Back to site

Museo Ecole de Nancy: esitys

Source: http://www.ecole-de-nancy.com/web/index.php?page=presentation-menMuseo Ecole de Nancy on yksi harvoista museoista omistettu ranskalaisen taiteen liikettä: Art Nouveau Nancy.

Puitteet
Museo sijaitsee entisessä omaisuutta tärkein suojelija ja kerääjä School of Nancy, Eugene Corbin. Puutarha on ihana lampia ja viljelmät-on läpikäynyt täydellisen remontin vuonna 1998 ja sisältää monia kasvilajikkeita kehittämä puutarhan nykyajan Nancy Nancy School. Museo Ecole de Nancy on yhdistyksen jäsen Lorrainen Gardens. Lyhyt seloste, jaetaan museossa on myös ladattavissa pdf oppia lisää tästä kaunis puutarha. (2,72 Mt)

Lisäksi puutarhassa on kolme erityisen vertauskuvana muistomerkkien School of Nancy ja Art Nouveau:

- Tammi ovi, teloitettiin vuonna 1897 kirvesmies Eugène Vallin pyynnöstä Emile Gallé hänen työpajoja, Avenue de la Garenne Nancy.
- Muistomerkki pystytettiin vuonna 1901 Preville hautausmaalle Nancy, arkkitehti Girardin ja Pariisin kuvanveistäjä Pierre Roche.
- Paviljonki akvaario, johtuu Lucian Weißenburger. Ovi ja peräpeili ikkunoita koristavat lasimaalaukset ja Jacques Gruber.

Museo puutarhassa Ecole de Nancy Museon sisäänkäynti Eugène Vallin, ruokailutila Masson, museo School of Nancy Showcase Emile Gallé lasin näkymät puutarhaan, museo School of Nancy Aquarium paviljongissa museon puutarhaan, johtuu Lucian Weißenburger Showcase Emile Gallé lasin ensimmäisessä kerroksessa museon Tombstone of Ms Nathan, jonka Girard ja Pierre Roche, museon puutarhassaKokoelmat
Sisällä talossa, huonekalut, objets d'art, lasia, keramiikkaa, kankaat heijastavat erilaisia ​​tekniikoita toiminut taiteilijoiden School of Nancy. Uniikkeja ja maine ovat näkyviä saavutuksia suuri tekninen taituruus, mutta myös kohteita hankittu ja jaettu useita kopioita. Edustajalle "Art for All", se on pieni kuoret huonekalut, lasi happo syövytetty tai keraamisia sarjaan.

Museo ei ole tiukka jälleenrakentamiseen 1900, mutta jota skenaario toimii, hän yrittää palauttaa ilmakehään tämän ajan. Tilat on järjestetty edistää vapaa matka ja aseta se heti kävijä yksityisyyden töitä Nancy taiteilijoita. Museo tarjoaa myös yleiskatsauksen Ranskan Art Nouveau liikettä teoksia Guimard, seppele, Selmersheim, Carabin.

Tärkeä osa on varattu Emile Gallé, jonka museo on kokoelma lasi sisältää yli 400 tuotetta, mutta myös keramiikkaa. Esitellään myös joitakin hienoimmista huonekalujen Gallé, jonka convenient "Tuoksut menneisyydestä," table "Rein" ja lukee "Dawn ja Dusk".

Joukko huonekalut voi arvostaa eleganssi tuotannon Louis Majorelle, joka ohjasi flyygelin koristeltu käpyjä joiden upotus suunnitteli Victor Prouvé, - taiteilija myös hyvin edustettuina.

Lisäksi tämä toi hänen panoksensa tekemiseen poikkeuksellisen dining Masson. Tästä Eugene Vallin on esitetty lähes kokonaan. Valmistettu vuonna 1904 Charles Masson, veli Eugène Corbin, se osoittaa taituruus sekä Vallin ja osoittaa todellista omaperäisyys School of Nancy hänen etsiä yhtenäisyyttä art.


Yritysostot ja Collection Development
Museo saa apua ja anteliaisuutta julkisten ja yksityisten laitosten parantaa sen kokoelmiin ja sen levittäminen ja säilyttäminen. Verkkosivuilla aluekehitysrahaston hankintaan Lorraine museo esittelee osan hankinnasta museo, johon hän osallistui merkittävästi (vuodesta 1982 vuoteen 2003). Tämän tyyppinen toiminta jatkuu yritysostojen vuodesta 2003 FRAM mutta myös aktiivisella tuella AAMEN, suojeluksessa pankin CIC idässä sekä runsaita nimettömänä rahoittajat.


translated by MS
Published (Last edited): Apr 21