Back to site

Nykyiset opiskelijat

Source: http://eo.uidaho.edu/current-students

Tukipalvelut ovat käytettävissä Engineering Etsivä ja University of Idaho etyleenioksidin opiskelijoille. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita kursseja ja henkilökohtaista opiskelijoiden tukipalvelut moninaisten opiskelijoille, mukaan lukien sotilaalliset ja toiset elävät Yhdysvaltojen ulkopuolella. EO henkilökunta tarjoaa hallinnollista, akateemista ja teknistä tukea opiskelijoiden EO kursseille, ja ohjaajat ovat käytettävissä vastaamaan kysymyksiin koskien kurssin sisältöä.
Akateeminen tuki
Tekninen tuki
Opiskelijoiden palvelut ja resurssit
Yliopiston kirjaston palvelut
Yliopiston vammaispalvelut
Akateeminen tuki Tekninen tuki

Opiskelijoiden palvelut ja resurssit

University of Idaho Kirjastopalvelut
Kirjaston palvelut ovat Engineering Outreach opiskelijoille kautta yliopiston Idahon kirjaston verkkosivuilla. Kirjasto viivakoodin numero tarvitaan lainata materiaaleja ja käyttää tilauksen tietokantoja. Sinun viivakoodi ei vanhene kunhan olet ilmoittautunut kurssille ja viivakoodi on aktiivisessa käytössä. 
Käy Off-Campus Access tietoja, kuten video tutorials, noin kirjastokorteista ja miten käyttää materiaaleja. 
Käy Kirjastopalvelut etäopetuksena (FAQ) lisätietoja, mukaan lukien yhteystiedot kirjaston etäopiskeluun kirjastonhoitaja.
University of Idaho Vammaisuus tukipalveluiden
Vammaisuus Support Services (DSS) tarjoaa akateemista tukipalveluja opiskelijoille, joilla tilapäisiä tai pysyviä vammoja. Oppilaat pyytävät vammaisuuteen liittyviä majoitus yhteyttä DSS suoraan, joko sähköpostitse tai puhelimitse, ja annettava asianmukaiset vammaisten asiakirjat. 
Ohjaajina noin kursseja läpi Engineering Outreach voi edellyttää opiskelijoiden osallistumista synkroninen tai asynkroninen web keskusteluja. Jos kurssi on vaatimuksia et pysty täyttämään ilman majoitusta, ota yhteyttä DSS mahdollisimman pian. Opiskelijan tulee recertify vammaisuutensa DSS lukukausittain.
Saat lisätietoja vammaisten tukipalvelut sivuilla tai ota:
Vammaisuus tukipalvelut
Puhelin: (208) 885-6307
Fax: (208) 885-9404
Email: dss@uidaho.edu
Published (Last edited): Mar 22