Back to site

Tietoja DynaComware

Source: http://www.dynalab.com/language/en-US/About_Us.aspx


Alusta lähtien vuonna 1987, DynaLab Inc. on tullut johtava fontin kehittäjä CJK (kiina, japani ja korea) markkinat. Jo 90-luvun puolivälissä, DynaFonts jo valinnut Microsoftin ja Applen olevan järjestelmän fontteja omissa Kiinan käyttöjärjestelmiä. Miljoonat vähittäiskaupan DynaFont laatikoita on jo lähetetty Aasian markkinoille, mukaan lukien Japani, Hongkong ja Taiwan, joten DynaFont kiistaton markkinaosuus johtaja. Laadukas DynaFonts ovat nyt laajalti käytetty asiakirjan käsittely ja ammatillisten julkaisujen monet suuret yritykset ja henkilökohtaiseen käyttöön.
Paremmin palvella asiakkaitamme, muutimme nimemme DynaComwarejälkeen konsolidaatio konserniin elokuussa 2001.
Koska merkittävä toimittajan Aasialaisia ​​fontteja DynaComware, mutta pyrkii antamaan "parempi viestinnän maailmassa" on käsitellyt tekniset kysymykset fontin kehitys erityisesti Aasian alueella. Käyttämällä alkuperäinen aivohalvaus pohja tekniikoita, DynaComware tarjoaa HD-näytön ja tulostimen fontteja. DynaFont sarja on laajentunut määrä käytettävissä olevien fonttien säilyttäen fontin laadusta. Tämän vuoksi, DynaFont sarja on kuvattu enemmän kuin 50% Windows fontin markkinoilla Japanissa yksinään.
Työympäristö on edelleen hajautettu kasvu DTP teollisuuden sekä lisätä Internetin käyttöä. At DynaComware, pääpaino kehitys oli Font-ja E-Document tuotteita. Hyödyntämällä saadun tiedon tästä kehityksestä saa DynaComware siirtymistään nämä kaksi teknologiaa helposti.
Tietotekniikka yhdessä fontti ja E-dokumentti teknologian avulla aasialaisille vapaasti kommunikoida tietokoneiden aikakaudella. Tämä teknologia avaa uusia mahdollisuuksia Aasian markkinoilla, markkinoilla, joita aiemmin pidettiin vain eurooppalaisten ja amerikkalaisten valtavirtaan. Kuitenkin Internet, joka voi vaikuttaa miljoonien kotitalouksien vuosittain on suuri viestinnän este.Tämä este on eroja vieraiden kielten hyödynnettiin Internetissä. Tämän vuoksi DynaComware teki laajan tutkimuksen ja kehittämisen löytää kannettava asiakirjat ratkaisu. Johtopäätös tuli tulosta nimisen tuotteen DynaDoc, portable document paketti, joka tukee useita kieliä.
DynaComware saavutti tavoitteensa tarjota maailmanlaajuisen viestinnän ratkaisu Internetin maailmaan. Ratkaisumme avulla voit siirtyä 21. vuosisadan rikkomalla esteet ja kieli riippuvuutta.
Kaksi yritystä tukevat DynaComware
Font yritys
Koko monissa osissa Aasiaa, kirjoitusmerkkien ovat samanlaisia. Japanissa, Kiinassa ja Etelä-Korea Esimerkiksi nämä yhtäläisyydet ovat hyvin havaittavissa. Syynä tähän on se, että alkuperäinen iskunpituus laatimistekniikat peräisin Kiinasta, sitten laajenee Aasiassa. DynaComware pystyi toistamaan tämän alkuperäiseen tahti pohja tekniikka sähköisesti niiden DynaFont tuote. Tämä teräväpiirto-ja värikäs fontin ratkaisu auttaa käyttäjiä toteutuksessa heidän erilaisiin tarpeisiin. Se on tukenut käyttäjät työskentelevät: multimedia, esityksiä, grafiikkaa, mainos-ja muilla aloilla, joilla fontteja käytetään. Käytettäessä tätä ohjelmaa, mitä-sinä-nähdä-on-mitä-you-get kun tarkastelet sen ruudulla tai tulostaa sen tulostimeen.
