Back to site

Adaptec Data Conditioning Platform: Next-generation I/O for next-generation data centers

Source: http://www.adaptec.com/en-us/_common/data-conditioning/
Adaptecin Data Conditioning Platform tarjoaa liiketoiminnan arvo seuraavan sukupolven konesaleihin ilmastoimalla tietoja, koska se liikkuu I/O-polun. Kehittämällä innovatiivisia pii, ohjelmisto ja I/O-osajärjestelmät, Adaptecin Data Conditioning Platform sisältää tuotteita, jotka suojaavat tietoja, vähentää pääoma-ja käyttökustannukset, pienempi virrankulutus, dramaattisesti lisätä palvelin/tallennustilan käyttöä ja suorituskykyä, ja se voidaan integroida saumattomasti alan standardi palvelimia.


  • Maksimoi I/O-suorituskyky - tehokkaimpia I/O-laitteisto ja ohjelmisto yhdessä kyky reittiä, optimoida ja suojata tietoja, koska se liikkuu I/O-polun.

  • Vähennä pääoman kulut - Parempi palvelinten ja tallennusjärjestelmien käyttöä enintään I/O-suorituskyky minimoi tarvittavien palvelimia ja tallennuslaitteita.

  • Vähennä liikekulut - Olemassa palvelin-ja tallennusjärjestelmät ovat tehokkaammin hoidetaan, alentaa voimaa ja ylläpitokustannukset sekä fyysisen tilan vaatimuksiin.

  • Saavuta "Green IT" tavoitteet - minimoiminen määrän palvelimia ja tallennuslaitteita vähentää suoraan järjestelmän teho ja jäähdytys tehovaatimukset koko datakeskuksen.


spacer 
Adaptec MaxIQ: Hoitoon I / O älykkäästi

Tuoreita esimerkkejä tietojen ilmastointi innovaatio kuuluvat Adaptecin maxCache SSD Cache Performance Solution,Adaptec Zero-Huolto Cache Protection, ja Adaptec Intelligent Power Management.


Ratkaisut toimitetaan kautta Adaptecin Data Conditioning Platform ovat sovellus-agnostinen eivätkä vaadi muutoksia nykyisiin varastointi arkkitehtuurit, sovellukset tai käyttöjärjestelmät. Ne integroida kaikkiin alan vakioalustojen ja tarjoaa saumattoman yhteensopivuuden off-the-shelf IT komponentteja esiintyy yleisesti datakeskuksia ympäri maailmaa. Plus, ne voidaan hallita keskitetysti läpi Adaptecin Storage Manager ™-ohjelmisto.


Adaptec Data Conditioning Platform rakentuu lähes kolme vuosikymmentä varastointi I/O-innovaatioita, ideoita ja palautetta maailmanlaajuinen asennettu asiakaskunta, ja kovettunut osaaminen maailmanluokan ASIC ja ohjelmistojen kehitys joukkueet.


Data Centers hyötyy alentuneista kustannuksista, maksimaalista suorituskykyä, ja vihreämmän tietotekniikan 
Data Centers hyötyy alentuneista kustannuksista, maksimaalista suorituskykyä, ja vihreämmän tietotekniikan.

translated by OL
Published (Last edited): Apr 20