Back to site

Asennus My Solar Lämpimän veden lämmitysjärjestelmä

Source: http://arttec.net/SolarDHW/index.htm


Klikkaa alla siirtyä tietyille sivuille
HOME Vastaanottaminen
osat
Suunnittelu
tweaks
Asentaminen
lavastus
Asentaminen
keräilijät
Suunnittelu
LVI
Pulling
navan
LVI 
säiliö
Asentaminen
Wand
Test 
Results
Dash 
board
Tarkista
venttiili
Lisääminen
HX
LIVE 
TILASTOT
 
Vaimoni ja minä olemme sitoutuneet kestävään elää ja minulla on erillinen sivu omistettu kaikki ponnistelut otamme tältä osin. Tämä osio nettisivustoni dokumentoi kokemukseni asennuksen aikana aurinko tukialueiden veden lämmitysjärjestelmä heinäkuussa 2006. Järjestelmä on suunniteltu lisätä sisään lämminvesivaraajan vähentää energian. Jotkut ihmiset saattavat ajatella, että Maine ei ole hyvä paikka aurinko, tämä ei pidä paikkaansa, meillä on melko aurinkoinen ilmasto! 

Heinäkuun alussa 2006 laitoin järjestyksessä, jossa Butler Sunin Solutions for täydellinen "Solar Taikasauva" asennussarja. Sarja on ainutlaatuinen aurinko teollisuuden monin tavoin - klikkaa kuvaa vasemmalla kattavasta kaavio.Innovatiivisin on auringon sauva lämmönvaihdin, joka suunnitteli ja patentoi Barry Butler. Tämän laitteen avulla kaikkein yksinkertainen jälkiasennus on olemassa lämminvesivaraaja - se yksinkertaisesti putoaa säiliöön, joka korvaa nykyiset kuuman veden ulostulo putkityöt! Sauva on noin 2 neliömetriä pinta-ala, joka edistää lämmön säiliöön.

HUOMAUTUS: Katso sivu - päätin asentaa sauvan erillisessä+40 gallonan varastosäiliö, joka sitten syötetään propaani lämminvesivaraajan, koska tämä parantaa järjestelmän tehokkuutta johtuen suurempi lämpötilaero tulevan hyvin vedellä ja lämmitetty kollektori nestettä. Sitten vuonna 2010 meillä korvattiin säiliö lämmitin tankless yksi, joka on paljon tehokkaampaa.

4 aurinkokeräimet asentaa sen eteläpuolelle taloni yhdessä 20 watin aurinkopaneeli että tahdonvoimaa kiertovesipumppu. Tämä pumppu asennetaan yläpuolelle vedenlämmitin säiliö kellarissa ja kiertävät aurinko lämmitettyä vettä kerääjien kautta eristetty navan on 3/8 kupari putkien Solar Wand säiliössä. 

Useimmat aurinkokeräimet on asennettu vino katto, joka avautuu etelään optimoida suorituskykyä, mutta kattoni kasvot itä/länsi. Niinpä ainoa vaihtoehto oli pystysuora eteläsiipi joka on pieni kompromissi, joten lisäsin yhden ylimääräisen keräilijä varmistaa hyvän lämpöä talvikuukausina. Aurinkopaneelit ja keräilijä tarvitsevat suoraa auringon työtä, mutta keräilijät ovat enemmän anteeksi off-akselin auringon valoa kuin aurinko sähköllä paneelit.

On monia asioita suunnittelussa tämän aurinkolämmityksen paketti todella pidän:

  •  Solar Wand yksinkertaistaa putkityöt. Se on "ei mitään hätää", putkityöt työtä koska mitään kuparin juottamiseen tarvitaan. Kaikki liitännät ovat tehneet swage varusteet ja liittojen muttereilla jotka kiristä saada yhteyden.
  • Automaattiset lämpötilan ja paineen järjestelmä on ainutlaatuinen alalla.
  • Keräilijä kehykset tulevat eri värejä rakennukseen, punainen/ruskea Olen valinnut sovitettu meidän maali leikkaa erittäin tarkasti.
  • Yksinkertainen rakenne kiinnittämiseen keräilijöiden muodostuu vertikaalisten asennuskiskot. Se kesti vain tunnin ja liittää ne - joiden avulla 4 ystävää ja lavastus.
  •  Eristetty navan, joka on varustettu lämmitys jäätymisenestoaine neste on tehty joustavasta 3/8 kuparista. kaksi ylimääräistä vaijerit on sidottu, että signaalit ja PV teho.

Talo ennen
Näkymä ennen ja jälkeen näyttää kerääjien ja PV paneeli asennetaan eteläsiipi kotini.

Ostettujen pakki oli noin 3000 dollaria (3500 dollaria kun lokakuussa 2007). Kuitenkin minun nettokustannukset ovat noin 1500 dollaria jälkeen Mainen valtion tuki ja liittovaltion verohelpotusta.

Asettamisen jälkeen, jotta aurinko pakki heinäkuun alussa, olen jättänyt hakemuksen, jossa Maine State energiaohjelmasta on 25% palautusta, että ne tarjoavat pienen mittakaavan aurinkovoimaan. Palautusta kannustin juuri äänestivät lakiin vuonna 2006 ja se on kannustanut monia ihmisiä "ottamaan askelen"! Sain 25% shekin, 10. lokakuuta 2006. Tämä järjestelmä on SRCC sertifioitu ja on oikeutettu 30% auringon liittovaltion verohyvitys liikaa. 

Käytin RETScreen ohjelmistoa laskea minun Sijoitetun pääoman tuotto, joka toimii pois 4,6 vuotta perustuu suunnitteluun ja sivuston minun erityisiä asennusohjeita.Napsauta kaavion alla näet yksityiskohtaisen raportin. Salliminen inflaatiota ja lisätä propaanin hintoja se osoittaa, että 25 vuoden jälkeen en ole tallentanut yli 11.000 dollaria offset lämmityskuluissa! Aika vaikuttavaa.
 

HUOMAUTUS: Voit etsiä aurinko jälleenmyyjä tai asentaja omalla alueella käytä FindSolar verkkosivuilla.


Suosittelen tilaamalla Home Virta Magazine

Koti Virta -lehti on Hands-lehden Home-Made Power. Jos olet kiinnostunut: tehdä omia sähköä uusiutuvista energialähteistä, vaihtoehtoisten ajoneuvojen tai selvittää uusimmat liittyvien teknologioiden ja elintavoista, niin tämä julkaisu voi pitää sinut ajan tasalla.

 
Jos löysit esitettyjen tietojen minun verkkosivuilla hyödylliseksi voit lähettää minulle lahjoituksen näyttää arvostavansa monta tuntia olen sijoittanut esittäessäni tietoa ja kokemusta. Tämä ei ole verotuksessa vähennyskelpoisia, ja näyttää kuin konsultointi maksun kuitin.

translated by OL
Published (Last edited): Apr 10