossa hän suunnitteli ensimmäiset kansalliset mentorointiohjelmassa (MentorNet) nuorille naisyrittäjiä vuonna 2007, kehitettiin kokonaan sosiaalisiin ohjelmistoihin.

 

Tohtori Roger Collins
HYBRID TAIDOT: Reinventing ammattien HOITAA relevanssi ja vaikutukset
Täytyykö meidän morph L & D ja jopa AITD?

Kuten hyvin muodon järjestöjen ja työn luonne ja uran jatkavat kehittymistään, saatamme jäädä meidän menneisyyden ja nykyisyyden ajattelua, ammattinimikkeitä ja rooleja. Meillä on ollut taipumus yhä erikoistua, kehittää kykyjä erityisiin ja usein kapea tieteenalojen selvitä monimutkaisuuden ja laajempien tietopohjaa. Tässä istunnossa harkitsemme, jos se rajoittaa organisaation tehokkuutta, liiketoiminnan kasvun ja uramahdollisuuksia. 

Roger Collins voivat väittää mitä vaaditaan tulevaisuuden organisaation menestykseen on yhdistelmä taitoja, kykyjä ja ominaisuuksia, joita voidaan hyödyntää saumattomasti eri projekteja ja monimutkaisia ​​ongelmia. On aika ajatella ulkopuolella tiukoissa L & D tai Henkilöstöosasto, ja lisäksi yksinkertaisia ​​eroja, kuten linja-ja henkilöstö. Tämä vaatii meitä harkitsemaan uudelleen tapoja, miten valmistaa ihmisiä uransa, miten kehitämme ja kasvaa lahjakkuus organisaatioissa. Se vaatii meitä kehittämään hybridi ammattiryhmien ja muuttaa sitä, miten me onnistumme yli läpäisevä liiketoimintayksikön rajat.

Tämä keynote istunto tuo esiin:
- Työn luonteen muuttuminen roolien ja rakennetta ja dynamiikkaa kehittyvien organisaatiomuodot
- Vaadittu purkaminen toiminnallisten roolien/joukkueet
- Sopeutuminen uuteen ympäristöön
- Valjastaminen ja kasvava lahjakkuus sisällä nestettä ympäristössä
- Ja ehkä, toivottavasti tulevaisuus AITD!

Tohtori Roger Collins on emeritusprofessori yliopistossa NSW ja hallituksen puheenjohtaja Grant Thornton Australiassa. Roger toimii myös hallituksen Australian Institute of Management (NSW & ACT). Akateemisen uransa täydentää aiempaa kokemusta yksityisellä sektorilla, asevoimien, julkisen sektorin ja korkea-asteen koulutukseen.

Hänen nykyinen etuja ovat muun muassa: rajojen johtamisen ja johdon kehittäminen, organisaation uudistaminen ja muutos, joka voi ylläpitää organisaation menestymistä, ja siihen vaikuttavista tekijöistä uran ja elämän menestyksen. Hän on ollut mukana kirjoittamassa ja toimittanut useita kirjoja, muun muassa Australian myydyin teksti "Management in Australia" ja järjesti hiljattain vierailevana nimitykset Cambridgen yliopistossa ja Indian School of Business in Hyderabad.

Roger Collins on säännöllinen avustaja kansallisiin ja kansainvälisiin hallinta konferensseissa ja on henkilökunnan jäsen useita Australian ja Aasian johdon kehittämisohjelmat.

Joyce Seitzinger
HENKILÖKOHTAISET oppimisverkostoissa AMMATTILAISEN - on hyvä...

Elämme aikakautta kiihtyvä teknologian kehitys yhä connectedness ja tuloksena räjähdysmäisesti tiedon saatavuuden ja osaamisen syntymistä. 
• iPad myi 3 miljoonaa kappaletta sen ensimmäisten 80 päivän 
• Vuonna 2012 älypuhelimia tulee myydä paremmin kuin tietokoneet ja PC: n,
• 48 tuntia videota ladataan YouTubeen jokaisen minuutin,
• miljardia tweets on lähetettävä joka viidentenä päivänä,
• 5 miljardia kappaletta sisällön jaetaan Facebookissa joka viikko...

Se voi olla helppo tuntea hukkua tähän nopeasti kehittyvään työhön maisemaa. Luopua ja muuttaa pois. Mutta se voi tarkoittaa menettää kaikki sellaiset edut...

Kuten Clay Shirky sanoi "Ei se ole tietotulvaan. Se on suodatin vika. " Mitä jos sen sijaan, voimme hyödyntää uusia teknologioita ja affordances luoda henkilökohtainen suodatin, henkilökohtaisen oppimisen verkosto, joka auttaa meitä tekemään tunteen kaiken?

Tämä keynote istunto tuo esiin:
- Osa kehitystä ja teknologiat vaikuttavat järjestöjen ja ammattilaisten vuonna 2012
- Mikä vaikutus on näitä vaikutteita ammattilaisen tehokkuutta ja tuottavuutta
- Käyttöönotto henkilökohtaisen oppimisen verkko (PLN)
- Elementit, työkaluja ja informaatiota purojen PLN
- Kuinka valjastaa henkilökohtaisen oppimisen verkosto ammatti hyödyt ja tavoitteet

Joyce Seitzinger on koulutus teknologi toimivien korkeakoulujen, intohimoisesti parantaa oppimiskokemusten kautta uuteen teknologiaan ja uudenlaisia ​​opetustapoja. Hänen erityiset kiinnostuksen kohteet ovat digitaalisia curation, oppimisen suunnittelu ja verkossa tapahtuvassa oppimisessa. Joyce tunnetaan parhaiten koulutuksen teknologiayhteisön kehittämistä Moodlen Tool opas opettajille.

Joyce toimi eLearning ohjaajana Eastern Institute of Technology vasta syyskuussa 2011, mikä johtaa pieni ryhmä Learning teknologistit strategista neuvontaa, henkilöstön kehittäminen ja tukeminen, opetuksen suunnittelun ja tietysti kehittämispalvelut. Hän aloitti uudessa rooli lehtori Blended Learning at Deakin yliopistossa lokakuussa 2011.

Suoritettuaan kandidaatin tutkinto Celtic Studies, yksi Joycen ensimmäisiä työpaikkoja oli e-learning ja hän on ollut intohimo koulutukseen teknologian lähtien. Hän suoritti Master of Education Technology University of Southern Queenslandin vuonna 2008.

 

Tohtori Jay Cohen
HALLINTO oppiminen FRONTLINE: ASEMA Australian FRONTLINE JOHTAJAT PELAA JOHTAVA OPPIMISEEN
Katso video katsauksen tämän istunnon klikkaa tästä

Huolimatta "työssä oppimista" tulossa yhä suositumpi viittaus sisällä L & D yhteisö, todisteet osoittavat, että monissa organisaatioissa "työssä oppiminen" vasta sisältää osallistumisen koulutustilaisuuksissa. Miten laajentaa toimeksianto? Avain on etulinjan johtajat. 

Organisaatiot pohdittava, miten ne voisivat luoda tehokkaan ja jatkuvan oppimisen kulttuurin sekä rooli etulinjassa esimiesten näytelmää osoittaa esimerkkiä oppimiskykyä.
Tämän istunnon esitettävät tiedot kerätty Melbournen yliopistossa. Tutkimuksessa tarkasteltiin, missä määrin ja millä tavoin, johtajat edistävät ja helpottavat oppimista työssä.

Tämä istunto antaa sinulle selkeä käsitys siitä, mitä se on, että eturivin johtajat, jotka johtavat henkilöstön oppimista tehdä. Erityisesti tämän istunnon tarjoaa oivalluksia L & D johtajien koulutus johtajille ja HRD/HRM ammattilaisille miten järjestää työssä oppimisen että siihen sisällytetään hallinnointiin enemmän osallistumista.

Tämä esitys sisältää tiedot siitä, mitä se voi tehdä niin L & D ammattilainen omassa organisaatiossa parantaa työntekijöiden oppimista. 

Tämä keynote istunto tuo esiin:
- Muutokset ovat tapahtuneet laaja-alaisempaa ja organisaation kehittämisestä, joka on vaikuttanut muutos vastuu työntekijän oppimisen johtajille.
- Miten rooli Australian johtajien on muuttunut ja näiden vaikutusten.
- Miten organisaatiot voivat rekrytoida ja kehittää johtajia, jotta he voivat johtaa työntekijän oppimista.
- Mikä se on, että eturivin johtajat, jotka edistävät ja helpottavat työntekijöiden oppimista, todella tehdä.
- Miten rintamalla hallintaan osallistumista työntekijöiden oppiminen voi parantaa näkyvyyttä ja oppimisen tärkeyttä omassa työpaikalla.
- Merkitys, vaikutus ja merkitys hoitotoimenpiteet, jotka edistävät ja edistää työntekijöiden oppimista.
- Keskeisiä suosituksia HRD/HRM ja eturivin johtajat muotoutumiseen sekä asenteiden oppimiseen työpaikalla ja etulinjassa johtamiskäytäntöä

Tohtori Jay Cohen on oppimisen ja organisaation kehittäminen asiantuntija. Hän on työskennellyt suurten kansainvälisten organisaatioiden Human Resource osastojen ja koulutus konsulttiyritysten yli 20 vuotta.

Jay laaja kokemus sekä johtamisen kehittämiseen ja Human Resource Management avulla hän tuottaa kohdennettua ja mitattavissa HR ratkaisuja. Hänellä on lämmin lähestymistapa, poikkeuksellinen helpottamista ja viestintätaidot sekä erinomainen kyky motivoida ja innostaa ihmisiä. Jay joustava ja ammattimainen lähestymistapa yhdessä terveen liiketoiminnan mielessä, vakuuttaa yrityksen suunnattu tuloksia.

