Back to site

Meistä

Source: http://www.crucial.com/company/index.aspx

Crucial.com. Muisti asiantuntijat.

Tällä Crucial.com tiedämme muisti. Tutkimme sitä. Kokeile sitä. Kalustoon. Ja me jopa korvata sitä. Olemme ensimmäisten joukossa saada uudelle alustalle, OS, emolevy tai tappaja peli emmekä tuhlaa aikaa asettaa se koetukselle. Istumme pimeässä huoneessa lukea benchmark tulokset. Me tuntikausia asentamista ja asennuksen muistimoduulit osaksi emolevyä jälkeen emolevy... Me emme väsy. Emme koskaan tinkiä. Me rikkoa meidän selkämme saada päivityksen ulos oven salama. Ja tuemme tuotteet ja asiakkaat, jokainen askeleella.

Crucial.com on palvellut asiakkaitaan lähes 15 vuotta. Ja käytämme osaamistamme helpottavat asiakkaitamme löytämään oikean päivityksen. Palkitut verkossa sovellukset-Crucial Memory Advisor ™-työkalu ja Crucial System Scanner-ottaa arvailun antaa uuden elämän tietokoneeseen muistin päivityksen. Me ylpeänä tarjota 45 päivän rahat takaisin-takuu että muisti on yhteensopiva järjestelmän, kun käyttäjä ostaa crucial.com käyttämällä jotakin yhteensopivuus työkaluja.

Crucial.com sivusto kuljettaa yli 250000 päivityksiä yli 50.000 pöytäkoneet, kannettavat, palvelimet, tulostimet, reitittimet ja muut elektroniset laitteet. Me valmistaa, myy ja tukee monenlaisia ​​palkitun päivityksiä, kuten muisti (RAM), solid-state drives (SSD) ja USB.

Crucial tuotemerkki edustaa laadukkaita muisti, joka on pätevä ja hyväksyneet kaikki suuret laitevalmistajat (OEM), ja toisin kuin monet kilpailijamme, testaamme 100 prosenttia moduulien lähteä ulos ovet. Tuemme tuotteemme alan johtavia takuut, ja pyrimme laajentamaan tarjontaansa vastaamaan alati muuttuviin tarpeisiin asiakkaidemme-asiakkaita kuin sinä.

Crucial.com omistaa Micron Technology, Inc., yksi suurimmista DRAM-ja NAND-valmistajat ympäri maailman. Tämä suhde antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme huipputason tuotteita, alan johtava tekniikka, ja Micronin yli 35 vuoden kokemuksella.

Voit luottaa Crucial.com kanssa muistin päivitystä.

translated by MS
Published (Last edited): Apr 18