Back to site

Internet tuo loputon kirjo

"Internet tuo loputon kirjo lahjoja meidän ihmeellisessä maailmassa. Olen onnekas jakaa joitakin niitä kuuntelijoita KNLS, LA-asema, joka tavoittaa kaikki 50 Yhdysvaltain osavaltiota ja 124 muissa maissa. Tällä KNLS, Show on erittäin osaavissa käsissä Rob Scobey. Tämä show myös on mahdollista lahjakas ja hurmaava sponsori, kuvanveistäjä Kevin Caron. "Joten voit liittyä meihin hauskaa, yllätyksiä ja paljon asioita löytyy vain verkossa."


- Mary Westheimer


Jos haluat osallistua sivustoja tuleviin koitoksiin,
lähetä sähköpostia Marialle mary@kevincaron.com. Kiitos!


Put että teidän ilmoitustaululle! Tai, jos haluat jakaa jotain maailmasta, vain rintapieleen ylös Pinterest, yksi kuumimmista uuden sivustoihin. Tämä virtuaalinen Bulletin Board on täydellinen paikka laittaa esille kuvia, mutta voit myös kommentoida toisten viestejä, "kuten" ne (kuten teet Facebook), tai Repin niitä oman tilan tällä suosittu sivusto. Tässä vaiheessa sinun on pyydettävä kutsun liittyä, mutta kun odotat, on yli 30 luokat selata, tai voit etsiä lempiaiheita. Ihmiset käyttävät Pinterest sietää kuvia he haluavat sekä suunnittelun osapuolten redecorating kotinsa, säästää reseptejä ja kokeilla uusia tyylejä, kaikki täysin virtuaalisesti. Mikä tahansa etu, nyt tiedät missä nastaan niitä.

Ah, yksinkertaisia asioita elämässä. Kuten ohita kivet veden yli. Nyt sekin kuitenkin edellyttää kirjanpito-ja turnauksia ja kyllä, web-sivustoja. Yksi suosikeistani on Rock In River Festival. (On myös prostoneskipping.com, mutta se näyttää olevan rakenteilla nyt.) Rock River sivusto, joka on viralliset sivut Pennsylvania ajot Stone ohittaminen Tournament, voisi saada ketään innoissamme siitä, mitä on nyt ilmeisesti tullut urheilussa. On kuvagallerioita, lopputurnauksen tulokset, kivi-hyppivä uutiset, kivi hyppivä sanasto ja jopa video, mitä ammattilaiset voivat tehdä yksinkertaisella kivi. Jos mietit, maailmanmestari Russ Byars voitti 42 hyppy, joka on kaikkea muuta kuin yksinkertainen.

SMerkitkää luvut yhteen! Juuri whats tapahtuu StickPage. Kyllä, tikku on koti netissä, joka on tullut vahvempi nyt StickPages on lyöttäytynyt yhteen Fluidanims.com toinen sivusto omistettu nämä klassiset muodot luoda yksi vahvimmista tikku-sivustoihin (nyt olen utelias: on muitakin?). Tämä saattaa kaikki tuntua typerältä, kunnes saat visuaalisesti rikas sivusto, joka sisältää 100 animoitua pelejä, yli tusina animoitu kepin taistelee, yli 20 esiintymiä kiinni huumoria, ja foorumi, jossa voit keskustella kaikesta tahmea. Voit repiä jotkut kiinni tapetit ja kiinni T-paitoja, hattuja, mukeja ja Hiirimatot. Kaikki on melko houkutteleva, koska grafiikka ja animaatiot ovat niin hyviä, jolloin haluat jäämään nauttia tästä aidosti luovien sivustolla.

Tell minulle tarinan. Voit tehdä juuri että Storify. Mashup journalismin ja sosiaalisen median palvelusta tekee hämmästyttävän helposti luoda oman tarinansa kirjoittamalla otsikko ja pieni johdanto kopio, sitten etsiä ja lisätä tietoja olemassa mediaa Web. Voit vetää tarinan elementtejä Twitter, Facebook, YouTube, Flickr, instagram, Googlen ja muutenkin kaikkialla Internetissä. Voit vetää näitä osia omaan tarinaan ja kommentoida jokaisen as you go, julkaista sitten mestariteoksesi Facebook tai Twitter. Sivusto tekee loistavaa työtä tekemällä luodaan tarina helppo, nopea ja täydellinen, samoin kuin henkilökohtainen. Se on melkein niin instant tutkimusta! Samalla se ylläpitää henkilökohtaista - tai ammatillinen - puoli että, no, tuo tarinat eloon.

Pow! Pöh! Pop! Se on kaikki osa hauskaa BrainPOP. Vuonna 1999 perustettu BrainPOP n sivusto tarjoaa animoituja, opetussuunnitelmaperusteisen sisältöä innostavat oppilaita, tukea opettajien ja vahvistaa saavutus. Se tekee tämän kaiken pelejä, kuten ihana "Lure of Labyrinth: Employee kahvila", jossa käytät erilaisia matemaattisia työskennellä tiesi läpi labyrintin. On aloja, tieteen, yhteiskuntaoppi, Englanti, matematiikka, terveys ja tekniikan sekä taiteen ja musiikin, osioiden valokeilassa asiat kuten Black History Month, BrainPOP Jr. nuoremmille lapsille, sekä paljon ilmaisia elokuvia. Itse asiassa siellä on koko jakson vapaata tavaraa, joten kuka tahansa voi hyödyntää tämän vaikuttavan sivuston, joka tekee oppimisesta hauskaa, ei väliä kuinka vanha olet. Ja se on täydellinen!

Published (Last edited): Mar 16 , source: http://www.kevincaron.com/eyeontheweb/