Jay intohimo oppia johti hänet täyttämään tutkimukseen perustuvaa maisterin tutkinnon koulutusta Johtamisen kehittäminen ja siirto oppimisen ja kasvatustieteiden tohtori tutkimus määrin Leading Learning at Work (rooli johtajien pelata johtava työssä oppimiseen). Sen vuoksi tämän tutkimuksen, Jay opettaa nyt osa-aikaisesti.


Rinnakkaiset työpajat - OPPIMISEN STRATEGIA stream

Brave New World - Oppiminen vuonna 2030
Katso video katsauksen tämän istunnon klikkaa tästä

Paljon on usein puhuttu tarpeesta ajatella strategisesti, mutta se on helppoa olla loukussa juoksevien toimintamalleja. Tulevaisuuden oppimisen usein ilmaistaan ​​tarjoamia uutta teknologiaa. Mutta usein kehitys uutta teknologiaa yksinkertaisesti käytetään antamaan uusia tapoja tarjota nykyistä sisältöä tukemaan toimivien järjestöjen nykypäivään yhteydessä. Tässä istunnossa se väittää, että oppimisen ammattilaiset haluavat oppia lisäämään ulkopuolella nykytodellisuuden pohtia, miltä maailma voisi näyttää vuonna viisitoista-kaksikymmentävuotta eteenpäin.

Tekniikka on, tietenkin, runsaasti huomiota. Mutta meidän täytyy myös ymmärtää, miten liiketoimintamallit muuttuvat, sosioekonomiset suuntaukset asenteiden ja painopisteet, ja tutkimus on haastavaa joitakin oletuksia ja uskomuksia siitä, miten aikuiset oppivat. Ja meidän täytyy saada tämä tieto ja harkita "so what"-kysymykseen. Mitä tämä merkitsee, mitä ja miten harjoitella? Ja mitkä ovat seuraukset ammattimme yleensä?

Kuulet joistakin poikkitieteellistä tutkimusta, joka on ilmoittanut tulevaisuuden oppimisen ja tekniikoita futurismin jotka voivat auttaa meitä järkeä, mitä me kuulemme. Vielä tärkeämpää on tilaisuus keskustella innostavia mahdollisuuksia meidän ammatti. Tule odottaen haastoi ja valmiita osallistumaan.

Tämä istunto tuo esiin:
- 4 erilaista kappaletta tutkimusta, jotka osoittavat, että nykyinen paradigma oppimisen ja kehityksen täytyy muuttaa.
- Suuret sosiologinen ja taloudellinen kehitys, joka muuttaa tapaa liiketoiminta toimii tulevaisuudessa. 
- Joitakin muutoksia on tehtävä, miten kehitämme koulutusta organisaatioille.

Diane Edwards on eklektinen tausta ulottuu tieteenalojen koulutus, talous, teknologia ja strateginen Human Resources. Hänellä on vahva akateeminen tausta, jolla jatko-tutkintojen Kirjanpito, Koulutus ja rahoitus, ja on usein vieras luennoitsija Victoria University of Wellington kauppakorkeakoulu. Hänellä apurahoja myönnetään FINSIA (Financial Services Institute of Australasia), NZATD (NZ liiton koulutus-ja kehittämiskeskus) ja HRINZ (Human Resources Institute of NZ). Hän omistaa myös ammatillisia jäsenyydet NZAPT (NZ Association of Psychological Type) ja World Future Society - ei voittoa tavoittelematon säätiö edistää tutkimusta tulevissa tutkimuksissa.

Diane on johtaja Zuri Consulting erikoistunut Executive Development ja strategisen Human Resources. Vuonna 2010 hän oli kunnia tulla nimetty HRINZ HR Specialist of the Year - ensimmäisen kerran tänä annettiin oppimiseen ja kehittymiseen ammattilainen. Hän on tällä hetkellä kansallinen puheenjohtaja Uuden Seelannin liiton koulutus-ja kehittämiskeskus.

Integrointi virallisen ja epävirallisen oppimisen Agile Learning Organisation
"Valita oma seikkailu" malli toimituksen organisaation koulutukseen!

Case-tutkimus: UnitingCare yhteisö, UnitingCare Queensland

Tuloksia integroitu työvoiman koulutusta, joka pystyy nopeasti sopeutumaan tavata organisatoriset mahdollisimman vähän keskeytyksen työpaikka on haaste useimpien järjestöjen ja erityisesti järjestöjen hyvin maantieteellisesti ja kulttuurisesti monimuotoisen työvoiman. 

Tämä istunto tarkastellaan kehittää käsitettä Agile Learning Organisation, joka yhdistää virallisia (pois työ) koulutus ja epävirallinen (työssä) oppiminen tuottaa saumattomia käyttäjälähtöinen väyliä ja pätevyys.

Tämä istunto tuo esiin:
- Keskeiset kysymykset on ratkaistava kehittämisessä ketterästi oppivan organisaation
- Miten rakentaa C-sarja luottaa ROI epävirallisia ja erityisesti sosiaalisen oppimisen 
- Tarve integroitua oppimista toimitus
- Kuinka voittaa oppijan vetäytymistä
- "Choose Your Own Adventure" integroidusta mallista koulutuksen toteuttamisesta.

Paul Rasmussen on Manager - Organisaation oppiminen ja kehittäminen on yksi Australian suurimmista yhteisö Services organisaation UnitingCare yhteisö ", ja vastaa organisaation oppimisen ja kehityksen strategian noin 3000 työntekijää ja 9000 vapaaehtoisten liikkuvuudesta Queensland. Viime aikoina työ on keskittynyt yritysten tasolla Learning and Development erityisesti alalla tietotekniikan toteuttamista ja muutoksen suuria hallitus ja yksityiset organisaatiot. 

Luotaessa menestyvää mentoriohjelma tukemat suuntautunut koulutus

Case-tutkimus: Translink Transit Authority

Haluatko tietää miten koulutus voi auttaa mentorointiohjelma paremmin onnistunut? Käyttäen tapaustutkimus Translink Transit Authority, näet miten koulutus auttaa tarttumaan todennäköinen kompastuskivet ja in-house mentoriohjelman. Voit viedä vinkkejä ja käytännön esimerkkejä siitä, mikä toimii ja mitä varoa. Saat myös kuulla, kuinka helppoa on käyttää edullisia in-house-ohjelma, joka rakentaa valmiudet ja sisäisiä suhteita yrityksesi.

Tämä istunto tuo esiin:
- Kuinka ajaa in-house mentorointiohjelma
- Miten koulutus voi taata menestystä mentorointiohjelma
- Potentiaalinen kompastuskiviä mentoroinnin ohjelmaan ja miten estetään niiden

Pierina Curties on johtaja People ja Capability on Translink liikennelaitokselta. Hän on ollut Translink 8 vuotta auttaa sitä kasvamaan hanke 40 ihmistä vuonna 2003 350 henkilöä se on tänään. Translink on kadehdittava asema voi tehdä todellisia parannuksia joukkoliikenteen Kaakkois-Queensland - ottavan yhteiset lipunmyyntijärjestelmät, älykortin järjestelmä, jota käytetään 80% matkoista, ja helpompi käyttää julkista liikennettä.

Translink on nuori ja elinvoimainen työvoiman keskimäärin 35-vuotiaana. Mentorointi on onnistunut strategia auttaa rakentamaan valmiuksia sisällä Translink yhteisössä.

Strateginen Organisaation oppimisen toteuttaminen - keskeiset näkökohdat
Vahva ja jatkuva teema organisatorisen oppimisen kirjallisuus on ollut, että hyvin hallitun organisatorisen oppimisen tarjota kestävää kilpailuetua organisaatioille.

On kuitenkin myös tunnustusta kirjallisuudessa hyvin vähän ohjausta on saatavilla auttaa harjoittajia kehittämisessä ja toteuttamisessa organisaation oppimisen strategiaa. Esitys perustuu tutkimukseen, joka toteutettiin osana Doctor of Business Administration-tutkinnon. Se paljastaa tämänhetkisiä käsityksiä oppimisen ja kehityksen alan uudelleen keskeisiä kysymyksiä strategisesti organisaation oppimisen toteuttaminen ja malli, olen kehittänyt perustuu analyysiin näitä käsityksiä.

Tämä istunto tuo esiin:
- Liittyviä asioita strateginen organisaation oppimisen toteuttaminen
- Tärkeimmät seikat, jotka edistävät onnistunutta strategisten organisatorisen oppimisen
- Malli kuvaa suhdetta strateginen organisatorisen oppimisen komponentteja
- Vinkkejä ja työkaluja strateginen organisaation oppimisen toteuttaminen omassa organisaatiossa

Judy Lundy on vanhempana konsulttina Wisdom Oppiminen Canberra ja on dynaaminen ja ammatillinen mahdollistaja, joka luo myönteistä, kannustava ja haastava ympäristö osallistujille. Judy on laaja kokemus helpottaa monenlaisia ​​työpajoja ja konsultointi organisaatioissa tunnistaa oppimiseen ja kehittämistarpeita sekä kehittää ratkaisuja näihin tarpeisiin.

Judy näkee roolin kuin katalysaattorina yksilön ja organisaation oppimisen ja muutoksen ja toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden saamaan aikaan myönteistä kehitystä kaikilla tasoilla. Hän pitää itsensä ajan tasalla maailman parhaiden käytänteiden muodollisen tutkimuksen ja aktiivinen jäsenyys ammattiryhmille. Judy on myös kansainvälinen kokemus johdon kehittämisen Kanadassa ja Uudessa-Seelannissa ja on esitetty kansallisissa konferensseissa. 

