Back to site

phpAuction... Mistä inspiraatio vakaaseen kasvuun.

Source: http://www.phpauction.net/about-us/Emme vain kehittää ohjelmistoja... meidän asiakaskunta kasvaa palvelemalla ja luottamusta!

Se oli 1997, ja pääasiallinen perusta verkkohuutokaupassa oli... arvasit oikein: eBay. Aloitti henkilökohtainen hanke, jossa testataan mahdollisuuksia vastasyntyneen PHP. phpAuction versio 1.0 on kirjoitettu PHP/FI kieli (kutsutaan myös PHP2) ja käytti miniSQL Tietokanta loppupäätä.

Lokakuussa 1999 käsikirjoitus oli siirtynyt PHP3 ja tietokanta moottori muutettiin MySQL. Uusia ominaisuuksia on lisätty päivittää tätä versiota ja phpAuction lopulta julkaistiin vapaana ohjelmistona ehtojen General Public License (GPL). Kuitenkin projekti oli vielä oma-aloitteisuutta tasolle.

Marraskuu 2000 näki päätös jättää peruspaketin käytettävissä GPL ja kriittiset päätettiin kehittää uusia ja parannettuja kaupallinen paketti phpAuction.

Marraskuussa 2008 saatuaan valtava tietotaito huutokaupassa bussiness, huomasimme tuotteidemme teknologia oli tulossa vanhaksi, joten päätimme kirjoittaa tuote tyhjästä. Käyttämällä uusia tekniikoita, kuten OOP ja PHP5, takaamme tulevaisuudessa valmis verkkosivuilla. Heinäkuussa 2009 aloitimme enuukAuction foorumi, jossa pitkän korjattu tietotaitoa huutokauppaa nykyajan web-teknologiaa.

Kehittäminen ohjelmistoratkaisujen ja sviitit on ollut jatkuvasti tasaisesti. Tänään, phpAuction on johtava huutokauppa paketti pieni/keskikoko huutokauppa verkkosivuilla. Uudet lisäarvopalvelut oli lisätty phpAuction kuten hosting-, suunnittelu-ja asiakashallinta, jotta erinomaista palvelua ja kokonaisratkaisuja asiakkaillemme.

Monet lahjakkaat ihmiset ovat ystävällisesti auttoi meitä näiden vuosien aikana, ja haluaisimme kiittää jokainen heistä heidän panoksestaan ​​ja osan he ovat kukin pelannut menestyksemme.

Haluamme lähettää viestin jokaiseen käyttäjälle: Kiitos luottamuksesta ja teidän ja innostunut energiaa!

Kehitys

Suunnitelmat lähitulevaisuudessa kuuluu Jatkamme kehitystä meidän enuuk huutokauppa alustalle. Lopulta me myös alkaa kehittää tuotteita, jotka liittyvät online-yhteisöjä, jotka menevät paljon pidemmälle käsitettä pelkän huutokaupoista.

Tämän lisäksi on phpAuction Olemme innoissamme ja ylpeitä täyttää liiketoiminnan tarpeisiin 3,000 asiakkaillemme... ja kasvaa!

Tehtävä

Tällä phpAuction pyrimme löytämään ja antamaan oikea tasapaino käyttäjäystävällisiä ja state-of-the-art ratkaisut asiakkaidemme sähköisen liiketoiminnan kauppa teknologian tarpeisiin - joka voi sisältää online-huutokaupoista, seuraavan sukupolven vaihto ja sähköisiin kauppapaikkoihin.phpAuction web-pohjainen huutokauppa ohjelmistotuotteiden ja sviitit pyritään tyydyttämään pk erityistarpeet nettihuutokaupassa vaatimuksia ja skaalautuva, edullinen, helppo käyttää, ammattimaisesti suunniteltu, avaimet käteen-periaatteella.

Lyhyesti sanottuna, olemme olemassa niin teidän huutokauppa sivusto yrityksesi voi hyötyä ja hyötyä ketterä, joustava ja tehokas liiketoiminnan välineenä alusta, joka voi kasvaa funktiona menestystä.

translated by OL
Published (Last edited): Apr 10