Back to site

PARI verkkosivusto

Source: http://www.mesoweb.com/pari/about.html


Verkkosivuilla Esikolumbialainen Art Research Institute on tuote yli 35 vuotta tutkimuksen ja tutkiminen Mesoamerikan sivilisaatioiden heidän taidetta, arkeologia ja glyphic tekstejä sekä tutkimusta koskevat trooppisessa ympäristössä ja muinaismuistoja.

 
Merle Greene Robertson ja PARI ovat tehneet yli 2500 rubbings Maya veistos, joka on nyt säilytetty harvinaisten kirjojen ja Käsikirjoitus Department of Latin American Library, Tulanen yliopistossa. Monet näistä rubbings ovat olleet yhden miehen näkyy suurten museoissa Yhdysvalloissa, Meksikossa, Ruotsissa, ja Guatemalassa.

 
PARI on sponsoroinut maailman tunnustettu Palenque pyöreän pöydän neuvottelut 1973-1991. PARI on julkaissut kymmeneen osaan papereita annetaan näissä konferensseissa samoin kuin muita kirjoja, neljännesvuosittain päiväkirjaa, ja sarjan monografioita.

 
PARI on tukenut koulutus-tilaisuuksien ja mini-konferensseihin. Sillä on ollut merkittävä rooli konferensseissa Yhdysvalloissa kuin kansainvälisestikin, kuten International Congress of Americanists, konferenssien ja symposiumien Leiden, Bonn, Tukholma, Cuillican, Merida, ja Mexico City.

 
Roolia PARI on pelannut meneillään tutkimuksia ja selvityksiä Latinalaisen Amerikan maat Meksiko, Guatemala, Honduras ja Belize on ollut merkittävä. Kaksikymmentä vuotta tutkimusta on toteutettu Palenque, huipentui työtä El Proyecto Grupo de las Cruces, ja kymmenen vuotta Chichen Itza on Yucatan.

 
Antiikin käyttö maan ja sen avulla säästää ympäristöä on tutkittu, mutta samalla tutkimus tehtiin, miten säilyttää elinympäristön tänään ja silti mahdollistavat matkailijamäärinä ja nauti antiikin kaupunkien viidakossa.

translated by MS
Published (Last edited): Apr 6