Judy väitöskirja oli nimeltään Strategisten organisaation oppimisen toteutus Australian Public Service.

Rooli asetuksen ajo-ominaisuudet
On selvää, että asetus ohjaa käyttäytymistä, mutta tämä johtaa laadun? Tämä istunto hahmotellaan kansallisen ammatillisen sääntelyviranomaisen (ASQA) haaste varmistaa, että palveluntarjoajat laadukasta ammatillisen koulutuksen tuloksia, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin. ASQA strateginen ja operatiivinen riskinhallintakonseptiin at tarjoaja, tuote-ja järjestelmä laajuisesti keskustellaan.

Istunto tuo esiin:
- Mitä "riski laatu" tarkoittaa ammatilliselle säädin
- Mitä sääntelyvälineet ovat käytettävissä
- Miten säädin ja teollisuus muodostavat valtava kumppanuus
- Miten menestys mitataan

Dave Congreve on kansallinen johtaja, Risk, jossa Australian Skills Quality Authority (ASQA) valvoa kansallisen VET sääntelyviranomaisen riskinhallintakonseptiin tarjoajien, kursseja ja alan neuvontaa. Marraskuussa 2010 Dave oli mukana kansallinen ammatillisen Regulator työryhmän kehittämään ASQA riskinarvioinnin ja tarkastuksen menetelmiä ja johtaa nyt niiden täytäntöönpano ja tarkistaminen. Hänellä on laaja kokemus ammatillisen koulutuksen sääntelyn pääasiassa eri noudattaen valvonta ja riskienhallinta toiminnot.

Gamification of Learning & Development - mitä sinun tarvitsee tietää, että otat strategiaa aivan uudelle tasolle
Katso video katsauksen tämän istunnon klikkaa tästä

Mukaan maailmanlaajuiseen tutkimukseen yli 50% organisaatiot gamify oppimis-ja kehitysstrategia vuoteen 2015 mennessä, ja on arvioitu, että yli 100 top 135 Global Fortune 500-yrityksistä on jo sisällyttää gamification ja vakava pelata innovaatioihin hallintaan. Jos et tiedä mitä gamification on tai miten voit soveltaa sitä parantaa L & K-strategian, niin sinun on parasta Tähän kokoukseen!

Gamification on uutena uusi menetelmä, joka imee syvästi psykologian, motivaation tiedettä, talouskäyttäytyminen ja pelisuunnittelu. Tämä menee paljon syvemmälle kuin Scrabble tai Angry Birds - kun sitä sovelletaan oikein, periaatteet gamification auttavat organisaatioita avata uuden valtavan työntekijöiden tuottavuutta, nopeuttaa innovointia ja lisätä sitoutumista oppimiseen ja kehittymiseen.

Tämä istunto on ihanteellinen niille, jotka haluavat altistuminen tuoreita oivalluksia, joita voidaan ylläpitää jatkuvaa motivaatiota ja sitoutumista kanssa L & K-strategia (etenkin Gen X ja Y työntekijät). Opit myös, miten toteuttaa uusia motivoiva dynamiikka vaikuttaa myönteisesti työntekijöiden käyttäytymiseen.

Mutta älä odota pelkkää teoriaa-Fest - tässä intensiivisessä ja interaktiivinen työpaja, me työskennellä suoraan keskeisistä haasteista omassa maailmassa mutta antaa sinulle käytännön tietoa voit hakea heti. 

Tämä istunto tuo esiin:
- Miten gamification voi muuntaa L & K-strategiansa.
- Miten soveltaa pelaamista ja vakava leikki voi edistää innovaatioita omassa L & K-strategiansa.
- Tietoon ottaa kriittiseen teollisuuden suuntauksia, sekä kasvumahdollisuuksia.
- Käytännön työkaluja, joiden avulla voit sytyttää läpimurto ajattelua nykyiset haasteet 
- Tehokas menetelmä pitämään palojen polttaa koko toteuttamisen ja uusien ideoiden

Tohtori Amantha Imber on luovuuden ja innovoinnin psykologi, perustaja ja palkittu innovaatio, konsultointi Inventium. Hän antaa hänen yleisöä käytännön tieteeseen perustuvia työkaluja, joiden avulla ne voivat välittömästi saada aivot myttyyn, saat luovan mehut virtaa ja löydä mahtavia ideoita, johtaa liiketoiminnan kasvuun - kaikki toimitetaan siten, että harjoittaa, kouluttaa, ja ovat usein suorastaan ​​omituinen.

Amantha on työskennellyt yritysten kanssa ympäri maailmaa, muun muassa Coca-Cola, LEGO, National Australia Bank, Deloitte, Medibank Yksityinen, Red Bull, Westpac, Fosters, ja monet muut. Amantha on säännöllinen media kommentaattori luovuutta ja innovaatioita, kirjoittaa säännöllisesti sarakkeen tieteeseen perustuvia innovaatioita nopea ajattelu ja Australiassa Business Solutions, on kirjoittanut "Luovuus Formula: 50 tieteellisesti todistettu luovuus vahvistimet työhön ja elämään", ja on auttanut kirjaimellisesti tuhansia ihmisiä ratkaisemaan ongelmia luovemmin ja sen seurauksena tuo paremmin innovaatioita markkinoille.

Tohtori Jason Fox on tekemistä kaiutinsarja, liike gamestormer ja idea vapauttavaa akateemisen rogue. Hänen PhD asiantuntemusta motivaatiota suunnittelu ja ideoita täytäntöönpanematta tarkoittaa, että yleisö hyötyvät käytännön strategioista edetä ajatuksia ja fiksu tapahtumaan.

Jason on erilainen kuin mikään kannustavaa puhuja, liike tutkija tai idea täytäntöönpanematta asiantuntija sinun koskaan tavata, ja on johdonmukaisesti kuvataan raikkaan tuulahduksen. Hän on kirjoittanut useita kirjoja, kuten "Game On: Pelien toteuttamaan ideoita ja nopeuttaa innovaatioita." Jasonin ainutlaatuisen gameful lähestymistapa innovaatioiden hallinta on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat saada joukkueen parhaat ideat ulos kokoustilan ja todellisuudeksi.

Art of Letting Go - toimintamalli L & K-toiminnan
Vaikka L & D toimijat ymmärtävät merkitystä epävirallisen oppimisen, L & K-strategia ja toimintamallit ovat hitaita. Tämä istunto haastavat nykyiset paradigmat L & K-toiminnan, tutkimalla vaihtoehtoinen toimintamalli, jolla pyritään lisäämään strategista arvoa L & D ympäristössä, jossa heidän täytyy tehdä enemmän vähemmällä. Osallistujat käyttävät käytännön esimerkki testata mallia ja tutkia mahdollisuutta L & D yhdistää oppimista suorituskykyyn.

Tämä istunto tuo esiin:
- Rooli oppimisen tukemisessa ihmiset, organisaatio ja strategiset huippuosaamisen
- Vaikutukset 70:20:10 malli L & k-valmiudet
- Organisatoriset vaikutukset muita kehitetään valmiuksia
- Merkitys L & D tukemisessa Leader-Led epävirallisen oppimisen ja ominaisuudet

Andrew Gerkens on vanhempi L & OD harjoittaja, jonka ura kattaa yli 20 vuotta, joista 5 vuotta General Manager L & OD CEVA Logistics Australiassa ja Uudessa-Seelannissa ja 15 vuotta Royal Australian Air Force.

Andrew ja hänen ryhmänsä Blended kumppani organisaatiot linkittävät Harvard Business Publishing voimavarat tukemaan siirtymistä organisaation oppimiskulttuuria. 70:20:10 puitteet ja johtaja johtamat oppiminen ovat keskeisiä hänen lähestymistapa.

Andrew on suorittanut Master in Human Resource ja Yleisjohto ja kandidaatin hallinnollinen johto. Vuonna 2005 hän sai Kiitosta hän palveluiden johtamisen kehittämiseen Chief Opettaja ilmavoimien neuvonantajan Training School.

Omaehtoisen oppimisen - tulevaisuus organisaation kehittäminen
Oletko kouluttamisessa ihmisiä vain "painaa punaista nappia" tai tahdotko kouluttaa heitä olemaan luovia, innovatiivisia yksilöitä, jotka auttavat organisaatiosi kasvaa ja kehittyä. Me kaikki tiedämme, että kehitys lahjakkuutta on ohjain kehittää organisaation. Mutta miten? Mitä voit tehdä osallistua oppijaa oman oppimisen ja kehityksen sekä tehdä koulutus "keppi"?

Tänään työvoima on monimutkaisempi ja monipuolisempi kuin koskaan. Osa käynnissä haasteet ovat, miten hallita lahjakkuutta, kuinka houkutella ja pitää laadukasta ihmisten ja miten kehittää johtamisvalmiuksia organisaatiossa. Nykyisessä markkinoilla ihmiset janoavat tietoa, mutta liian levoton oppia perinteisin menetelmin, he ovat itse suunnattu kuin edeltäjänsä, harvemmin pysyä koko elämän, mutta voi olla arvokkain voimavara, kun he ovat teidän kanssanne. Miten hoivata heitä haastamaan heidät, innostaa ja mentori niitä paikoillaan? 

Mikä toimii? Mitä meidän täytyy tehdä toisin? Vanhat tavat organisaation kehittäminen ja koulutus on tarkistettava maksimoida sijoitetun pääoman tuotto (tuotto koulutus) ja aidosti sitoutumaan työntekijöiden oppimiseen ja kehittämistoimintaan, uransa ja pyrkimyksiä rakentaa liiketoimintaa. Organisaatiokulttuuri on kypsynyt. Liity Pauline ja Belinda Baillie tutkia vaihtoehtoja kasvaa organisaatiosi uuden lähestymistavan kanssa. Pohdi oman organisaation nykyisiä käytäntöjä määrittää aukot - mikä on käytäntö nykyään, missä haluaako olla ja miten se perille?

