Back to site

Klamath Falls, Oregon.

Source: http://www.klamathkinetic.org/2011 Wrap-Up

Vuoden 2011 Race oli ihana. Sää oli täydellinen, väkijoukkoja olivat innostuneita, ja kaikilla oli hauskaa. 11 veistokset olivat lähtöviivalla. Katso koko raportti täältä.

Seuraava Race

Kesäkuu
22-24
2012
2012 Race on 22/06-24/06. Se kuulostaa kaukaiselta, mutta se ei ole koskaan liian aikaista aloittaa!
Tänä vuonna käytämme Dr. Seuss innoittamana teema. Klikkaa tästä vuoden 2012 juliste
Muista, joissa meidän teema tulee sinun veistos tai pukuja laskee kohti taidetta ja yleistä pisteet.
Tutustu tärkeitä päivämääriä ja tietoa
Laajennamme aikana tänä vuonna!
Lauantai - Veterans puiston Moore puisto, hiekkalaatikko ja KOA.
Sunnuntai - KOA Moore puisto, vettä, veteraanien Park, muta kuoppaan, lisää vettä.
Katso Kurssi täydelliset tiedot.

OK, OK, mutta mikä on Klamath Kinetic Challenge anyways?

Jos olet ollut oman päänsä hiekkaan viimeisten seitsemän vuoden aikana et voi tietää miten kineettinen veistos Race on. No, Kinetic Veistoksia ovat kotitekoisia, ihmisen powered ajoneuvoja voi matkustaa (toivottavasti) maitse, hiekka, lika, kivet ja oh yeah, vesi. He suorittavat yksi, kaksi, neljä tai useampia ihmisiä. Kilpailu on nähdä, jos nämä upeat luomukset voivat neuvotella kurssin. Palkinnot annetaan suunnittelu/rakennus, taide, nopeus ja monet muut kevytmielistä saavutuksia. Race on todella festivaali laittaa FOR FUN kaikki osapuolet, myös katsojille. (Ks. linkit tietoja muista kineettisen veistos rotuja.)

Cool, joka rakentaa tällaisia ​​veistoksia?

No, voit. Veistoksia tuli puolilta aikaisempia tapahtumia. Vuonna 2008 viisi paikallista joukkuetta merkitty, ja vuonna 2007 oli kuusi. Toivomme vieläkin enemmän jännitystä, luottavainen ihmisiä Klamath Falls tulee veistoksia tulevaisuudessa. Voit tehdä tämän. Race juhlat ovat parhaimmillaan nautittuna ne suoraan osallisina.

Työpajat järjestetään aina silloin tällöin auttaa sinua ärsyttävä yksityiskohtia rakentaa Sculpture omaa. Tarkista tämä web-sivulla ylös tulevia työpajoja ja muita hyödyllisiä tapahtumia, tai jos kiinnostaa ota yhteyttä. Voisit saada meidät pois meidän duffs järjestää seuraavan seminaarin.

Haluaisin rakentaa, mutta (lisää tekosyitä). Miten muuten voin olla mukana?

Vapaaehtoisia tarvitaan aina. Suunnittelu on jo käynnissä seitsemäs vuotuinen KKC ja sinulla voisi olla myönteinen vaikutus. Vapaaehtoiset ovat arvostaneet Racers ja "lahjukset" ovat helposti annettu. Et todellakaan halua missata tätä tapahtumaa uudelleen. (Katso yhteystiedot osioon ja kerro meille olet kiinnostunut.)

En todellakaan ole paljon aikaa, mutta haluaisin katsoa.

Sinä betcha. Klamath Kinetic Challenge on paljon hauskempaa kuin kiinteästi mukana, mutta katsojat ovat erottamaton osa. Tule ulos rodun päivän spektaakkeli harvoin nähty Klamath Falls. Katso katsojien osan vasemmalle. Tulet olemaan iloinen, että tulit ulos.


Sydän tuntui kiitos kaikille jotka olette tehneet KKC tällainen menestys. Sponsorit, vapaaehtoisten, kuskit ja katsojat. Kiitos.

Sydän tuntui kiitos kaikille jotka olette tehneet KKC tällainen menestys. Sponsorit, vapaaehtoisten, kuskit ja katsojat. Kiitos. Huomaa: Kaikki viittaukset Dr. Seuss (hahmot, taidetta, tarinoita, jne.) ovat omaisuutta Dr. Seuss Yrittäjät, LP Lisätietoja Dr. Seuss hauskaa mennä www.seussville.com

FOR FUN! All content copyright © 2004-2012. Kaikki oikeudet pidätetään.

translated by MS
Published (Last edited): Apr 4