Back to site

Lääketieteeseen

Source: http://www.imjournal.com/index.cfm/fuseaction/Content.Main/id/42


Käynnistettiin vertaisarvioitu lehti vuonna 2002,lääketieteeseen:kliinikko lehdessä (IMCJ) tarjoaa ammattilaisille käytännöllinen ja kattava lähestymistapa sisällytetään vaihtoehtoisia hoitomuotoja perinteisen lääketieteen. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa johdolla Joseph Pizzorno, ND, päätoimittaja, cofounder ja entinen presidentti Bastyr yliopistosta.
 

 

 

 

Tavoitteet:

  1. Tarjota käytännöllinen ja kattava lähestymistapa ehkäisemään ja hoitamaan sairauden paranemista sairauden ja terveyden hoitopaikassa käytetään lääketieteeseen.
  2. Varmistaaksesi toimijat saavansa luotettavaa, tieteellisen tarkkaa tietoa he voivat luottaa ja välittömästi sovellettavissa niiden klinikoille tai apteekeista.
  3. Antaa optimaalisen resursseja potilaiden hoitoon.
  4. Esittää"kysymyksiä päivä", kuten ravitsemuksellisia keskusteluja arviot hoitoja, ja kliinisiä protokollia.

Attribuutit:

  • Ainutlaatuinen kentällä
  • Käytännön
  • Kattaa laajapohjainen kliinisiä kysymyksiä, joiden pääpaino käytöstä ravintolisien, kasvien, ruokavalio ja elämäntapa
  • Referoitu
  • IMCJ editors:2 naturopathic lääkärit (NDS), 2 lääkärit (MD), 1 lääkäri kiropraktiikka (DC)
  • Editorial Review Board:9 MD, 8 NDS, 3 tohtoreita, 3 kehitysmaita, 1 lääkäri itämaisen lääketieteen (OMD), 1 yhdistetty Masters of Business (MBA) ja juristi tohtori (JD), ja 1 Masters kansanterveys (MPH)

Call for Papers

Toimittajat IMCJ pyydetään tekijöiltä toimittaa alkuperäiset paperit harkittavaksi. Klikkaa tästä huomautuksia tietoja.IMCJ Editor ja Associate Editors


JOSEPH Pizzorno, ND - Editor

E-mail Joe Pizzorno

SIDNEY MACDONALD BAKER, MD - Associate Editor

Sähköposti Sidney MacDonald

BILL Benda, MD - Associate Editor

Sähköposti Bill Benda, MD

TORI HUDSON, ND - Associate Editor

Sähköposti Tori Hudson

DAVID Wickes, DC - Associate Editor

E-mail David Wickes


Voit tutustua toimitusneuvosto, ota klikkaa tästä.


TIETOSUOJA

Kunnioitamme yksityisyyttäsi! Emme pidä roskapostia, ja me tiedämme, et joko.InnoVision Terveys Media koskaan myy tai muuten levittää yhteystietosi jollekin toiselle osapuolelle mistään syystä ilman kirjallista lupaa.


Vastaanottaminen muista sähköpostia meiltä:Osana tilauksen InnoVision Health Media ammatti-uutiskirje, aiomme ajoittain lähettää sinulle päivityksiä uusia ominaisuuksia ja parannuksia on InnoVision verkkosivuilla, sekä erityisiä tarjouksia ja tuotetietoa meiltä puolesta InnoVision ja huolella valittu joukko yhteistyökumppaneita. Voit peruuttaa sähköisiä uutiskirjeitä tai erityinen-tarjous sähköposteja milloin tahansa napsauttamalla unsubscribe linkin alareunassa sähköpostiviestejä lähetämme sinulle.


Haluatko vaihtaa sähköpostiosoitteen? Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitetta, voit lopettaa sähköisen uutiskirjeen avulla linkin alareunassa tahansa sähköisen uutiskirjeen saat ja kirjaudu uudelleen tällä lomakkeella kanssa uuden sähköpostiosoitteen.

Kaikki sisältö © Copyright -2012lääketieteeseen Clinicican n lehdessä. Kaikki oikeudet pidätetään. lääketieteeseen Clinicican Journal on rekisteröity tavaramerkki. 
Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöehdot.
translated by MS
Published (Last edited): Apr 4