Tämä istunto tuo esiin:
Osapuolia hyödyttävää ja antoisaa malli organisaation koulutukseen ja kehittämiseen, joka tukee:
- Puututaan koko henkilö täysipainoisesti osallistua oppimistulosten 
- Kannustamalla ja hyödyntämällä henkilöstön luontaista viisautta innovoinnin perustana
- Kehitetään mentorointia kulttuuria työpaikoilla varmistaa tiedon säilyttämiseen ja organisaation viisautta siirtyneet edelleen kasvattaa liiketoimintaa
- Kasvava oma johtajia sisällä kuin avain parantaa yleistä johtamisvalmiuksia

Take away osallistujille:
Käyttäen mallia "omaehtoisen oppimisen perustana toiminnan kehittämiseen" osallistujat sitoutuvat lyhyt "organisatorinen terveystarkastuksen" omalle organisaatiolleen ja tutkia mahdollisuuksia edistysaskelia voidaan toteuttaa työpaikalla.

Pauline Bellamy on pedagogi, jolla on yli 30 vuoden kokemus opetus ja koulutus teollisuuden ja elämästään kasvattajana on opettanut hänelle yhtä ja toista mitä liikuttaa ja innostaa oppijoita ja kouluttajia. Tällä hetkellä hän työskentelee tutkimushankkeessa tutkitaan vaikutuksia uuden ja ainutlaatuisen muutosprosessissa, että on mahdollista parantaa huomattavasti oppimista ja kaikki siihen liittyvät loppukäyttäjille, olivatpa ne työnantajat, asiakkaat, kouluttajat, teollisuus tai opiskelijat itse.

Belinda Baillie, kouluttaja, valmentaja ja mentori, on yli 20 vuoden kokemus työskentelystä johtajia, yksilöiden ja ryhmien, auttaa heitä löytämään heidän luontaiset mahdollisuudet ja osallistua täysipainoisesti elämään he luovat itselleen. Hän on General Manager of Insight Foundation (RTO) ja toimitusjohtaja Global Coaching Academy. Belinda kirjoitti ja opettaa vain kansallisesti akkreditoitu tutkinto ohjausta ja valmennusta ja hänen intohimonsa on edelleen tutkia mahdollisuuksia laajentaa ohjausta ja valmennusta koska menetelmä sisältää vikasietoisuutta henkilökohtainen kestävyyttä ja vastuullisuutta kaikilla alueilla ihmisten elämään.

Putting Opetussuunnitelma takaisin työpaikalle oppimisvalintoja
Katso video katsauksen tämän istunnon klikkaa tästä

Opetussuunnitelma sivuutetaan usein vanhanaikaisia ​​sana liittyy koulutuksen alalla. Opettele sisällä öljy-ja kaasuteollisuudessa, opetussuunnitelma asiakirja on repurposed luoda oppimispolusta henkilökunnalle, joka yhdistää kansallisia toimivaltuuksia. Tämä kriittinen työ voi hahmotella nykyiset ja tulevat oppimispolkuja henkilökunnan etenemään urallaan. 

Koska erittäin säännellyllä alalla, tilintarkastajat, hallituksen ja yritysten tunnistaa tämän asiakirjan asiakirja, josta kaikki opetuksen suunnittelun, koulutuksen ja arvioinnin sekä asiakirjahallinnon on muotoiltu. Tutustu, miten opetussuunnitelma prosessi on enemmän kuin vain kerätä yksikköä pätevyys yhdessä muodostavat pätevyyden ja miten tämä dokumentti voidaan hyödyntää keskusrekisteriä ja arkisto kaikista hyväksytty vai ei akkreditoitu koulutusta. Jos se ei ole opetussuunnitelmassa - se ei saa toimittaa kenttätyöntekijät!

Tämä istunto tuo esiin:
- Miksi opetussuunnitelma on muodissa ja koulutuspaketteja ovat reduktionistisen 
- Miten opetussuunnitelma malli tarjoaa tehokkuutta ja oppimisessa 
- Miten malli toimii
- Esimerkkejä menestyksestä mallin

Phillip Wiley on koulutus ja kompetenssi Assurance Manager QGC BG Group liiketoiminnan kansainvälinen öljy-ja kaasuyhtiö. Hän on perustettu koulutus ja kompetenssi Assurance toimintoa Australian ryhmän käyttämällä kolme tukipilaria meidän Australian järjestelmä - AQF, AQTF ja koulutuspaketteja. QGC tulee rekrytoimaan satoja ammattitaitoisia ja ei koulutettujen operaattoreihin, jotka on koulutettu, arvioidaan ja tarjotaan jatkuvaa oppimista. Koulutus on keskeinen säilyttäminen strategia toimialalla se on ammattitaitoisen työvoiman puutetta. Aikaisemmin tähän asentoon Phillip oli Toimiala Engagement Manager Energy Skills QLD ja valtion Training Manager Queenslandin Chamber of Commerce.

Soveltaminen "Design Thinking" L & D - uusi prosessi uuden maailman oppimista.
Organisaation oppiminen on perinteisesti tapahtunut virallisten kanavien välityksellä, kuten työpajoja ja eLearning ja kehitetty "neuvonta suunnittelijoiden. Koska hyödyt tasapainottamisen virallisen, epävirallisen ja sosiaalisen oppimisen strategioiden tulee laajemmin hyväksytty, prosessi "Design Thinking" tarjoaa tavan organisaatioiden ja "oppiminen suunnittelijoiden luoda innovatiivisia oppimisen ratkaisuja.

Tämä istunto selittää merkitys ja alkuperä termi "Design Thinking". Siinä tarkastellaan hyötyjä, "Design Thinking" prosessi voi tuoda strategista suunnittelua organisatorisen oppimisen ja suunnitteluprosessia oppimista yleensä. Hoidon aikana sinulle esitellään käytännön suunnittelutyökalut ja lähestymistapoja käynnistää oma "Learning Design Thinking".

Tämä istunto tuo esiin:
- Välineitä ja menetelmiä "Design Thinking" L & D
- Miten "Design Thinking" voi vastata kysymykseen "Miten toteutamme filosofiaa 70:20:10?"
- Poikkitieteellinen luonne oppimisen suunnitteluun
- Muutos-opetuksen suunnittelun "ja" Learning Design

Michael Eury on omistaja ja toimitusjohtaja oppimisen suunnittelija, stotanLD, oppiminen suunnitteluneuvonta joka tarjoaa oppimisen suunnitteluun ja työpaja helpottaminen palveluja yritysten ja koulutusorganisaatioiden kanssa. Michael uskoo, että oppimisen pitäisi olla kokonaisvaltainen ja oppijakeskeinen tarjoavat organisaatiot ja oppijoiden kanssa ohjelmia, hyödyntämällä kaikkia käytettävissä olevia välineitä ja tietoa. Michael järjestää myös stickylearning blogi, joka tarkastelee nykyistä oppimisen suunnittelu, muotoilu ajattelu ja kaikki ideat (usein löyhästi) liittyvät oppimiseen. Ennen stotanLD, Michael työskenteli ColesMyer vähittäispankkina toiminnallisesti ja L & D roolit suunnittelussa oppimateriaalit, helpottaa ohjelmien ja hallinnoinnista joukkueet L & D ammattilaisia.

 


Rinnakkaiset työpajat - koulutus tekniikoita stream

Hanki Training Edge NLP
Käyttö NLP sisällä koulutusta ja esittäminen on kärjessä tällä hetkellä, NLP suosiotaan ja enemmän kuin muotisana. Oppiminen NLP tekniikoita tekee toimituksen 100% määrätietoisesti kaikilla (erityisesti kieli ja fysiologia) siten lisääntyvä menestystä ja tehokkuutta koulutukseen sekä iskunkestävä ja nautinto harjoittelijoille.

Tämä istunto tuo esiin:
- Erityinen kieli malleja, joita voidaan käyttää luomaan välittömästi rapport ja optimaalisen haluamasi valtiot oppimista omassa yleisö
- Käytännössä metaforia ja tarinoita, jotka lisäävät voimaa ja juonittelun ja esityksiä
- Tietoisuus tehokkain fysiologian käyttää, kun koulutus - alkaen ryhti, energia-keskukset ja tajuton arkkityyppejä, jotka voivat positiivisesti tai negatiivisesti vaikuttavat toimituksen ja oppiminen
- Ensi käden tietoa valtaa käyttää lauseen ja vaihe ankkurit esityksen aikana (pitäen mielessä, että kaikki mitä tapahtuu lavalta on tarkoitus!)

Deborah Keep on täysin sertifioitu Master Practitioner ja kouluttaja, NLP, akkreditoitu yksi vanhimmista lautoja NLP, American Board of Neuro-Linguistic Programming, ja erikoistunut käyttäen NLP ammattilaisille ja yrityksille. Koska pääasiallinen kouluttaja Pidä NLP, Deborah toimii Certified NLP Practitioner ja NLP Coaching kursseja sekä räätälöityjä Corporate Koulutus-ja kehittämiskeskus tapahtumia Australaasiassa leveä. Deborah on yli 12 vuoden edestä yritys-ja NLP koulutus kokemus, ja tämä yhdistettynä stints myynnin ja opetuksessa, (hän ​​oli rekrytointikonsultti sekä opetusta Englanti ulkomailla useita vuosia), kaikki osaltaan hänen dynaaminen ja inspiroiva toimitus tyyli, hänen ainutlaatuista ymmärrystä ihmisten kehitykseen, heidän kantavana ja opiskelutavat, ja miten saada paras irti jokaisen sisällä liiketoimintaympäristössä.

