Back to site

METALLIEN NÄKYMÄT: Euroopan Suru dominoimaan Gold ensi viikolla

Debbie Carlson METALLIEN NÄKYMÄT: Euroopan Suru dominoimaan Gold ensi viikolla

10 helmikuu 2012, 14:35
Allen SYKORA
Of Kitco Uutiset http://www.kitco.com/

(Kitco News) - Jalometallit hintoja hallitsee tapahtumia pois Euroopasta ensi viikolla, varsinkin kun jakoavain heitettiin paljon päästä Kreikkaan seuraavan erän tuen.

Hinnat laskivat perjantaina ja olivat matalammat viikolla. Eniten vaikuttava huhtikuu kultaa sopimus Comex jako New York Mercantile Exchange ratkaistaan $ 1,725.30 unssilta, alas 0,86% viikolla. Maaliskuussa hopeaa asettui 33.604 dollari unssilta, alas 0,43% viikolla.

Vuonna Kitco Uutiset Gold Survey, ulos 32 osallistujaa, 24 vastasi tällä viikolla. Näistä 24 osallistujaa, 13 ks hintoja, kun taas seitsemän katso hintoja alas, ja neljä ovat neutraaleja hintoihin. Markkinatoimijat ovat jalometalliharkkojen jälleenmyyjät, investointipankkien, futuurit kauppiaat, rahaa johtajille ja tekninen kaavio analyytikot.

Jalometallit, sekä useimmat muut markkinat olivat kiinni "Kreikassa fire" perjantaina niin paljon iski saada maahan toisen bailout näyttää olleen scuttled by viime hetken vaatimuksiin Euroopan johtajia.

Kreikka on asetettu vastaanottamaan sen 130 miljardia euroa (170 miljardia dollari) tuki erä kun euroalueen valtiovarainministerit sanoi haluavansa Kreikan parlamentti asettaa paketin leikkauksia ja uudistuksia sovittu EU ja IMF. Myös Ateenan on löydettävä vielä 325 miljoonaa euroa talousarvion leikkauksia keskiviikkona, kun euroalueen valtiovarainministerit tapaavat jälleen.
Kreikka on joukkovelkakirjalainan eräpäivästä 20 maaliskuu ja tarvitsee ensi lisätukea voidakseen maksaa joukkovelkakirjojen haltijoille. Uusia vaatimuksia nostanut rahoitusmarkkinoiden hintoja alas kautta linjan, Markkina-analyytikot sanoi.

"Kreikka ei pysty hoitamaan valtava velka, ja on todella pelkää, että oletuksena voisi vaarantaa EU: n rahoitusmarkkinoiden vakautta ja johtaa jopa hajoaminen euroalueen", sanoi RJ O'Brien.

Mikä ironista on, että monet eurooppalaiset valtiovarainministerit ovat huolissaan tämän uuden kokonaissuunnitelman saata Kreikka kestävälle kasvu-uralle, yritys sanoi.

"Tämä uusin kysyntä voisi olla valaistusta sulakkeen, joka lopulta lähtee oletuksena" pommi ", että jokainen on tarkoitus yrittää välttää. Mutta nyt on enemmän puheen marginaalit sekä Brysselissä ja Ateenassa että kreikkalainen oletuksena ei olisi katastrofi ", yritys sanoo.

RJ O'Brien sanoi oletuksena ole välttämättä mikä aiheuttaa kansainvälisten luotonantajien unettomia öitä. Pikemminkin se on mahdollista kreikkalainen poistuminen euroalueella."Jos näin käy niin kaikki kreikkalaisia - ei vain hallitus - joko laiminlyö velkansa, tai - jos se on laillisesti mahdollista - muuntavat velkojaan uusiksi drakmaa, jotka menettävät todennäköisesti yli puolet arvostaan suhteessa euroon", he sanoi.

Brown Brothers Harriman analyytikot sanoi, että tämä viimeisin askel on täynnä vaarassa."Euroalueen virkamiehet pelaavat vaarallista peliä, koska vastustus tiukkaa Kreikassa varmasti kiristyy, mistä on osoituksena eroamisesta sijainen työministeri eilen ja toinen sosialisti MP tänään. Heikko Kreikan taloudellinen tausta vain tekee kovempia kiinni tiukkaa tavata talouden tavoitteet ", BBH sanoi.

George Gero, varatoimitusjohtaja ja RBC Capital Markets Global Futures ja jalometallit strategina, sanoi että on huolissaan siitä, että jatkuva ongelmat Eurooppa voisi ajaa keskisuuria ja pienempiä pankkeja hankkimaan käteistä myymällä kultaa. Se on karkea, koska se tuo enemmän kultaa tarjontaa markkinoilla.

Puuttuminen suunnitelma Myös Kreikka viivyttelee mitään elpymistä kyseisellä alueella, mikä voi viime kädessä painavat maailmantalouteen, hän sanoi. "Suhteet kulta, euro, raaka ja perusmetallien kuten kuparin ovat kiitollisuudenvelassa talouden elpymistä, joka voisi olla vaikutuksia Kreikan oletuksena", hän sanoi.

Keskiviikon kokouksessa euroalueen johtajien tekee tärkein tapahtuma markkinoille ensi viikolla, Gero sanoi. "Kaikkien katseet TV-kuvaruudun, sanomalehdet ja sivustot kuten Kitco News", hän sanoi.

UUSI KATTEET on vaikutusta maanantai

CME Group, joka toimii Comex ja Nymex sanoi myöhään torstai se vähentää marginaalit kulta, hopea ja platina futuurit, tehokas maanantaina. (katso liittyvä tarina)
Gero sanoi yleensä alentanut marginaalia olisi auttanut hissi hintoja, mutta kun muutos sydäntä euroalueen virkamiehet, tukeva uutiset koskien marginaalien väheni.

Gero sanoi alentanut marginaalia tarkoittaa vaihto tuntuu volatiliteettia että sai edellinen nousu marginaalit on hieman helpottanut. "Marginaalit täytyy tehdä vaihtelua. Se on vakuutus ostajan ja myyjän ", hän sanoi.

Debbie Carlson of Kitco News dcarlson@kitco.com

translated by MS
Published (Last edited): Apr 5 , source: http://www.kitco.com/reports/KitcoNews20120210DeC_metalsoutlook.html