Back to site

Tapahtumat ja ohjelmat

Source:http://www.japanamerica.org/events.html
Lasten päivä, lauantai 05 toukokuu 2012

Vapaa tapauksessa Japanin-Amerikan Society Etelä-Colorado. Kaikenikäiset lapset kutsutaan osallistumaan erilaisiin Japanin toimintaan. Kaikki veneet tarvikkeet toimitetaan. 
Milloin:lauantai 05 toukokuu 2012 klo 10 12:30 Paikka:Colorado Collegen Gates Yhteinen tila Palmer Hall (vain itään Tutt Kirjasto Colorado College Campus). Klikkaa tästä ja karttaa. Who:Kaikki lapset ja heidän perheidensä INDOOR kotiteollisuuden (10:00-11:30)
OUTDOOR puiteohjelmasta (11:30-12:30)
Meidän täytyy gaala japanilainen muotinäytöksen lasten pukeutunut kimono, Yukata tai taistelulajien univormut. Klikkaa tästä for flyer!

Palo Festival-Sister Cities 50th Anniversary Celebration, 04 elokuu 2012


Älä missaa tätä! JASSC kanssa Colorado Springs Diversity Forum auttaa järjestää tähän jännittävään tapahtumaan. Se on ilmainen perhetapahtuma jossa erilaisia ​​esiintyjiä, käsityöläisiä, käsityöläinen, toiminta, kokemukset, ruokaa ja hauskaa koko päivän. Nauti aito japanilainen Palo Festival Fujiyoshida Taiko Rumpalit, valaistus Taimatsu polttoroviot, japani kulttuuritarjontaan ja paljon muuta! Klikkaa tästä ja Palo Festival verkkosivuilla ja lisätietoja.

Japanin maanjäristyksen/tsunamin


Jäsenet JASSC lähettää lämpimän osanottonsa ja tukensa niille, joita pohjoisen Japanin maanjäristys ja tsunami 11. maaliskuuta 2011.

JASSC vie rahalahjoituksia joita käytetään auttamaan maanjäristyksen uhreja. Me lahjoittaa kaikki määrät Japanin Punainen Risti. Olemme kuulleet ihmiset katastrofi alueella, että heillä on vapaaehtoisia monissa paikoissa ja ne ovat tehokkaita.


Kaikki summat lahjoitti lähetetään suoraan apua tarvitseville. Ei määrät vähennettävä JASSC hallinnolliset kulut.


Voit lahjoittaa verkossa Paypalilla täältä (Huom:JASSC maksaa Paypal maksuja. Välitämme 100% lahjoituksesi Japaniin!):

Tai voit lähettää tehtyjen tarkastusten ulos JASSC on:Japan America Society of Southern Colorado Att:rahastonhoitaja PL 1294 Colorado Springs, CO 80901 

Huomaa"Earthquake Relief"on Memo rivillä.

Japani Disaster Relief T-paidat

Osoita tukea maanjäristyksen/tsunamin ja talteenotto yksi näistä asiakaskohtaisista T-paitoja. Japan America Society of Southern Colorado jäsenistä on suunnitellut ja toteuttanut näitä erityisiä paitoja.


Aikuinen"Hope"-paita on meidän paras myyjä. Olemme myös laatineet nuoriso-kokoinen"Musubimaru"-paita (featuring"Musubimaru"maskotti Sendai, Miyagi). Klikkaa tästä nähdäksesi kuvan aikuisen"Hope"-paita. Klikkaatästä ja posti-ja tilauslomake ja kuvia molempien paitoja.

Japanilainen Wall Scroll Workshop, 19-20 08

Ystävämme at Castle Rock Aikido panevat työpaja, elokuussa 19 ja 20, opettaa sinulle miten tehdä japani kalligrafia seinä liikkuu (kakejiku). Nämä rullaa ovat klassinen esitys japanilaisen tyylin ja kulttuurin, joka tuli muotiin Japanissa noin 800 jKr Voit luoda omia seinään selaamalla aikana työpajan.