Miten on hyvä argumentti Koulutusjakso
Katso video katsauksen tämän istunnon klikkaa tästä

L & D ammattilaisia ​​jano interaktiivisuutta niiden kursseja. Niillä pyritään myös avoimia ja rehellisiä vastauksia yleisönsä kanssa, jotta löydettäisiin kehitysmahdollisuuksia. Tämä istunto esittelee keskustelemme näin opetuksen paradigman, ja pohditaan, miten keskustelua voidaan parantaa oppimistuloksia ja paradoksaalisesti ratkaista ahdistus ja konflikteja.

Tämä istunto tuo esiin:
- Tekniikat sisällyttää tiiviin keskustelun omaan koulutustilaisuudet
- Miten lisätä vuorovaikutteisuutta oman L & D tyyli
- Merkitys väitteen ammatilliseen kehitykseen
- Vaikutus toimialojen välisiä keskusteluja, pohditaan tapaustutkimuksen keskusteluissa on NSW Parliament House.

Tohtori Andrew Botros on johtaja Ilmeikäs Engineering, edistää teknistä ammatteja yritysten koulutus-ja viestintäpalveluja. Hän on ollut huomattava uran tekniikan viime vuosikymmenen aikana, ja on tehnyt puhuminen retkiä ja kursseja kansainvälisesti. Vuonna 2006 Andrew nimettiin Engineers Australian nuori insinööri Year. 

Andrew Pratley on viettänyt viime vuosikymmenellä tiedonannossa teknologisten tieteiden. Hän oli standout keskustelija vuoden 2011 Keskustelua sarjan NSW Parliament House. Hänen työnsä on mukana vapaaehtoisia hankkeita, lukion tutustuttamisohjelmilla ja tutkimuksen menestystä joukkueen suorituskykyä työpaikalla. Andrew myös luennoi klo University of New South Wales.

Luominen Interactive Resurssit
Katso video katsauksen tämän istunnon klikkaa tästä

Tämä istunto selvittää muuntamalla teksti ja konsepti raskaiden materiaalien tulee harjoittaa kokemuksellista resurssit sekä esittelee uuden konseptin rakentamisesta omin voimin. Aiomme tutkia käytännön sovellus, jota kehitämme työpajan aikana. On tärkeää saada koulutusta FUN - F acilitate U nderstanding N aturally!

Työpaja tutkii enemmän interaktiivinen tapa sijoittaa oppimiseen mieltymysten ja tuottaa hauska prosessi, joka tekee oppimisesta paljon vähemmän uhkaava. 

Päättyessä istunto tarkistamisen hyödyllinen harjoitus korostaa keskeisiä kohtia, ja samalla voidaan pohtia. Niille jotka löytävät säilyttävät tietoja haastavaa, tämä heijastava levy voi tarjota turvaverkko ennen työhön palaamista. Sitä voidaan käyttää koko päivän, samoin kuin pohdinnan päätteeksi koulutusta. Tämä voidaan sovittaa lähes koulutussovellukset.

Osallistujat saavat oppaan tulevaa käyttöä varten, kun he palaavat töihin ja kehittää kaksi resursseja istunnon aikana, jonka he voivat ottaa takaisin ja käyttää omaa koulutusalaa. Kaksi toimintaa esitellään työpajan aikana voidaan muuntaa ja soveltaa eri työpaikoilla välineisiin.

Tämä istunto tuo esiin:
- Uusi konsepti rakentaa omin voimin
- Mikä koulutus HAUSKAA 
- Miten ymmärtämisen helpottamiseksi Naturally.

Catherine Logue on rehtori ja omistaja koulutus Learning Company, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1995. Hän on analysointiin, kehittämiseen, kirjoittaa ja suorittaa koulutus yrityssektorilla 24 vuotta. Hänellä Graduate Certificate in Education ja Associate Diploma in HRD. Hänen istunnoista innovatiivisista opetusmenetelmistä sekä lahjakkuutta kehittää intuitiivinen resurssit on hänen nykyinen koulutus ja liiketoimintaryhmien ympäri Australiaa ja Yhdysvaltoja. Catherine on entinen kansallinen puheenjohtaja AITD ja kansalliskokouksen jäsen Speakers Australian and Business SA.

Catherine on julkaissut useita koulutus teksteihin sekä monien yritysten käsikirjoja teollisuudelle, hän on myös kehittänyt erilaisia ​​resursseja harjoittaa osallistujien koulutuksessa. Koska puhuja ja kouluttaja, Catherine on esittänyt työpajoja kansallisesti ja koko Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Norjassa liiketoiminnan ja johtamisen ohjelmia Rotary International.

Building Your Training Brand - Staying Ainutlaatuisen You
Katso video katsauksen tämän istunnon klikkaa tästä

Me kaikki haluamme erotu kouluttajana tai juontaja. Miten me tämän, kun on niin paljon kouluttajia siellä käyttäen kaikkia sama sisältö?

Tässä istunnossa opetellaan meidän täytyy ajatella ulkopuolella laatikkoon ja käyttää omaa tyyliä erottua joukosta. Voit saada tietoa henkilökohtaista tuotemerkin osoittaa ainutlaatuisia PechaKucha menetelmiä. Kurinalaisesti pidät sisältöä asiaan ja avain viestejä vahva.

Tämä istunto tuo esiin:
- Miksi brändäys on keskeinen liiketoimintastrategia
- Miksi meidän täytyy ajatella ulkopuolella ruutuun erottua
- Siksi meidän täytyy hallita brändimme
- Miten pysyä yksilöllisesti sinulle

Paula Smith on kirjoittanut kirjan Puhuessaan Shower - Presentation Skills Suojaamaton ja kehittäjä ensimmäinen ja ainoa pätevyys esittämiseen. Paula on johtava auktoriteetti seisomaan ja puhuu ulos.Hän on kouluttanut ja esittää yli 25 vuoden ajan oman koulutuksen liiketoimintaa ja on yhä kiinnostunut kaikessa kehittää toisia.

Paula on erikoistunut kehittämään poikkeuksellisen kouluttajia ja juontajat National Kaiuttimet Association of Australia on myös myönnetty Paula CSP status, palkinto vain pieni joukko puhujia maailmassa saavuttaa.

Käyttämällä Virtual Classroom kuin muutosvoimana
Muutos on kuuma aihe - kaikki omatoimisuus myydyimmät voivat osoittaa halumme vaikuttaa myönteisesti.

Nyt virtuaaliluokkahuoneet avulla voimme tavoittaa entistä oppijoita nopeammin, seuraava askel on monille siirtyä yksinkertaisesti "työntö PowerPoint dioja" tarjoamaan oppimiskokemuksia että muutos sydämet, toimintoja ja tuloksia.

Liity Roger Courville, käyttäytymiseen analyytikko ja kirjailija Virtual Presenter käsikirja, hän osoittaa, miten muuntamaan muutoksen aloitteet harjoittaa virtuaalinen luokkahuone onnistumisia.

Tämä istunto tuo esiin:
- Miten optimoida kognitiivisia ja tehokas vaikutus virtuaalinen luokkahuone 
- Miten sopeutua luokkahuoneessa vuorovaikutuksen aktiivisiksi oppimiskokemuksia 
- 2 käytännön strategioita sekoitettavaksi verkkokoulutus muiden ohjelmien kanssa 
- 3 toimenpiteinä nopeasti ja helposti 

Roger Courville on kirjoittanut Virtual Presenter käsikirja, bloginpitäjä on TheVirtualPresenter.com ja rehtori 1080 Group, LLC, riippumaton konsultointi koulutus yritys, joka auttaa yrityksiä suunnittelu ja optimoida online-esityksiä ja web-seminaareja.

Harjoittaja Web-seminaarissa alalla sen perustamisesta lähtien, Roger on työskennellyt satoja asiakkaita on tuhansia online-tapahtumia, joihin osallistui yli miljoona tapahtuman osallistujille.

Roger on kehittänyt alan ensimmäisen riippumattoman opetussuunnitelma opettaa markkinoijat ja kouluttajia miten nopeuttaa niiden web seminaari tuotanto työtä, sekä tekee säännöllisesti vuosittain tutkimusta verkossa koulutuksen kehityksestä Australiassa puolesta Citrix Onlinen ja GoToTraining.

Ennen yhteistyön perustamiseen 1080 konserni, Roger työskenteli EnvoyGlobal, PlaceWare ja Microsoft.

Sticky Sisältö: Secrets luoda sisältöä, joka harjoittaa, vaikutukset ja muutokset Behaviour oman organisaation
Katso video katsauksen tämän istunnon klikkaa tästä

Yritykset ovat nykyään pyytävät niiden koulutusohjelmiin. Enemmän osallistumista, enemmän innovaatiota, enemmän tuloksia. Jos ohjelmat on suunniteltu tehokkaasti näitä tuloksia saavutetaan ja liiketoiminnan kokee todellista bottom line vaikutus. Työntekijöitä tulee kaatamalla ovi osallistua koulutukseen sijaan pakotetaan.

Taidetta ja tiedettä suunnittelu erinomainen koulutus tutkitaan tässä työpajassa. Se puretaan innovatiivisia ja käytännöllisiä tapoja kehystää ideoita ja upottaa oppimista tehokkaasti. Osallistujat kähveltää selkeä kuva siitä, miten rakentaa tehokas ja luovan sisällön ohjelmistaan. 

