Back to site

SEI yhdellä silmäyksellä

Source: http://www.sei-international.org/about-sei

SEI on riippumaton kansainvälinen tutkimuslaitos.Olemme olleet mukana ympäristö-ja kehityskysymykset paikallisella, kansallisella, alueellisella ja maailmanlaajuisella poliittisella tasolla yli 20 vuotta.


SEI perustettiin virallisesti vuonna 1989 Ruotsin hallitus ja täytti 20 vuotta lokakuussa 2009. Instituutti on perustettu maine tiukka ja objektiivinen tieteellinen analyysi alalla ympäristön ja ​​kehityksen. Tavoitteenamme on saada aikaan muutos kestävää kehitystä kaventamalla tieteen ja politiikan. Teemme tämän tarjoamalla kokonaisvaltaista tarkastelua, joka tukee päättäjiä.

Miten toimimme
Uskomme, että tieteellistä tietoa voi ohjata meidät läpi muutoksen ja ilmoittavat päätöksentekoa ja julkista politiikkaa. Uskomme myös, että paikallistuntemus ja arvot ovat ratkaisevan tärkeitä kestävien elämässä.Meidän lähestymistapamme on usein hyvin yhteistyöhön ja ​​sidosryhmien osallistuminen on aina ollut keskeisellä sijalla SEI työtä. Projektimme auttavat rakentamaan valmiuksia ja vahvistaa instituutioita varustaa kumppaneillemme pitkällä aikavälillä.

Meidän tutkijat kootaan neljään temaattiseen joukkueet käsitellä laajoja kysymyksiä, kuten ilmastonmuutos, energia järjestelmien haavoittuvuus ja hallintoa, sekä erityisiä ongelmia, kuten vesivarojen ja ilmansaasteet.Työmme on energiahahmotelmia, kestävyys mallintamista ja haavoittuvuuden arviointeja on saanut erityistä tunnustusta.

SEI on innovaattori, ja on johdonmukaisesti osoittanut visio kohdata asioita ennen kuin he tulevat mainstream: uraauurtavasta työstään uusiutuvaa energiaa ja kestävää sanitaatio juuret alkuaikoina instituutissa.

Mikä tekee meistä erilaisia
​​Yhdistämme ominaisuudet:


SEI: n viisivuotinen strategia ja neljä tutkimusteemat
Our viisivuotinen strategia 2010-2014 perustuu laajan kuulemisen kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa ympäri maailmaa. Strategiassa otetaan maailmantalouden näkymät seuraavan vuosikymmenen keskeisistä ympäristö-ja kehittämishaasteita ja keskittyy missä SEI: n osaamista voidaan parhaiten vastata näihin haasteisiin ja edistää kestävää kehitystä.

Tämän vuoksi olemme muuttaneet SEI: n aiempien tutkimusohjelmien neljään pääaihetta:

Näiden teemojen avulla tuomme tutkimuksen uudelle tasolle. Esimerkiksi yhdistämällä kestävä sanitaatio, vesivarojen hallinta, ilman saasteiden vähentämiseen, ja taloudenhoito ekosysteemipalvelujen voimme tukea uutta vihreää vallankumousta Afrikassa, joka vastaa tarpeeseen ilmastonmuutokseen sopeutumista.

Lataa SEI strategia 2010-2014 (PDF: 945kb)

Published (Last edited): Mar 22