Back to site

Tietoja fCoder Group, Inc.

Source: http://www.print-driver.com/company/


fCoder Group, Inc. tarjoaa luotettavan digitaalisen asiakirjojen ja kuvien käsittely sovelluksia yrityksille, oppilaitoksille, valtion virastot ja yksittäisille kuluttajille maailmanlaajuisesti. Yhtiö, joka perustettiin vuonna 1998 ja pääkonttori sijaitsee Alexandria, Virginia, suunnittelee ja kehittää ohjelmistoratkaisuja sen kolme toimialaa - Document Imaging, kuvankäsittely ja digitaalinen kuvankäsittely.

Document Imaging

Ratkaisut, jotka parantavat tehokkuutta ja turvallisuutta liiketoiminnan asiakirjan kiertoon tuotetaan fCoder Groupin Document Imaging-divisioonan. Tämä jako keskittyy suunnitteluun ja rakentamiseen ohjelmisto muuntaa eri asiakirjatyypit tulee muutos-suojattu ja alustasta riippumaton muodoissa. Näiden ratkaisujen avulla asiakkaat voivat jakaa yrityksen tärkeät tiedostot, mutta säilyttää ja suojella alkuperäistä sisältöä ja sisustuselementtejä, kuten kaikki fontit ja grafiikan. 
vuonna 2000 käynnistetty jako kehitti ensimmäisen version Universal Document Converter, ja julkaisi sen seuraavana vuonna. Tuotteen ainutlaatuiset ominaisuudet, korkean suorituskyvyn, ja intuitiivinen käyttöliittymä vaikuttanut hyvin onnistuneesta esittely markkinoilla. 
fCoder konsernin dokumentti kuvantamisen ratkaisut ovat tällä hetkellä käytössä satoja johtavia yrityksiä maailmassa, muun muassa Siemens AG, Xerox Corporation, Lockheed Martin Corporation ja Rolls -Royce Energy Systems.

Kuvankäsittely

Kuvankäsittely jako fCoder Group, Inc. kehittää eräajo ohjelmistoja grafiikkaa ja muita elektronisia tiedostoja. Asiakkaat voivat käyttää näitä ratkaisuja muuntaa digitaalikuvia harvinaisia, pitkälle erikoistuneiden-muotoon laadukkaita kuvia suosittuja ja yleisesti käytettyjä tiedostomuotoja, kuten JPEG ja TIFF. 
kuvankäsittely jako aloitettiin vuonna 1998, jolloin se esitteli yhtiön ensimmäinen kaupallinen tuote - ImageConverter Plus. Korkean suorituskyvyn 2JPEG ja 2TIFF sovelluksia seurasi vuonna 2000, jolloin fCoder Group helposti vaatimuksiin yritysten kanssa tietokantapalvelimet sekä valokuvien ohjelmistojen kehittäjille. 
Sadat korkean profiilin järjestöjen ja valtion virastot ympäri maailmaa - myös Ford Motor Company, Bank of Kentucky, City of Lincoln, Project Gutenberg, Nevada Kastelu District, Tokyo Broadcasting System Inc., Canwest MediaWorks Publications Inc., IPC ry, SRS Technologies, Data Capture Solutions Oy, SAC Medical AB, Matrix Imaging Solutions Oy, Prous Science Corporationin ja ForteYang International Oy - hyötyvät ratkaisuista tuottaman kuvankäsittelyn jako.

Digital Photo Editing

Kun ohjelmisto on suunnitellut fCoder konsernin digitaalinen kuvankäsittely divisioonan asiakkaat voivat nopeasti ja helposti muuttaa tai lisätä minkä tahansa kuvan, joka on otettu digitaalikameralla.Sen vuoksi henkilöillä, jotka nauttivat ottaa otoksia voi tehdä paljon muutakin kuin vain säilyttää arvokkaimmat muistot - se voi muuttaa heidän digikuvat jotain luovaa ja erikoista. 
jako, ja ensimmäinen versio PhotoMix olivat molemmat käynnistettiin vuonna 1999. Vaikka ensimmäinen tuote keskitytään pääasiassa kollaasi luominen, sen käsite laajennettiin myöhemmin avulla joukkue käytettävyyden asiantuntijoita. Parannettu versio, joka sisälsi uuden käyttöliittymän ja edistykselliset ominaisuudet tarpeisiin digitaalisen scrapbookers, tuotiin markkinoille vuonna 2004.
ratkaisut luoma digitaalinen kuvanmuokkaus jako tällä hetkellä käytössä kymmeniä tuhansia asiakkaita ympäri maailmaa. Lisäksi ohjelmistomme on tunnustettu ja erittäin monet katsovat johtavista alan lehdistä kuten Chip, PC Answers, PC mene! Ja DigitalPhoto kamera.
translated by OL
Published (Last edited): Apr 22