Tämä istunto tuo esiin:
- "Anatomy of Ideat" (luoda maailmanluokan ideoita muuntaa osallistujaa)
- "Energia Termostaatti" - kuinka ei vain arvioida energiaa omassa työpajassa, vaan ohjata sitä
- Miksi yhteydessä on tärkeää teidän työpajoihin ja miksi juuri kukaan saa sitä
- Miten muuttaa tunnelmaa huoneeseen... pitää yleisö mukana koko teidän koko ohjelma
- Kuinka "syvä sukellus" ideoita: luo syvyyttä, ainutlaatuisuus ja tyylikkyys ympärillä ydin pistettä

Colin Boyd erikoistunut High-Performance Leadership keskipitkän suurille yrityksille. Hän työskentelee pääasiassa kehittyvien ja suuren potentiaalin johtajien taitojen kehittämiseksi 3 ydinalueilla. Ensinnäkin heidän vaikuttaminen taitojaan toiseksi niiden toteutus taktiikkaa ja lopuksi niiden Personal Drive.

Hän on työskennellyt monilla aloilla kuten vähittäiskaupan, Commercial Real Estate, koulutus ja ei-voittoa aloilla, jotka ovat tarjonneet hänelle vahva ja käytännön kokemuksia jakaa hänen asiakkailleen. Hän on arvokas kouluttaja ja valmentaja suuret yritykset, kuten Hewlett Packard, Gloria Farkut, Fuji Xerox, Retail Adventures, LS Retail, Flight Centre, Bankstown neuvoston ja Cabrini yksityiset sairaalat vain muutamia mainitaksemme. Colin on sertifioitu Peak Performance Coach kanssa International Coaching Federation, NLP Practitioner, jolla kandidaatin tutkinto kauppakamarin Markkinoinnin ja Human Resource Management (ero keskiarvo), Certificate IV in Training and Assessment ja Diploma of Coaching.

Making Harjoittelun suunnittelu ja toimitus 100% tehostuu käyttö Story Coaching
Kyky sisällyttää tarinan valmennus omaan koulutukseen suunnittelu ja toimitus on kriittinen taito vaatii kouluttajille ja kaikilla tasoilla. Luominen ja kertoo juuri oikean tarinan ja valmentaa osallistujat kautta tarinat on taito, jonka avulla voit tehokkaammin tarjota koulutusta tuloksia, tuloksellisesti viestejä, jotta osallistuja oppimiseen, jotta oppija break-through, ja ne kattavat kulttuuri-, ikä ja muut monimuotoisuuden esteitä.

Tarinan kertominen ja tarinan valmennusta yritysten koulutuksen yhteydessä on paljon enemmän kuin vain antaa esimerkkejä, kaskuja ja rohkaiseva osallistujan panos. Se on tehokas tekniikka luoda viestejä, että osallistujat muistavat kauan sen jälkeen harjoituksen päätyttyä. Harjoitus on ohi, mutta tarinoita kertoa ja valmennus et jää elämään ja kerrotaan ja herää eloon.

Tämä istunto tuo esiin:
- Keskeiset vaiheet luomisessa tehokkaiden tarinoita, jotka parantavat oppimista ja saavuttaa koulutuksen tulosten
- Miten tuottaa vetoavia koulutukseen viestejä, joilla motivoidaan liikkumaan ja innostaa osallistujia
- Avain valmennus kysymykset käyttää harjoittelussa luoda positiivisia tarinoita ja saada koulutusta tuloksia (ja päästä eroon tuhoisa tarinoita)
- Miten vangita organisaation tarinoita jos jaettu, sitoa joukkueet liikkuvat kulttuurien ja luoda yhteisö
- Miten sisällyttää tarinoita luottamusta omaan koulutukseen - heti!
- Miten tuoda hieman mielikuvitusta, ihme, taikuutta ja hauska harjoitteluasi ja toimitus

Natalie Ashdown on mestarillinen valmentaja ja kirjailija ja on noussut yhdeksi Australian parhaimmillaan mielipidejohtaja ja kaiuttimen aiheesta luoda innostava työkulttuuri ja tuo esiin parhaat ihmiset työpaikoilla.

Natalie perusti oman yrityksensä, Open Door Coaching Group vuonna 2003, jolloin coaching ei oikeastaan ​​tunneta Australiassa ja vain kourallinen Australia yrityksistä, joissa tarkastellaan valmennusta. Hän on mestari täytäntöönpanoa coaching kulttuurin järjestöjä ja hänen visionsa Australian organisaatioille on, että valmennus "tulee, miten teemme asiat täällä".

Oppiminen, joka kestää ikuisuuden
Enemmän oppia kuin koskaan, nopeamman innovoinnin jaksoa ja vähentää koulutus budjetit, organisaatiot maailmanlaajuisesti yrittävät maksimoida niiden oppimisen ohjelmia. Kuitenkin tehostaa oppimista, joitakin intuitiivinen käsitys oppimisesta ehkä päivittämistä. Esimerkiksi, kun ihmiset yleensä ennustavat keskittynyt oppimisen korttelin aikaa on tehokkaampi, neurotieteen tutkimusta osoittaa selvästi, että on paljon parempi rikkoa oppimisen interventiot mahdollistaakseen menestyksekkään pitkäaikaisen oppimisen ja muistin säilyttäminen.

Tässä istunnossa esitellään viimeaikaisten havaintojen neurotieteen tutkimusta siitä, miten voimme oppia, miten optimoida muodostumista muistia. Nämä havainnot on koottu osaksi neliosainen malli, miten oppiminen tikku: tämä on Huomio, Generation, Emotion ja välit, joita Josephine esittelee koska AGES * malliin.
* Tietopaketti on saatavilla osoitteessa istunnossa 

Tämä istunto tuo esiin:
- Keskeinen rooli hippokampus muodostava muistoja
- Miten huomion toimii upottaa muistoja ja rajat tarkkaavaisuuteen
- Miten tuottaa omaa henkistä kartat paksuntaa neuroverkot ja tutkia erilaisia ​​tuotantotoiminnot
- Keskeinen rooli tunteiden oppimisessa
- Teho väliä oppimisen parantamiseksi upottamisen.

Josephine Thomson on kansainvälisesti sertifioitu mestari valmentajana ja on hyvin haluttuja globaaleilla puhuvan piiri. Hän on ollut Senior Associate, valmentaja, kouluttaja, arvioija ja mentorina Results Coaching Systemsin yli vuosikymmenen ajan. Josie on kouluttanut satoja valmentajia Aasian ja Tyynenmeren alueella, ja on valmentanut tuhannet ihmiset ympäri maailmaa. 

Kun MD nopeutettu Excellence, Josie valmentajat johtajat kestävän muutoksen ja läpimurto henkilökohtainen ja liiketoiminnan tuloksia. Hän on myös sitoutunut kehittämään valmentajien ja valmennuksen teollisuuden ammatti. Josie viimeistelee jatko-opintoja neurotieteen ja johtajuutta Middlesex University, ja helpottaa Neuroleadership Institute paikallinen etujärjestö Brisbanessa. 

Kun selvisi syöpä kahdesti, viimeksi aivokasvain vuonna 2010, Josephine on omistettu jakaa oppeja hänen elämyksiä parantaa toisten elämään. Hän tukee ihmisiä voittamaan pelkonsa ja stressitekijöitä, kannustamalla heitä yhdistää elämää ja voimallisesti ilmaista todellinen ja aito itsensä.

Closing the Loop: oppiva Kojelaudat viestimistä koskevan Tulokset
Katso video katsauksen tämän istunnon klikkaa tästä

Siellä on paljon enemmän on kouluttajan kuin suunnittelussa ja toiminnassa kursseja. Organisaatiot näinä päivinä odottavat mitattavissa ja mielekäs etuja aikaa ja rahaa sijoittaneet.

Tämä istunto tuo esiin:
- Miten luoda uutta maaliin oman oppimisen
- Miten tallentaa, raportti ja nykyinen L & D johtaa oppimiseen kojelautaan
- Miten luoda "happy levyt", jotka tuovat lisäarvoa sinulle ja organisaatio

Voit viedä tehokkaita työkaluja ja tekniikoita, voit heti kokoamaan, tarkistaa tai hienosäätää harjoitteluasi tuloksia.

Emma Weber on intohimo Oppiminen siirto ja arviointi on johtanut hänet tekemään joitakin maailman johtavia alalla. Hänen kirjassaan "The Inconvenient Truth about Oppiminen - Miksi Learning Transfer Matters" julkaistaan ​​Pfeiffer vuonna 2012.

Emma on toimitusjohtaja Lever oppimisen erikoistunut oppiminen yritys, joka auttaa yrityksiä toimittamaan ja mittaamaan konkreettisia liiketoiminnan tuloksia oppimisesta. Hänen asiakaskunta sisältää joitakin Australian arvostetuimmista yrityksistä kuten BMW, MINI, Apple Australiassa, Cisco ja Subaru.


Rinnakkaiset työpajat - Tekniikka & RESURSSIT stream

Video Game Mekaniikka ja niiden rooli kouluttaminen Gen Y
Sukupolvi Y on todennäköisesti kaikkein parjatun sosiaalinen sukupolvi koskaan. Jotkut sen kuvaajia ovat kärsimättömiä, varauksellisia, narsistinen ja rakkaus videopelejä ja sosiaalista mediaa. Tiesitkö keskimäärin videopelien pelaaja on 32 vuotta vanha, ja on pelannut niitä noin 10.000 tuntia yli 12 vuotta? Tiedätkö mitä seurauksia se ottaa niihin ja heidän odotuksensa elämässä? Sinun pitäisi, koska se suoraan vaikuttaa, miten Gen Y henkilökunta oppia, kehittää ja suorittaa työpaikalla. Tuntemus videopeli mekaniikka, ja taustalla psykologinen kuljettajat takanaan, on alennettava merkittävästi sitoutumista ja sitoutumista sinulle hyötyä Gen Y työvoimaa. 

