Back to site

Usein kysytyt kysymykset

Miksi teet tämän?  

Vastustan yleistä mainontaa vaikuttavat kaikilla osa olemassaolon. Ja minä olen viivan ympärille tilaa, että pidän sopimatonta mainontaa asuttamaan.Tässä tapauksessa se on minun blogi.  

Kuten innokas bloggaaja viimeisten kuuden vuoden aikana olen alkanut saada useita tarjouksia rahaa yrityksiltä sekä mainostaa sivustoni ja myös "mainita" tuotteita muoto merkintä sisältöä blogini. Tietäen tämä menee tuli tarpeelliseksi erottaa itse blogeista, jotka sisältävät mainoksia ja ilmoittaa lukijoilleni, että he voivat olla varmoja, että tukeni mitään (onko se tuote, kirja, taideteos, idea) tulee suoraan minua ei vaikuttanut mitään ulkopuolisista lähteistä/yritys/tai yhteisö.

Olen perin tehty logo vain itselleni. Kun laitoin sen ylös sain useita pyyntöjä muiden bloggaajien kysyä jos he voisivat käyttää sitä. Siksi tämä sivusto on luotu.  

Miksi välität? Etkö voi vain sivuuttaa mainokset? Minulla on mainoksia blogiin, mutta se ei vaikuta, mitä minä kirjoitan.

Monet bloggaajat sanovat he eivät anna mainosten vaikuttaa toimituksellisen sisällön. Ihmettelen tätä väitettä. Voitteko taata? Ja tietäen, että toiset ihmiset tarjotaan rahaa "mainita" tuotteen omilla sivuillaan et alkaa ihmetellä, onko joku suosittelee jotain puolueettomasti? Elämme kulttuurissa, jossa mainostajat vaikuttavat suoraan ja joissakin tapauksissa hallita ja luoda kulttuuria yleensä. Rehellisyys ja kirjoittaminen vaikuttaa, kun yritysten etujen maksavat laskut. Tämä on todistettu kerta toisensa tapauksessa aikakauslehdet, elokuvat ja televisio. Enemmän näkyvät mainokset blogeja vähemmän me kaikki luotamme rehellisyyttä keski koko.

Sivutuotteena on, että bloggaaminen välineellä (kuten monien/useimpien muiden medioiden kulttuurissamme, lehtiä, uutisia, elokuva, jne.) on nyt * vaikuttaa/ohjata * suurten yritysten. Jos et tiedä, miksi tämä on ongelma, suosittelen elokuvaa "yhtiö" (linkki alla), jossa selitetään ytimekkäästi niin miksi useimmat suuryritykset ole Vastuullisuus, ja ovat vain rivi heittää yleisön hyvinvointiin ja terveyden planeetan kelkasta.

Niille, jotka ovat "mainokset eivät vaikuta minuun" mentaliteetti Haluaisin kohta sinua pari lähteistä selittää lyhyesti, miksi liika mainonnan päivittäin on ongelmallista, sekä kysymyksiä luoma yrityksen omistus ja vaikutusvalta joukkotiedotusvälineet.

artikkelit

"Death Spiral of kunnioita"

yhtiöitettiin lapsi

kädellä merkin torjumiseksi

Myynti Mainonta

elokuva

yhtiö

sivustoja

kaupalliset vapaa lapsuus

Median omistus kaavio

Kun liität verkkosivuilla ad-free blogipalvelun ole haluat mainostaa itseäsi taiteilija? Työskentelemällä yhtiö eivät ole sinun olennaisesti ottaen mainos rahaa "?

Vuonna linkittämällä sivustolla täällä olen omistukseen sanoistani ja on vastuussa niistä yksilönä, (muussa tapauksessa tuntua i am toimivat "Peitetty" tavalla). Ei ole yritys "edistää" työtäni kuin taiteilija. Suoraan sanottuna on paljon tehokkaampia tapoja tehdä sitä. Jos jokin tällä sivustolla on enemmän potentiaalia vahingoittaa urani kaupallinen taiteilija.

Lainaus lukija:

Uskoo, että yritykset tarvitsevat läsnäoloa julkisessa elämässä vain on täysin sopusoinnussa työskentelee näitä yhtiöitä.