Pre-rekisteröinti vaaditaan, vain 10 osallistujaa, ja siellä on alennus rekisteröintiä 19. kesäkuuta. Klikkaa tästä ja flyer. Klikkaa tästä lisätietoja tai rekisteröidy.


Escape From Mantsurian Book


Erityinen huomautus:kirjailija Paul Maruyama on juuri tilannut tarjonta kirjan kustantaja ja lahjoittaa 100% voiton JASSC n Japaniin Earthquake Relief Fund. Alennettuun hintaan kirja on $ 23, Softcover ja $ 33 kovakantinen. Ota yhteyttä kirjoittaja osoitteessa pmaruyama@earthlink.net tai käy719-266-5625jos kiinnostunut ostamaan kirjan samalla auttaa Japania tässä aika suuri tarve.


Meidän presidentti Paul Maruyama, on kirjoittanut uuden kirjan, Escape from Mancuria josta sinut ostaa ja lukea. Se on kiehtova tarina. Voit ostaa kirjan joko kova-tai pehmeäkantinen osoitteesta Amazon tai iUniverse.


Joten, mikä on kirja? Lainaten siitä lehdistötiedotteesta:"In sulkeminen päivinä toisen maailmansodan, Neuvostoliitto hyökkäsi ja miehitti Japanin-ohjattu Pohjois-Kiinassa, silloisen Mantsurian. Välittömästi, kurjuuden ja kuoleman kylmä, nälkä, taudit ja raakuus laskeutui Japanin siviilien käsissä Neuvostoliiton armeijan ja koston tavoitteluun väkijoukot ja rosvoja. lähes 2500 japanilainen kuoli päivittäin."Kolme rohkeaa miestä aloitti salaisen operaation ja pakeni Japaniin lopulta lopettamaan Manchurian painajainen. Vuonna Escape from Mantsurian (julkaisija iUniverse), Paul K. Maruyama, everstiluutnantti, USAF (eläkkeellä), poika yhden kolmesta miehestä, kertoo Länsi lukijoille pakottavia tositarina pelastamista ja palauttamista lähes 1,7 miljoonaa Japanin joka alkoi melkein vuosi siitä luopumisen jälkeen Japanissa."


Asian kokkaustunneille

Meidän Cooking Classes yhdistää makuja ja tekniikoita Japani/Kiina/Hawaii. Opettanut jäsenten ja kehotti kokit. Oppitunnit pidetään kahden kuukauden välein. 
Sarjat kokoontuu kello 11:00 lauantaina. Jokainen luokka maksaa 5 dollaria jäsenille ja $ 20 ei-jäsenille. Limit:15 osallistujaa.
hyvä suora vastauspyyntöjä ja kysymyksiä LaRae Maruyama 
osoitteessa:pmaruyama@earthlink.net tai puhelimitse
 266 5625. 
osallistujamäärä on rajoitettu.

Japanin kieli Sarjat

Tarjoamme aloittelija, keskitaso, edistynyt ja yritysten japani luokissa. Sarjat ovat yleensä ryhmäopetus helpottaa keskustelua ja vuorovaikutusta. Ota yhteyttä kunkin opettajan tietoa aikataulusta ja oppikirjan.

Opettajan nimi Sijainti Sähköposti
Atsuko Lindsey NW atsuko.lindsey @ lindseyfam.net
Kayoko Jennings Briargate kayokoj@comcast.net

 


Lisätietoja ja ilmoittautuminen, ota yhteyttä:Kayoko Jennings at kayokoj@comcast.net


Japanilainen kalligrafia (shodō) Sarjat


Uutta!

Japanilainen kalligrafia luokat ovat nyt saatavilla. Opit taiteellisen kirjoittamisen Japanin kielen musteella. Lisätietoja ja ilmoittautuminen, ota yhteyttä:Atsuko Lindsey at atsuko.lindsey @ lindseyfam.net


Päivitetty 23 tammikuu 2012

 

translated by MS
Published (Last edited): Apr 6