Vaikka e-oppiminen ja hybridi oppiminen on vähentänyt L & K-kustannuksia, ne voidaan paljon paremmin suunniteltu. Itse asiassa suurin osa kursseista joko digitaalisesti toimitettu tai ei voi paremmin suunniteltu. Videopelit tarjoaa mukaansatempaavan kokemuksen, joka voi kuluttaa sen pelaajia. Kuinka paljon huomiota olet antanut täydellisen oppimiskokemus? Perinteinen koulutus pitää vain valmistelua ja toimituksen vaiheissa. Entä bittiä, jotka tulevat sen jälkeen? Opettele video pelimekaniikkaan voitaisiin soveltaa tyypillisiä L & D ongelmat käyttäen tosielämän esimerkkejä.

Tämä istunto tuo esiin:
- Vaikutus videopeli mekaniikka on siitä Sukupolvi Y oppimista ja johtajuutta.
- Mitä Gen Y oikeastaan ​​on, ja ei
- Miten työpaikka valmennus parantaa Gen Y suorituskykyä
- Miten HR voi "muuttaa tack" organisaatiossa paremmin helpottaa Gen Y työpaikan sitoutumisen

Chris Walter pysyy aktiivisena osa-aikainen neuvonantaja Royal Australian laivaston suorittamisen jälkeen 15 vuotta täysipäiväistä palvelukseen heinäkuussa 2011. Hänen palvelu näkivät hänet katsoa hydrografisten maanmittari ja sukellusveneiden vastaisen sodankäynnin asiantuntija ja palvelee useilla alueilla ympäri maailmaa. Koska sekä kolmannen in-komento on useita suuria merivoimien sota, ja etulinjassa johtajana jopa 40 suoraa raportteja, Chris toimi Gen Y kehittämisessä yli 10 vuotta.

Nyt toimitusjohtaja Qimota Koulutus, Chris on kutsuttu edistäjä laivaston johdon ja etiikka kehitys työpajoja, ja kutsui tukija "Emerging Trends-sarjan liiketoimintasuunnitelmia julkaisuja. Hänen viimeisin panos keskittyvät videopeli mekaniikka ja niiden soveltaminen johtoon Gen Y ja sen jälkeen.

Tiedotustilaisuus eLearning kehittäjä
Katso video katsauksen tämän istunnon klikkaa tästä

Mitä valmistus ei tarvita ennen selostaa eLearning kehittäjä? Osallistumalla tämän istunnon opit mitä voit tehdä, jotta ehkäistään viivästyksiä, estää kustannusten ylittymistä ja ehkäistä konflikteja työskennellessään eLearning kehittäjä.

Hanki käytännön neuvoja kokeneelta koulutuksesta strategina ja oppimisen resurssi kehittäjä ja oppia keskeisiä asioita, jotka on tehtävä, jotta saat oikean eLearning tulos organisaatiollesi. 

Tämä istunto tuo esiin:
- Avain vinkkejä, ehkäistään viivästyksiä, Estä kustannusten ylittymistä, estää konflikteja käsiteltäessä eLearning kehittäjä.

Colleen Ortega Brassington on Partner ja eLearning Resource Developer käytännön Learning Solutions ja työskentelee asiakkaiden kanssa kehittää eLearning. Hän on intohimoinen oppimisresursseja ja asiakkaiden kanssa kehitetään organisatorisia toimintatapoja eLearning. 

Colleen yhdistyvät hänen psykologista tietämystään oppimisen ja käyttäytymisen hänen taitojaan resurssien kehittäminen, arviointi ja arviointiin, antaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan toteuttamiseen ja kehittämiseen sekä koulutukseen. Lisäksi käytännön Learning Solutions, Colleen on rekisteröity opettaja.

Online Käyttäytymisen "Suunnitelma perustuu oppimisen Parantaa Hallinto ja johtaminen

Case-tutkimus: Australian monikansalliset organisaatiot ja elimet

Seuraavan sukupolven oppiminen, kuten online-skenaario oppiminen on muuttamassa tapaamme oppia. Tämä inspiroiva workshop antaa sinulle tietoa siitä, miten eräät Australian johtava monikansallista järjestöä ja elimet käyttävät simulointi oppia saamaan aikaan pysyviä käyttäytymisen muutoksia.

Työpaja antaa yleiskuvan siitä, miten tekniikka voi mahdollistaa mukaansatempaava, innovatiivinen tapa oppia - kaikki täysin vaaratonta ympäristölle - varmistetaan samalla oppimisen ja käyttäytymisen muutoksia kiinni ja sovelletaan takaisin työpaikalla.

Näet kuinka 70/20/10 oppimisen käsite sopii lähestymistapa ja saadut tulokset ajo todellisia ja pysyviä käyttäytymisen muutoksia organisaatioiden esillä tapaustutkimuksina tässä työpajassa. Aiomme tutkia, miten tilanne oppiminen on käytetty näissä järjestöissä, niiden lähestymistapa, saavutetuista hyödyistä, oppiminen vaikutukset ja opetukset varrella. 

Tämä istunto tuo esiin:
- Monimuoto-oppimisen hyödyt
- Miten oppimisen kiinni
- Miten käyttäytymisen oppiminen voi harrastaa riski vapaa ympäristö
- Miten käyttäytymisen skenaario oppimista voidaan parantaa Hallinto ja johtaminen

Harriet Sheppard on Manager Curriculum & Training Services Idria, hallinnoida tuotekehityksen, koulutustarpeet, helpottajana sopimukset ja kuljetusratkaisuja. Ennen siirtymistään Idria Harriet sai oman yrityksensä Canberrassa yli 7 vuotta, neuvoteltuaan eri liiketoimintaa ja tarjoaa oppimisen ja kehityksen ratkaisuja, koulutustapahtumia, arvioinnissa ja tarjoaa opetuksen suunnittelun ja verkko-oppimisen kehitystä.

Ennen virallisesti saada osallistua koulutuksen, Harriet sai 26 vuotta kokemusta Yritysympäristössä ulottuu eri teollisuuden, lentoyhtiöiden, matkailu-ja ravitsemisalan sekä tuotanto, jossa koulutus näytti löytää tiensä myös Harrietin panos ja suunta. Harriet omistaa Certificate IV in Training and Assessment, Bachelor of Business and Graduate Certificate in Business and Technology.

Kuumia Sisällön vuonna 2012
Työkalupakki Business Activity sisällä Australian Flexible Learning Framework siirtyneet kansallisen ammatillisen verkko-oppimisen strategiaa, kehittyy edelleen resurssit ovat sovellettavissa monilla aloilla koulutuksesta. Erityisesti viime vuosi on ollut yksi muutoksen ja siten siirtymässä 2012, merkittävä määrä kansallisesti kehitettyjen voimavarojen käytettävissä koulutukseen on kehitetty. 

Keskeistä on ollut alkuperäisen suunnitelman toiminnon verkkosisältöpalvelujen Centre. Tämä etureuna Tuotantolaitos tuo ammattilaisten ja kouluttajien nykyaikaiset palvelut, resursseja ja työkaluja tukemaan suunnitteluun ja räätälöinnin verkko-opetusmateriaalin, sekä elektroninen julkaisu ympäristö varastointiin ja jakamiseen sisältöä. Tässä workshopissa osallistujilla on mahdollisuus tutustua joihinkin tätä uutta sisältöä, kuten esimakua kansallisen verkkosisältöpalvelujen Centre.

Tämä istunto tuo esiin:
- Uutta sisältöä resurssit Toolbox Esikatsele URL sekä erityisiä Oppimisaihioiden jotka on rakennettu uudelleen tai kehitetty.

Debbie Soccio työskentelee nykyisin eWorks kuin Toolbox Business Activity Manager Australian Flexible Learning Framework. Hän on työskennellyt ammatillisen koulutuksen alalla sekä teollisuudessa, yksityisten RTOS, ja aikuisten lukutaito-alalla ja alueella TAFE 17 vuotta. Hänen monia kokemuksia muun muassa keskitytään sulauttaminen eLearning-liiketoiminnaksi ja koulutus, työ ja syrjäytyneiden ryhmien käyttöön tehokkaita e-oppimista ja hallita kehitystä kansallisesti rahoitettujen sisällön ammatillisen koulutuksen alalle.

Debbie nykyiseen rooliin kuuluu hallinnan merkittävän verkko-opetusmateriaalin kehittäminen National ammatillisen verkko-oppimisen strategiaa.

Sisältävät Sosiaalinen media ja muut teknologia Maksimoi oppimisen strategia

Case-tutkimus: Peoplebank

Tiesitkö, että yli 50% maailman väestöstä on alle 30? Tiesitkö, että jos Facebook olisi maa, se olisi maailman 3. suurin maa? Tiesitkö, että uusi jäsen liittyy LinkedIn joka toinen? Jos Wikipedia oli kirja olisi 2,25 miljoonaa sivua pitkä, ja se kestää 123 vuotta lukea. Oli 1 biljoonaa näkemyksiä Youtube vuonna 2011.

"Meillä ei ole valinnanvaraa siitä teemme sosiaalista mediaa, kysymys kuuluu kuinka hyvin me sen teemme."
Erik Qualman

Sosiaalinen media on tullut jäädäkseen ja on loistava voimavara oppimisen ammattilaiset käyttää tiedonsaantia ja luoda yhteistyötä. Tämä istunto joko käyttöön tai laajentaa nykyistä tietämystä siitä, miten yhdistää sosiaalisen median, webinaareja ja muita tekniikoita helposti saatavilla meidät oman oppimisen ja kehityksen strategiaa. Se antaa sinulle ohjeita siitä, kuinka sosiaalista mediaa ja muita tekniikoita organisaation ja miten voittaa esteet ja ymmärtää sukupolvien vaikutteita käyttäen erilaisia ​​tekniikoita (Gen Y Babyboomers).