DynaFont on tuottanut ainutlaatuisen ratkaisun nimeltä Gaiji museo sarjan.Tämä ratkaisu mahdollistaa fontti, jota tuotetaan ja tallennetaan palvelimelle. Kun tämä on tehty, palvelin voi tarjota kirjasimia useille käyttäjille. Tämä säästää aikaa hallinnon järjestelmien Johdonmukaisuuden jakelun ja tarjota verkottunut kirjasto fontteja kaikille käyttäjille edellyttää fontit.
E-Document yritys
Tällä hetkellä, eräs suurimmista menetelmiä, ero kielillä käytetään Internetiin.Kuten monet tietävät, ulkomaisia ​​asiakirjoja ei voi katsella tietokoneella, ellei se ole oikein jäsennetään kyseiselle vieraalla kielellä. Jopa sen jälkeen, kun on määritetty oikein, on toisen kielen voidaan käyttää, järjestelmä jälleen täytyy suunnitella uudelleen. DynaComware tutkittu näitä ongelmia ja miten kiertää niitä. Tämän vuoksi tutkimuksen kehittäminen E-Document ratkaisu, joka tarjoaa asiakkaille siirrettävyyden ja useiden kielten tuen alkoi.Tuloksena oli DynaDoc, ratkaisu tukee useita alustoja ja useita kieliä.DynaDoc tarjosi E-dokumentti siirtää ilman, että järjestelmän asetukset. Se tarjoaa tämän toiminnon säilyttäen asiakirjojen alkuperäistä ulkoasua. Kun DynaDoc, voit helposti lähettää E-asiakirjan toiselle henkilölle ja olla varma, että vastaanottajat näkevät asiakirjat kun katselet.
Pohja-tekniikka
  1. Font Development. Kehittäminen, myynti ja huolto Aasian fontin liittyviä tuotteita. Fontit ovat perinteinen kiina, yksinkertaistettu kiina ja japani.
  2. Kehittäminen ja myynti fontin palvelimen. Tässä ratkaisussa fontti voi olla kehittynyt nopeasti, käyttöön ja tuettu palvelin mahdollistaa useiden asiakkaiden välittömästi käyttöönsä uusia fontteja.
  3. TV Fontit. Lisensointi ja myynti sekä television ruudun fonttia perinteinen kiina, yksinkertaistettu kiina ja japani.
  4. Kehittäminen, myynti ja tuki asiakirjan kirjailija ja lukija, joka on siirrettävissä eri ympäristöissä ja eri kielillä.
  5. Kehittäminen, myynti ja tukeminen sähköisen palkkausjärjestelmästä.Palkkausjärjestelmä voi antaa tietoja työntekijän palkasta historiaa ja auttaa luomaan paperittoman toimintaympäristön. Kuukausipalkka lausuntoja tai yksityiskohtaisia ​​palkkaa raportteja voidaan sitten lähetetään palvelukseen.
  6. Sähköinen posti alentaa kokonaiskustannuksia painatus, toimitus-ja lajittelu asiakirjat posteissa. Kun media on jaettu, se voidaan käsitellä tulostusta ja lajittelu vähentää meriliikenteen ja lähetyskuluja.
  7. Asiakirjan muuntaminen. Tämä ratkaisu muuntaa fyysisiä asiakirjoja sähköiseen muotoon mutta kuitenkin ilme-ja-tuntumaa alkuperäisen asiakirjan. Asiakirja indeksoi ja luokitellaan, jotta käyttäjä voi etsiä avainsanoja asiakirjassa.

translated by OL
Published (Last edited): Apr 22