Back to site

Kokeet Matematiikan käyttäminen Maple

Source: http://www.maths.manchester.ac.uk/~kd/ednet/maths/maple/readme.html
CTJ Dodson kotisivu ja EA Gonzalez kotisivu


Johdanto

Uskomme, että ymmärtää ja olla mukava matemaattisia käsitteitä ja menetelmiä, on tarpeen tehdä matematiikan ja perinteisesti tekee merkitsi kynällä ja paperilla. Nyt varsin vaatimaton kotitietokone voi tarjota foorumin tehokas tietokone algebra paketti kuten Maple, joka voi suorittaa kaikkia toimintoja kohdataan lukion matematiikan ja sen ulkopuolella sekä tarjota graafisia toimintoja, kuten animaatioita.

Kyky tekee hyvin tarkan grafiikan matemaattisia funktioita merkittävästi parantaa oppimisen kokemuksia ja auttaa intuitio työtä uusissa tilanteissa, ennen kuin alkaa tehdä algebra ja calculus tarpeen ratkaista ongelman. Esimerkiksi jos näet, että funktio on selkeä vähintään sen kuvaaja, niin olet todennäköisesti pystyä tunnistamaan sijaintinsa tarkasti analysoimalla.


Saatavuus Material

Meidän materiaalit ovat kirjan kokeiluja matematiikan avulla Maple julkaissut Springer-Verlag vuonna 1995 (ISBN 3-540-59284-9), ja tuetaan Maple laskentataulukoita, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi. Interaktiivinen Maple työkirjat olemme kehittäneet kahden lukio vuoden löytyvät osoitteesta

http://www.ma.umist.ac.uk/kd/ednet/maths/maple/

ja hakemistot PreCalc ja Calculus. Seuraavassa taulukossa esitetään suoria hyperlinkkejä eri osa:

Precalculus Workbooks:     Calculus Workbooks:Problem Answers Problem Answers

Working Material  Working Material

Huomaa, että monet näistä tiedostoista on saatavilla kolmessa muodossa: normaali ja kaksi tiivistetty (Z ja gz). Yleensä pakatut tiedostot ovat pienempiä (gz on pienin), lataa nopeammin, mutta sinun täytyy pystyä purkamaan tiedoston kun sinulla on oma kopio. Valitse tiedosto haluamallasi selaimen tapa ladata tiedostoja paikalliselle levylle. Esimerkiksi Netscape-painike 3 voidaan valita tiedoston lataamista varten.


Jäsennys ja organisaatio

Harjoitukset ja muistikirjoja viedä sinut perus algebran, toiminnot ja sekvenssit, munuaiskivien ja sen sovellukset. Kannettavat ovat eläviä asiakirjoja ja mahdollistaa lisäksi oman esimerkkejä ja tutkimusmatkoja --- aivan kuten perinteinen vihko --- joten voit laajentaa tutkimusta minkään teemoja, jotka kiinnostavat sinua, lisäämällä aiheita, kuvaajia ja animaatioita. Jokainen laskentataulukoiden sisältää avoimet kokeet vihjeitä projektityön. Itse asiassa kaikki matematiikan tietokone on kokeellinen matematiikka ja toivomme että saat tapana yrittää tarkistaa tuloksia analyyttisiä menetelmiä!

Monissa laskentataulukoiden olemme mukana animaatioita perheiden toimintojen kuvaamaan roolia parametrit, voit helposti löytää tapoja kehittää näitä animaatioita omia etujaan.

Ohjelmisto Maple annetaan monissa kouluissa, korkeakouluissa ja yliopistoissa, ja opiskelija painokset ovat saatavilla edullisesti. Lisäksi Maple on yksi normaalissa matemaattisessa paketit käyttämä työtä tiedemiehiä, insinöörejä ja opettajia.


Related Mathematica Paketit

Parallel materiaalit on kirjoitettu myös käyttämällä Mathematica. Interaktiivinen muistikirjoja löytyy paikassa

http:///www.ma.umist.ac.uk/kd/ednet/maths/mathematica/

ja hakemistot PreCalc ja Calculus. Seuraavassa taulukossa esitetään suoria hyperlinkkejä eri osa:


  Precalculus Workbooks:     Calculus Workbooks:	Problem Answers       

 Problem Answers

	Working Material       

Working Material

Huomaa, että monet näistä tiedostoista on saatavilla kolmessa muodossa: normaali ja kaksi tiivistetty (Z ja gz). Yleensä pakatut tiedostot ovat pienempiä (gz on pienin), lataa nopeammin, mutta sinun täytyy pystyä purkamaan tiedoston kun sinulla on oma kopio. Valitse tiedosto haluamallasi selaimen tapa ladata tiedostoja paikalliselle levylle. Esimerkiksi Netscape-painike 3 voidaan valita tiedoston lataamista varten.Kommentit tervetulleita dodson@umist.ac.uk

translated by MS
Published (Last edited): Apr 4