Tämä istunto tuo esiin:
- Selkeämpi käsitys vaikutuksista sosiaalisen median ja oppimisen
- Miten hyödyntää sosiaalista mediaa ja muita tekniikoita maksimoida oppimisen
- Toteuttaa sosiaalisen median ja muiden tekniikoita organisaation ja miten voittaa esteet
- Sukupolvien vaikuttajat käyttävät eri tekniikoita (Gen Y Babyboomers)

Natalie Goldman on National Learning and Development Manager Peoplebank. Peoplebank on No.1 IT Recruiter Australiassa ja nyt on toimistot Hongkongissa ja Singaporessa.

Natalie on toiminut oppimisen ja kehityksen alalla yli 15 vuotta. Kokemuksen useimmissa L & D rooleja sekä teollisuudenalojen Retail, Hospitality, Asiantuntijapalvelut, terveys, hallitusta sekä Telecommunications. Hänen viimeisin rooli ennen Peoplebank oli menossa ylös oppimista funktion AAPT.

Innokas kannattaja uuden teknologian, Natalie uskoo vahvasti yksittäisten johti oppimiseen, jossa hän on opas työntekijöille. Ottaen huomioon, että me kaikki opimme eri tavalla, hän uskoo joustavia lähestymistapoja oppimiseen on tärkeää varmistaa, että kaikki osallistuvat oppimisen matka.

 

Sisällön kehittämiseen Learning Online
Katso video katsauksen tämän istunnon klikkaa tästä

Haluatko kehittää hyviä eLearning mahdollisuuksia ja tiedotettava paremmin hankittaessa eLearning? Tässä istunnossa opit kuinka, asetetaan standardeja eLearning, tunnistaa oikean strategian, kirjoittaa lukea verkossa, luoda kiinnostavaa sisältöä ja osoite oppijan ohjaus.

Tässä istunnossa voit hyödyntää sisäpiirin näkemykset kokenut eLearning harjoittaja auttaa luomaan laatutasoa oppilaasi ansaitsevat.

Tämä istunto tuo esiin:
- Standardit eLearning suunnittelu
- Menetelmä valitaan koulutusstrategia
- Tekniikat kirjoittaa eLearning sisällön
- Ideoita kiinnostavaa sisältöä ja opiskelijoiden ohjaus

Bronte Moran perustaja Käytännön Learning Solutions, on koulutus strategi/suunnittelija ja eLearning-asiantuntija. Hän on kehittänyt eLearning ja sekoitetaan koulutus ratkaisuja työpaikoilla vuodesta 1999. Hänen painopiste on asettaa suuren arvon standardi on opetuksen suunnittelun, joka harjoittaa oppija ja takaa tuottoa koulutukseen investoinnin. Bronte on toimittanut lukuisia esityksiä ja työpajoja eLearning ja opetuksen suunnittelun, sekä julkaissut artikkeleita, jotka käsittelevät muun informaatiolukutaidon, erikoiskirjastojen ja eLearning. Lisäksi käytännön Learning Solutions, Bronte on eLearning Development Officer South Australia Police.

Integrointi Online Games osaksi L & D - miksi, miten ja kuinka paljon!
Katso video katsauksen tämän istunnon klikkaa tästä

Viime vuonna online-pelaajat saavuttivat feat tuolla puolen Second Life tai Dungeons and Dragons ne avannut rakennetta entsyymin AIDS-tyyppisen viruksen, joka oli estetty tutkijat vuosikymmeneen.

Online-pelimarkkinoilla on arvoltaan yli 15 miljardia dollaria, ja meidän pitäisi käyttää 635 miljoonaa dollaria virtuaalisten tuotteiden tänä vuonna, kun se vain 510 miljoonaa dollaria viime vuonna!

Miten me Oppiminen ja kehitysministeri ammattilaiset menee valjastamaan suosio ja vaikutus online-pelejä?

Miten aiomme tarjota työntekijöillesi mahdollisuuden uppoutua toiminta pelkästään sen itsensä vuoksi, pelata peliä, jossa ne ovat täysin keskittyä pelaa peliä ja ovat siten täysin upotettu oppimiseen? 

Lue miksi ja miten johtajien alalla on vipuvaikutuksen valtaa online-pelaamista ja ottaen oppia seuraavalle tasolle vuorovaikutteisesti ja sitoutumisen. Onko go gamifying oppimistasi!

Tämä istunto tuo esiin:
- Yleiskatsaus Gamification
- Osattava pelimekaniikkaan
- Kokemus pelejä suunniteltu oppimisen
- Ideoita alkaa rakentaa Gamification nykyisiin ohjelmiin ja kokemukset
- Aavistustakaan siitä, kuinka paljon se tulee maksamaan!

Stacey Edmonds on oppimisen ja kehittämisen ammattilainen, joka on erikoistunut integroituihin oppimiskokemuksia. Hänen nykyinen tehtävä on Head of Film & Digital BE Learning, Kokemuksellinen oppiminen yhtiön kotipaikka on Fox Studios. 

Viimeisten 12 vuotta hän on tuottanut yli 100 innovatiivisen ja palkitun yrityksen viestintää, koulutusta ja markkinointia elokuviin ja verkossa oppimisen ratkaisuja organisaatioiden, kuten Woolworths, Telstra, Commonwealth Bank, Astra Zeneca ja SingTel Optus. Tarina ajaa elokuvat ja verkossa oppimista Stacey tuottaa parhaiten luokkansa voittanut useita palkintoja alan festivaaleilla ja palkintoja, kuten New York Film Festival, Global Media Awards, AITD National Training Excellence Awards ja Stevie n International Business Awards. 

Vuonna 2010 Stacey valmiiksi Advanced Diploma in Multi-Platform Screen tuotanto ja on myös aktiivinen jäsen Screen tuottajien Australian Association jossa hän on kutsuttu tuomariksi DigiSpaa digitaalisen elokuvan kilpailun viimeiset 3 vuotta.

Voiko Hour Online Really Vaihda Weekend Workshop?

Case-tutkimus: hoitajat NSW

Älä missaa tätä tilaisuutta kuulla, miten hoitajat NSW luotiin verkossa eLearning työkalu tuottaa sisältöä laajalle yleisölle, aiemmin vain hoitajien osallistumalla 2 päivän työpaja. Hoitajat NSW on huippu järjestö hoitajien NSW. 

"Mental Health säätiöiden eLearning-ohjelma on innovatiivinen ratkaisu, joka tiivistyy 14 tunnin koulutus osaksi 50 minuuttia eLearning, ja sisältää video segmenttien todellisen hoitajien tarinoita harjoittaa yleisölle.

Haasteena oli saada koulutuksen sisällön mukaansatempaavan muotoon ja tarjota käytännöllistä ja ajankohtaista tietoa ja linkkejä palveluihin, jotka voivat auttaa hoitajia. Ratkaisu oli luoda yhdistetty verkkosivuilla ja eLearning työkalu. 

Osoitteessa www.foundationsforcarers.org.au tarjoaa linkkejä ja käytännön tietoa ja voidaan helposti päivittää. Interaktiivinen e-learning työkalu laukaistaan ​​verkkosivuilla ja kävelee hoitajia läpi erilaisia ​​haasteita niiden välittämisen rooli ja antaa tietoa diagnoosi mielisairaudesta, rajojen asettaminen, tehokkaan viestinnän tekniikat ja määrätietoinen huolehtiva. Työkalu on neljä hoitajien video tarinoita, jotta oppilaat voivat liittää muiden omaishoitajien, normalisoimaan kokemus ja tuntuu vähemmän eristyksissä.

Tämä istunto tuo esiin:
- Miten arvioida, kasvokkain Kurssi soveltuu eLearning
- Innovatiivisia tapoja tiivistää 14 tuntia koulutusta tulee 50 minuuttia
- Miten aloittaa opiskelijoiden online-ohjelmia ja resursseja
- Sisältää ennalta valmistamaton "hoitajien kokemukset tekstejä ja videota.

Liz Wortham, toiminnanjohtaja, kansalliset ohjelmat hoitajat NSW intohimona palvelutarjonnan tukea palkatonta hoitajia heidän huolehtiva rooli. Liz on Masters of Science Sosiaalityön ja on suorittanut Certificate IV Arviointi ja työpaikkakoulutukseen. Kautta työnsä ei sektorin, Liz on kokemusta kehittämisestä ja toimittamisesta koulutustilaisuutta eri ryhmille, myös lukion opettajat, riskiryhmiin nuorille ja vanhemmille, vapaaehtoisille ja yhteisön työntekijöillä.

Marguerite Grey, tuottaja, Buzz Interactive on valloittanut yleisönsä harjoittaa tv-dokumentteja ja viime aikoina verkko-oppimisen ohjelmia. Itsevarma kaiutin, Marguerite tarjoaa tuotannon näkökulmasta, kun "asiakas" kehittelee uusia kokemuksia luoda eLearning-ohjelma ja siihen liittyvät verkkosivuilla.

Cathy Miller, neuvoo suunnittelija, venevaja Productions on multi-palkittu käsikirjoitus-kirjailija ja neuvonta suunnittelija. Koska koulutus-suunnittelija ja videon ohjaaja tässä hankkeessa, Cathy tehtävänä oli reimagine asiakkaan sisällön ja "murikka" sen hallittavissa kappaletta eLearning-ohjelman. Cathy kertoo miten joukkue tapasi haaste tuoda kasvatuksellisten sisältöä elämään verkossa yleisölle.

translated by OL
Published (Last edited): Apr 22