Back to site

Tietoja Lähi-itä Forum

Source: http://www.meforum.org/about.phpVuonna 1990 Lähi-idän foorumi on itsenäinen verovapaata 501 (c) (3) kaupallinen organisaatio Philadelphiassa vuodesta 1994.


Tehtävä


Middle East Forum edistää amerikkalaisten etuja Lähi-idässä ja suojaa perustuslaillista järjestystä Lähi-idän uhkia.


Forum näkee alue - sen runsaus diktatuurien radikaalien ideologioiden, eksistentiaalinen konfliktit, raja erimielisyyksiä, korruptio, poliittinen väkivalta, ja joukkotuhoaseita - merkittävänä lähteenä ongelmia Yhdysvalloissa. Näin ollen se vaatii aktiivisia toimenpiteitä suojellakseen amerikkalaisia ​​ja heidän liittolaisiaan.


Yhdysvaltain intressit Lähi-idässä kuuluu taistellaan radikaalia islamia, työskentelevät palestiinalaiset ovat hyväksyneet Israelin voimakkaasti väittäen Yhdysvaltojen etujen nähden suhteessa Saudi-Arabiassa, kehittämään strategioita käsitellä Irakin ja sisältävät Iran, ja seuranta ennen islamismin Turkissa.


Kotimaassa Forum taistelut laillisen islamismi, suojaa vapauden julkinen puhe anti-islamistinen kirjailijoiden, aktivisteja ja kustantajia sekä pyrkii parantamaan Lähi-idän opintoja Pohjois-Amerikassa.


Menetelmät


Middle East Forum tajuaa sen tavoitteiden kautta kolme pääasiallista menetelmää:


  1. Teollis:Foorumi tarjoaa tilanteessa, oivalluksia ja poliittisia suosituksia kautta Lähi-idän Quarterly, henkilökunnan kirjoituksia, yleisöluentoja, radio ja televisio esiintymisiä, ja konferenssi puhelut (katso alla).
  2. Toiminnallinen:Forum kykenee aktiivisesti vaikuttaa kautta hankkeita, kuten Campus Watchin islamilainen Watch, Legal Project, ja Washington Project (katso alla).
  3. Hyväntekeväisyys:Forum vuosittain jakaa 2 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria vuonna varattu lahjoitusten kautta Education Fund, auttaa tutkijoita, kirjailijoita, tutkijoita ja aktivisteja ympäri maailmaa.

Toiminta


Campus Kaiuttimet Bureau tarjoaa asiantuntevaa kaiuttimet pystyvät liittyviä tarkkoja ja tasapainoista tietoa Lähi-idän ja islamin amerikkalaisille yliopisto-opiskelijoille.


Campus Watchin paljastaa politisoituminen ja harhojen Lähi-idän oppiaineiden Pohjois-Amerikan yliopistoissa tavoitteena on parantaa niitä. Sen tutkimus kritisoi opetuksen ja stipendin akateemisia asiantuntijoita, tuo työnsä sisältöön tietoon laajemman yleisön.


Konferenssi kehottaa tarjoamaan johtavia analyytikkoja keskustelua ajankohtaisista Lähi-idän ja islamilaisten asioista kuukausittain. Osallistuminen on rajoitettu MEF rahoittajia, mutta yhteenvetoja ja äänitallenteet ovat nähtävissä osoitteessa MEForum.org.


DanielPipes.org. Foorumin presidentti Daniel Pipes, ylläpitää verkkosivuilla yli kolme tuhatta sivua hänen kirjoituksiaan, televisio selostukset, todistus ja paljon muuta. Vuodesta 2001 DanielPipes.org on saanut 60 miljoonaa käyntiä.


Islamistinen Watch. Väitti, että väkivalta ei ole ainoa tai edes paras tapa soveltaa sharia-lakia, islamistista Watch valvoo ja altistaa kasvava vaikutusvalta väkivallattoman ääri-islamilainen ryhmät lännessä ja mahdollistavat maltilliset muslimit.


