Back to site

Tietoja ISCA

Johdanto

Presidentti:

Jean-Francois BONASTRE

LIA, University of Avignon
Avignon, Ranska

Lähetä toimitusjohtajalle


ISCA on voittoa tavoittelematon järjestö. Sen alkuperäinen perussääntö ( perussääntö ranskaksi tai käännös Englanti ), talletettiin Grenoble, Ranska 27. maaliskuuta 1988, René Carré.

Yhdistys alkoi ESCA ( Euroopan Puheviestintä Association ) ja, sen perustamisesta lähtien, on jatkuvasti laajentaa ja vahvistaa toimintaansa, se on tarjonnut yhä useampia palveluja ja etuja jäsenilleen ja se on asettanut sen taloudellisia ja hallinnollisia toimintoja Yrityksen ammattimaiselle tasolle. Itse asiassa yli kymmenen vuoden olemassaolonsa ESCA on kehittynyt pienistä ETY tuettu Euroopan organisaatio täysin riippumaton ja omavarainen kansainvälinen järjestö.

Yleiskokouksessa, joka tapahtui viime Eurospeech konferenssissa Budapestissa (syyskuu 1999), ESCA tuli aidosti kansainvälinen yhdistys maailmanlaajuisesti alan puhe tieteen ja teknologian, muuttaa nimensä ISCA ( International Puheviestintä Association ) ja muuttamalla sen sääntöjen vastaavasti.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kansainvälisessä maailmassa tilanteessa, toimintaa ja vaihtoa kaikilla aloilla, jotka liittyvät puheviestinnän tieteen ja teknologian. Yhdistyksen tavoitteena on kaikkien henkilöiden ja instituutioiden kiinnostunut perustutkimuksessa ja teknologisen kehityksen tavoitteena on kuvata, selittää ja toistetaan eri osa ihmisen viestinnästä puhe, eli olematta tämä luettelo on tyhjentävä, fonetiikka, kielitiede, tietokoneen puhe ja puhesynteesin, puhe puristus, puhuja tunnustamista, apuvälineitä diagnosoimaan äänen sairauksista.

ISCA Tavoitteet

  • edistää tieteellistä tutkimusta ja koulutusta,
  • järjestää konferensseja, kursseja ja työpajoja,
  • julkaista ja edistää julkaisemista tieteellisiä teoksia,
  • Edistetään tieteellisten näkemysten alalla puheviestintä,
  • kannustaa tutkimusta eri kielillä
  • yhteistyöhön kaikkien niihin liittyvien yhdistysten
  • tutkia teollisuudessa tutkimustulosten,
  • ja yleisemmin edistää suhteita julkiset ja yksityiset välillä sekä tiede-ja teknologianeuvosto.

Perussäännön Association

translated by MS
Published (Last edited): Apr 4 , source: http://www.isca-speech.org/iscaweb/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=25&Itemid=92