Back to site

Noin luokittelemattomat newsboard

Source: http://newsboard.unclassified.de/about

Alussa...

Kerran meillä oli ilmoitustaulu käynnissä meidän opiskelija luokassa. Ohjelmisto on todella hyvin tunnettu, mutta se joskus oli odottamaton ja outo käyttäytyminen oli kannattamatonta suunnittelun mallia, ei aina tee sitä mitä käyttäjä haluaa ja lopuksi lähdekoodi oli pelkkää sotkua - En voinut uskoa tätä ohjelmaa todellakin voidaan laatia. Tentit vain kului ja ajattelin kirjoittaa oman newsboard ei pitäisi olla liian suuri haaste ottaa (itsellenikin tietojenkäsittelytieteen opiskelija). Aloin tehdä suunnitelmia ja koodaamaan PHP luokkiin. Ei paljon yli kuukautta myöhemmin, päätimme muuttaa uusiin ohjelmistoihin.
Se alkoi yksinkertainen
kopio tavanomaisen
ilmoitustaululla.
Tietenkään se ei vielä pysy phpBB tai vBulletin, mutta se parani nopeasti avulla joitakin ystäviä, jotka olivat hienoja uusia ideoita ja aina löytyy uusimmat bugeja... Tämä oli huhtikuussa 2003.
Halusin luoda ilmoitustaulu toisin kuin jo olemassa (ainakin minun vähän tietoa). Halusin rakentaa sen alusta asti hyvin selkeä järjestely ja rakenne. Sen pitäisi olla helppo muokata tai integroida omia web-sivuja. Konfigurointi foorumeilla, langat, ja käyttäjiä olisi parasta tehdä "paikallaan", joten sinun ei tarvitse avata erillistä Admin Menu ensin, mutta se voi tehdä asioita, kuten uudelleennimeäminen foorumeita suoraan missä ne luettelossa, on yleiskatsaus sivulla.
Uskon, että tein nämä ajatukset todellisuuden kanssa Luokittelemattomat NewsBoard. Käyttäjä ohjausta siten pitää mahdollisimman yksinkertaisena. Vain ne painikkeet, jotka on järkevää erityisesti yhteydessä näytetään milloin tahansa. Eli voit vain merkitä kaikki aiheet luetuiksi onko lukematta lainkaan. Toinen uusi konsepti on "vahvistaa" forum ilmoitukset: Luettuani yksi, voit vain "klikkaa sitä pois" ja vain katsoa sitä uudelleen kun haluat. Lisäksi kaikki hallintotoiminnot vasta tarjottava niille käyttäjille riittävästi käyttöoikeuksia, jota voidaan ohjata yksityiskohtia pääsynhallintaluetteloon.
Enemmän mielenkiintoisimmista ovat Jabber IM ilmoitus, avatareja ja käyttäjien valokuvia, merkkilankaa niin "tärkeitä" tai sulkemisesta, gallupit kanssa tai ilman timeout, konfiguroitavissa extra käyttäjäprofiilin kentät, tilasto kaavioita, useita turvallisuutta parantavia asioita ja paljon muuta...
Kiinnostuneille, haluaisin kutsua sinut hieman vertailu postituslistoja web-foorumit.

Lisenssi ja kustannukset 

Tämä hallitus on vapaasti yleisölle, ja en aio muuttaa. Tarkemmin: Tämä ohjelma on julkaistu GNU General Public License (GPL). Lisätietoja tiedostojen docs/license.txt sisällä arkisto tai GNU-verkkosivuilla.
Voit auttaa Luokittelemattomat NewsBoard hanketta lahjoittamalla PayPalin kautta. (Huom: olen mieluummin suoraan tilisiirtona koska PayPal väittää röyhkeästi korkeita maksuja jopa 10%.)
Tämä ohjelmisto käyttää koodia muita tekijöitä, katso Laajuus lisätietoja.

Tuki

On Tuki Foorumi tätä, ja olen aika hyvin tavoitettavissa sähköpostitse (linkki sivulla alhaalla)... ja kiitollisia kaikista vikailmoitus tai muita muistiinpanoja, kuten esim. että käytät hallituksen sivustosi!
Voin lisäksi tarjota kaupallisia tason tuki tai custom-muutokset, mutta ei ilmaiseksi niin.

Arvostelu ja viitteet 

Katsaus Luokittelemattomat NewsBoard Forum Software
Forum Software Arviot on julkaissut laaja katsaus on Luokittelemattomat NewsBoard. Ne myös suorittaa live-esittely ja foorumin lukien Administrator login.
Luokittelemattomat NewsBoard on myös listattu useita script indeksoida sivustoja mm Hotscripts, phpwelt.de, dynaamisen webpages.de, php.resourceindex.com, phpfinder.de, webscriptsdirectory.com, scriptsearch.com, fatscripts.com, scriptindex.de ja php-resource.de. Sivustoja phpforum.de, php-center.de, phpfreaks.com ja freescripts.com ei valitettavasti näytä olevan kiinnostunut uusista sovelluksista.
Epätäydellinen luettelo sivustoja käynnissä Luokittelemattomat NewsBoard on käytettävissä tukifoorumi.

translated by MS
Published (Last edited): Apr 6