Luennot. Forum eteenpäin vankka huomioon Lähi-idän asioista sponsoroimalla luentosarja Bostonissa, New York, Philadelphia ja Los Angeles. Puhujina valtionpäämiehiä, ranking ministerit ja johtavat toimittajia ja tutkijoita.


Legal Project suojaa tekijää, tutkijat ja aktivistit (1) tähtäävään oikeusjuttuja arkistoivat islamisteja, jotka pyrkivät tukahduttamaan vapaata keskustelua islamista ja siihen liittyvistä aiheista ja (2) käyttöön lakeja rajoittamaan julkisen sananvapauden näistä aiheista. Legal projekti järjestää pro bono juridista apua, auttaa oikeudenkäyntikuluihin, kehittää osaamista ja toimii päättäjille.


MEForum.org (tämä sivusto) isännöi täydellistä arkistoa Middle East Quarterly artikkelit, artikkeleita MEF henkilökunta, äänitteitä ja yhteenvedon tilien vierailuluentoja ja neuvottelupuheluita, ja MEF ilmoituksia foorumin tapahtumia, media-esiintymisiä, ja lehdistötiedotteita.


Middle East Quarterly julkaisi vuodesta 1994 ja toimittanut Efraim Karsh, se on ainoa tieteellinen aikakauslehti Lähi-idän yhdenmukaisia ​​valtavirran amerikkalaisten näkemykset. Toimittaminen ajoissa analyysit, uusinta tietoa ja ääni poliittisia aloitteita, se toimii arvokas väline päättäjille ja mielipiteen shapers.


Yleisöpalvelun. Televisio ja radio luottaa Forum asiantuntijoita, jotka näkyvät lähes kaikissa suurissa amerikkalaisissa over-the-air-ja kaapeli uutisohjelmat, plus asemat ympäri maailmaa. MEF henkilökunta myös lyhyt virkamiehiä Yhdysvaltain hallitus, todistaa kongressin edessä, ja suorittaa tutkimuksia toimeenpanovaltaan virastoille.


Tutkimus ja julkaisut. Forum tutkijat tuottavat kahden viikkolehti sarake, joka kulkee Jerusalem Post, kirjoittaa artikkeleita aikakaus-ja aikakauslehdissä, ja julkaisee kirjoja (viimeisimpänä Al-Qaida Readerja Hamas vs. Fatah). Sanomalehdet ovat Los Angeles Times, New York Times, Philadelphia Inquirer, Wall Street Journal ja Washington Post. Nettisivut vaihtelevat HuffingtonPost.com ja NationalReview.com.


Opiskelija Työharjoitteluohjelma. MEF kiinnitetään huomiota tarjoamalla käytännön kokemusta opiskelijoille eri tutkimus-, julkaisu-, ja hallinnolliset tehtävät, joissa painotetaan saamaan heidät tulosta. Muiden uraa, MEF harjoittelijat ovat päätyneet työskentelemään ammattitaitoinen henkilökunta on USA:n kongressin ulkoasiainvaliokunnan ja parlamentin alivaliokunnan terrorismia, asesulkua ja kauppa, sekä kirjailijoita Uuden tasavallan, Fox News, ja Wall Street Journal.


Vapaaehtoistyöhön. Foorumin vapaaehtoisohjelma ammattilaisille täydentää meidän opiskelijoiden työharjoittelu ohjelma. Etäisyys ja talon vapaaehtoisille-many asiantuntemusta ja tietoa alue-tuki Forum henkilöstöä tutkimukseen, kirjoittaminen, oikoluku, hallinto ja varainhankinta.


Washington Project, ohjannut Steven J. Rosen, entinen AIPAC, vaikuttaa Yhdysvaltain politiikkaan, erityisesti koskien Iranin ja arabien ja Israelin välisestä konfliktista, lähinnä intensiivistä henkilökohtaista kontakteja pääkaupungissa.


Middle East Forum on liittovaltion verotunnuksia 23-774-9796. (Katso kopio IRS kirjeen päättäväisyyttä.)


Lähetä kaikki tiedustelut Info@MEForum.org.


translated by OL
Published (Last edited): Apr 6