Vedät viivan ympärille tilaa olet katsotaan sopimatonta yrityksille asuttamaan.Ja et ole valmis muuttamaan oman linjan rahalle. Olet myös mielellään työtä heidän puitteissa mitä pidätte tarkoituksenmukaista rajoja. En näe ristiriitaa.Näen kysymys tarkoituksenmukaisuuden ja pidättyvyyttä, kaksi käsitettä, jotka ovat räikeän poissa American julkisessa keskustelussa - tai pitäisikö sanoa siitä diskurssi kapitalismin? Mikä on oikea rooli kaupallisuudesta kulttuurissa? Mitä rajoituksia voimakas tarvitaan vain yhteiskunnan toimintakyvylle? Näen kuulusteluun blogin mainoksia tässä kehyksessä ajatuksen. "

Näen valtava ero joku edistämisessä taideteos, että he saivat aikaan (tai kirjan he kirjoittivat), ja joku maksetaan myymään mainostilaa yritysten mainostajille. Olen myös eri mieltä siitä, tee työtä lehti, ei siitä otetaan mainoksen rahaa ". Se liittyy suoraan palveluiden vaihtoon, luon taideteoksen (jossa on itseisarvo), jotka tarjoavat palvelua minun asiakas ja saan rahaa (arvo) siitä. Minun syyt tähän ovat pitkälti filosofisia ja luultavasti toinen aihe kokonaan.

Entä kun mainostajat rahaa ja antaa suuren osan hyväntekeväisyyteen, thusly muuttaa negatiiviset jotain positiivista (tehokkaasti thumbing meidän nenän yhtiö)?

Se näyttää ensi silmäyksellä toteuttamiskelpoinen vaihtoehto, mutta kun istun sen kanssa olen vielä joitakin ongelmia. Tämä liittyy siihen, millaista energiaa haluan laittaa ulos maailmaan, ja päätän olla vastuussa kaikesta.En halua osallistua enemmän rehottava consumeristic kulttuuria me jo huomaamme sisään tukemalla näitä yrityksiä mitenkään annan heille enemmän valtaa maailmassa, jossa elän ja tehokkaasti sanoi heille "Uskon mitä tekevät. "

Entä jos olen valinnut tietyt yritykset (ne jotka uskon) mainostaa sivustossani?

Kyllä, tämä on vaihtoehto. Pidän tukea ihmisiä, joiden työtä arvostan. Olen itse vielä ongelma saa rahaa tästä jälleen kerran se tulee alas uskottavuutta minulle. Haluan lukijat luottaa siihen, etten toimia paitsi omaksi hyödykseen tai rahallista palkkiota. Tämä päätös tulee alas yhden henkilökohtaisen valinnan. Mainokset ovat tapa tehdä rahaa, antaa olla selvillä tästä. Paras tapa tukea yrityksen on kirjoittaa heistä.

Miksi kaikki keskittyvät negatiivinen, ei jotain muuta mitä voisi tehdä asialle?

Uskon, että mainonta kulttuurissamme olisi asetettava tarkoituksenmukaisuuden ja maltillisuutta (kuten edellä mainittiin). Ja mielestäni on tärkeää kyseenalaistaa sen käyttöä ja sen vaikutusta meihin joka käänteessä. En näe asianomistajana negatiivinen asia, vaan positiivinen joka antaa minulle ja (jakamalla matkastani) mahdollisesti toiset elää tietoisesti tavalla ja järkeviä päätöksiä. Vuoropuhelu on tärkeää.

Tässä muutamia organisaatioita ja taiteilijoita, jotka etsivät, kyseenalaistaminen ja tutkiminen ja joiden työ palvelee kielteisten vaikutusten kulutuskulttuurin:

anti mainostoimisto

adbusters

vapaa-maaperä

majoittuvat ilmaiseksi Magazine

kaupallinen hälytys

mainonnan koulutuksen perusta

mediakasvatusta säätiö

indy media

"Jos me yhteiskunta, menettää äänemme täysin, ja yritykset alkavat tehdä kaikki puhuvat, niin tulemme olemaan täysin menetetty. Osittain näin on jo tapahtunut. Kykymme kuvitella tulevaisuutta yhdessä jo suuressa vaarassa. ". ~ Kalle Lasn

translated by OL
Published (Last edited): Apr 5 , source: http://www.adfreeblog.org/faq.htm