Back to site

Harvard Luonnontieteet Luento esittelyjä

Source: http://sciencedemonstrations.fas.harvard.edu/icb/icb.doKoti

Mission Statement

Fishtank Total sisäisen heijastuksenTarjoamme visuaalisia mielenosoitukset monenlaisia ​​aiheita täydentää luentoja fysiikka, kemia, tähtitiede ja biologia.Meidän luento mielenosoituksia on kaksi tärkeää tavoitetta:lisätä opiskelijoiden ymmärrystä käsitteistä osoitetaan ja lisätä opiskelijoiden nauttimista luokkaa.Luonnontieteellinen Luento Mielenosoitukset koostuu joukkue fyysikkojen ja kemistien, jotka kehittävät, rakentavat ja nykyinen mielenosoituksiin luennot Science Centerin. Työskentelystä tiedekunnan ja testata taitojamme koneistus, elektroniikka, ja upea kuvasto, pyrimme selkeyttämään ja parantamaan tieteellisten käsitteiden esitetty luento on näkyvissä, mieleenpainuva, ja joskus häkellyttävä vaikutus.

Näin löydät meidät


Toimistomme sijaitsevat kellarikerroksessa Science Centerin huoneessa B-08A.Voimme myös löytyä läheisyydessä Prep huoneessa, valmistautuu mielenosoitukset käytettäväksi luentosaleissa.
Kuten meitä Facebook Meidän viralliset Facebook Sivu 
kampus Paikka:Tiedekeskus B-08A Puh:(617) 495-5824 Sähköposti:scidemos-at-fas.harvard.edu Postiosoite:Luento esittelypalveluihin, tiedekeskus, Rm B-08A, 1 Oxford Street, Cambridge, MA 02138

Tietoja Catalog

Tämä sivusto on meneillään hanke luoda kattava kirjasto fysiikan demonstraatiot, simulaatiot, videoita ja muita hyödyllisiä resursseja Harvardin Science Center.Ottaa kehittynyt"demonstratiivipronominit Fyysikko n Companion,"käsikirja alkanut vuonna 1990 W. Rueckner ja S. Steel, tällä sivustolla on paljon muutakin kuin koottu kaikki mielenosoitukset nykyisillä ohjelmistossa. Mukana sisällysluettelon vasemmalla ovat kymmenen aihe kohdat liittyvät erityisesti alueilla fysiikan. Jokainen aihe jakso on jaettu edelleen alaryhmiin, jossa mielenosoitukset on lueteltu. Saatat löytää selailemalla nämä kohdat hyödyllistä saada ideoita oman luento, mutta vielä enemmän hyödyllistä on mahdollisuus hakea katalogi kanssa avainsanoja, jotta sinun ei tarvitse luottaa luokittelun tai ristiviittaukset järjestelmien löytää mitä sopii tarpeisiisi. Tarkoituksemme on tehdä tästä sivustosta mahdollisimman antoisan. Mitään ehdotuksia teiltä, ​​käyttäjä, ovat tervetulleita. Jos löysit mielenosoituksen luettelossa, jonka halusitte oli"in-depth"kuvaus, kerro meille. Voit ottaa yhteyttä meihin eri menetelmin yllä.

Avain Catalog listat

Koko:pienistä [S] (työtason) ja extra large [XL] (useimmat salin) Setup Aika:<10 min [t] 10-15 min [t+]>15 min [t++] Rating:hyvästä [★] wow! [★ ★ ★ ★] tai mitoitettu [-] Katso koko avain luettelo listat.

Etsi CatalogOhjelmaan Demo

Microwave Properties


Lähde animaatio


Mitä uutta


NPR Tiede kirjeenvaihtaja Robert Krulwich Wonders meistä

Kiitos kaikille viime aikoina huomiota myös Pendulum Waves demo, NPR:n Science kirjeenvaihtaja Robert Krulwich oli hieman imartelevaa sanottavaa meille eilen Krulwich Wonders tiede blogi (16. toukokuuta, 2011). Kiitos kaikille hyvää palautetta, ja toivomme pitää tehdä tieteen käsitteet hauska ja ikimuistoinen!

translated by MS
Published (Last edited): Apr 22