Back to site

Tietoja LANIC

Source: http://lanic.utexas.edu/info/about/Latin American Network Information Center (LANIC) on sidoksissa Lozano Long instituutin Latinalaisen Amerikan tutkimuksen (LLILAS) University of Texas at Austin. LANIC on saanut rahoitusta Andrew W. Mellon Foundation, Ford Foundation, ja UT Austin College of Liberal Arts. LANIC on keskeinen osa kansainvälisen Information Systems, joka myös perustuu UT Austin.

LANIC n tehtävänä on helpottaa internet-pohjaisen tiedon, mistä tai Latinalaisesta Amerikasta. Meidän kohderyhmä kuuluu asukkaille Latinalaisessa Amerikassa, samoin kuin ympäri maailmaa, jotka ovat kiinnostuneita tällä alueella. Vaikka monet resurssit on suunniteltu helpottamaan tutkimus-ja akateemisen ponnisteluissa, meidän sivusto on tullut myös tärkeä portti Latinalaisessa Amerikassa peruskoulun ja lukion opettajat ja oppilaat, yksityisen ja julkisen sektorin ammattilaiset, ja lähes kaikille jotka etsivät tietoa tästä tärkeästä alueella.

Lisäksi ydinosaamistamme tietopalvelut, LANIC sponsoroi useita toisiinsa liittyviä ohjelmia, kuten useita Internetiin liittyvien koulutus aloitteet.

LANIC on sanamuodoltaan uudelleen hakemistoissa on yli 10000 yksittäiset URL-osoitteet, yksi suurimmista oppaita Latinalaisen Amerikan sisältöä Internetistä.

Meidän Gopher-palvelin, joka käynnistettiin vuonna 1992, oli ensimmäinen tietopalvelu Latinalaisen Amerikan Internetissä, kuten Web-sivuston, joka on ollut jatkuvaa palvelua vuodesta 1994. Koska 1990-luvun puolivälistä, LANIC on toiminut virallinen rekisteröinti viranomaisen Latinalaisen Amerikan tutkimus on World Wide Web Consortiumin (W3C) Virtual Library, edeltäjä Yahoo! Web ensimmäinen laajamittainen aihe luettelo.

LANIC uudelleensuunnittelu

Kun keväällä 2008, LANIC aloitti pitkään odotetun redesign joiden tavoitteena on lisätä saavutettavuutta, käytettävyyttä ja ulkonäköä.

Saavutettavuus: LANIC toteuttaa käyttämällä XHTML ottaen erilaisia ​​alustoja, selaimet ja tapoja selaamiseen huomioon, etenkin väreiltään ja sijoittaminen elementtien sivuilla. Esimerkiksi, vaikka useimmat käyttäjät eivät koskaan huomaa muutoksen, meidän navigointi luetteloiden aiheittain ja maittain sivut näkyvät nyt koodi ennen linkkilistat, mikä helpottaa pääsyä vierailijoille jotka käyttävät näytönlukijoiden tai tekstipohjaisia ​​selaimia. LANIC on tullut parempi noudattaminen standardien ja suuntaviivojen mukaisesti World Wide Web Consortium (W3C) jaUniversity of Texas.

Käytettävyys: Pyrkiessään säilyttämään hyödyllisiä, ainutlaatuisia ominaisuuksia hakemiston sivuja tarvittaessa henkilöstön jäsenet käyttävät nyt Cascading Style Sheets (CSS) antaa entistä yhtenäisempi kokemus eri sivuille.Toivomme, että tällainen yhdenmukaisuus tekevät selaamisen LANIC helpompaa ja paremmin ennustettavissa.

Visual muutosta: Olemme valinneet uudet värit ja muut muutokset visuaalisuuden saavutettavuutta, vetovoimaa ja jatkuvuus aiempien versioiden LANIC mielessä. Ajoittain nämä huolenaiheet ovat olleet ristiriidassa, mutta muulloin ne ovat toisiaan. Toivottavasti nautit päivitetty värimaailman, logon ja muut näköhäiriöt.

Otamme mielellämme kommentit ja kysymykset ovat erityisen innokkaita kuulla kävijöitä, jotka ovat kohdanneet vaikeuksia käyttää uudistetut sivut niin, että voimme nopeasti puuttua huolenne me menemme eteenpäin muutoksia.

LANIC Henkilöstö

Ota yhteyttä

Otamme mielellämme vastaan ​​kommentteja, ehdotuksia tai kysymyksiä (tarkista FAQ ensimmäinen): Kommentti lomake.

Tai lähetä meille postia osoitteeseen:

Latin American Network Information Center - LANIC 
Teresa Lozano Long instituutin Latinalaisen Amerikan tutkimuksen 
yliopistolain 1 Station D0800 
Austin, Texas 78712
Published (Last edited): Mar 22