Back to site

Episode 182 – Alan Epstein and the Geared Turbofan Engine

Source: http://www.airplanegeeks.com/2012/01/24/episode-182-alan-epstein-and-the-geared-turbofan-engine/

 Lentokone Geeks - Episode 182 - Alan Epstein ja Geared ohivirtausmoottorit Engine [01:35:57] Piilota soitin | Play in Popup | Lataa(6918)

PW1000G Moottori

Vieras Alan Epstein on Pratt & Whitney n varapääjohtaja Technology & ympäristö. Puhumme PurePower perheen vaihteinen ohivirtausmoottorit (GTF) suihkumoottorit: kuinka kauan teknologia on ollut noin, mitä GTF pyrkii saavuttamaan, propulsio ja terminen hyötysuhde, biopolttoaineiden, teknologia push vai pull, ja enemmän. Alan on jopa oma "grilli nörttejä" kysymys!

Viikon Ilmailun uutisia:

Daavidin ilma viikko on Sikorsky S-61L.

Tällä viikolla Australia Desk raportti: Lisää A380 halkeilua kysymyksiä Qantas pitää silmällä, Australian armeijan perustein Blackhawk laivasto varotoimenpiteenä Kiina Southern perustetaan "Canton Route" - Sydney Lontooseen, Air Asia X ilmoittaa lisäpalveluja Sydneyssä Virgin Australia lisää A330 ja Melbourne - Sydney reitti.

Lue lisää Grant ja Steve on Plane hullu Down Under podcast ja seuraa show Twitterissä osoitteessa @pcdu. Steve at @stevevisscher ja Grant klo @falcon124.

Tällä viikolla rapakon, Pieter puhuu Paul Fowler mistä Enstone Flying Club -klubista ja lentokentälle. Set in Oxfordshire, häikäisevän kaunis osa Yhdistyneen kuningaskunnan, Paavali kertoo historiasta lentokentän ja sen asukkaiden ja mitä sen haluaisi lentää tässä osassa maailmaa. Enstone Airfield on hyviä asukkaita ja on upea yhteisö suhde, monet muut voisivat ottaa oppia.

Löydät Enstone on Facebook ja YouTube, ja löydät Paul Fowler on Twitter ja LinkedIn. Pieter löytyy Twitterissä kuten @Nascothornet tai XTP Median Facebook sivu.

Mainitaan episodi:

Seuraa @ AirplaneGeeks on Twitterissä ja Facebookissa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen thegeeks@airplanegeeks.com, tai jätä viesti meidän kuuntelija rivi: (361) GEEKS01.

Avaaminen ja sulkeminen musiikkia tarjoaa Brother rakkaus Album Of The Year-CD. Löydät hänen suurta musiikkiahttp://www.brotherloverocks.com/.

translated by OL
Published (Last edited): Apr 10