Back to site

Miehittää Wallstreet

Source: http://www.adbusters.org/blogs/adbusters-blog/occupywallstreet.html


Muutos vallankumouksellisen taktiikan.

# OCCUPYWALLSTREET


Okei te 90000 redeemers, kapinalliset ja radikaalit siellä,


Maailmanlaajuinen muutos vallankumouksellisen taktiikan on meneillään juuri nyt lupaa hyvää tulevaisuutta. Henkeen tuoretta taktiikkaa, fuusion Tahrir kanssa acampadas Espanjan on kiinni tässä lainaus:"Antiglobalization liike oli ensimmäinen askel tiellä. Silloin mallimme oli hyökätä järjestelmään kuin susilauma. Oli alfa uros, susi joka johti pack, ja ne, jotka seurasivat takana. Nyt malli on kehittynyt. Tänään olemme yksi iso liuta ihmisiä."

-Raimundo Viejo, Pompeu Fabra yliopisto 
Barcelona, ​​EspanjaKauneus Tämän uuden kaavan, ja mitä tekee tämä uusi taktiikka jännittävää, on sen käytännön yksinkertainen:me puhumme toisillemme erilaisia ​​fyysisiä tapaamisia ja virtuaalista ihmisten kokoonpanoja... me nollaan, mitä yksi vaatimus on, kysyntä, joka herättää mielikuvitusta ja, jos se saavutetaan, se kuljettaa meitä kohti radikaalia demokratiaa tulevaisuudessa... ja sitten mennään ulos ja tarttua neliön yksittäinen symbolista merkitystä ja laittaa aasit on linjan antaa sen tapahtua.


Nyt on aika ottaa tämän syntymässä juoni vastaan ​​suurimman corrupter demokratiamme:Wall Street taloudellinen Gomorran of America.


Syyskuun 17. haluamme 20000 ihmistä yli virtaa Manhattanin perustettu teltat, keittiö, rauhallinen barrikadeille ja miehittää Wall Streetin muutaman kuukauden. Siellä me lakkaamatta toistamaan yksi yksinkertainen kysynnän useita ääniä.


Tahrir onnistui suurelta osin siksi ihmiset Egyptin teki yksinkertainen uhkavaatimuksen - että Mubarak on mentävä - uudestaan ​​ja uudestaan ​​kunnes ne voitti. Tämän malli, mikä on meidän yhtä mutkaton kysyntää?


Jännittävimpiä ehdokas että olemme kuulleet tähän mennessä on joka saa ytimessä miksi Yhdysvaltain poliittinen järjestelmä on tällä hetkellä ansaitse kutsutaan demokratiaksi:vaadimme, että Barack Obama vihkiä presidentin komission tehtävänä on lopettaa vaikutusvaltaa rahat on yli edustajamme Washington. On aika DEMOKRATIA EI CORPORATOCRACY, olemme tuomittuja ilman sitä.


Tämä kysyntä näyttää kaapata nykyisten kansallisten mielialan takia puhdistaa korruptiota Washington on jotain kaikille amerikkalaisille, oikea ja vasen, kaivata ja voi seistä takana. Jos sinnittelyä, 20000 vahva, viikko viikon jälkeen vastaan ​​jokaisen poliisin ja kansalliskaartin pyrkimystä erottaa meidät Wall Street, olisi mahdotonta Obama jättää meidät. Hallituksemme olisi pakko valita julkisesti välillä kansan tahdon ja mammona sekä yritykset.


Tämä voi olla alku kokonaan uuden sosiaalisen dynaaminen Amerikassa, askel pidemmälle Tea Party liikkeen, jossa sen sijaan jäädä kiinni avuttomia nykyisen valtarakenteen, me ihmiset alkavat saada mitä haluamme, olipa purkamista puoli 1000 sotilastukikohdat Amerikassa on ympäri maailmaa uudelleen Glass-Steagall lain tai kolme varoitusta ja olet poissa laki yritysten rikollisille. Vuodesta helpossa kysynnästä - presidentin palkkio erottaa rahaa politiikasta - alamme asettaa esityslistan uutta Amerikassa.


Lähetä kommentti ja auttaa toisiaan nolla mitä meidän yksi vaatimus on. Ja katsotaanpa tyriä rohkeutemme, pakata teltat ja pään Wall Streetin kanssa kostamaan 17. syyskuuta.


Luonnonvaraisen, 
kulttuuri häirintälaitteet HQ


Adbusters # 97:Post Anarkismi-Kuinka elää ilman Dead kertaa (# OCCUPYWALLSTREET kampanjamateriaali sisällä), osuu kioskeissa 2. elokuuta. Siirry adbusters.org/tilata ja tilaa!

translated by OL
Published (Last edited): Apr 18