Back to site

William valtuudet

Source: http://www.williampowers.com/about-meWilliam Powers syntyi Arizonassa ja kasvoi Rhode Island. Hän valmistui Harvardin yliopistosta magna cum laude jossain määrin Yhdysvaltain historiaa ja kirjallisuutta ja teki opiskeluun Espanjassa Rotary International Scholar. Hän aloitti uransa Yhdysvaltain senaatin toimihenkilö työskentelee ulkosuhteita, tiedustelu-ja sotilasasioissa.

Hän liittyi Washington Post, työskentelee aluksi Bob Woodward ja tutkiva yksikkö. Hän raportointi ja tutkimuksen komentajat, Woodward kansainvälinen bestseller tietoa ensimmäisen Persianlahden sodan.

Koska Postin henkilöstön kirjailija ja kolumnisti 1990, Powers kattaa liike, median, politiikan, populaarikulttuurin ja ideoita. Hänen kirjoitus on ilmestynyt Atlantic,New York Times ja monia muita julkaisuja. Hän loi Uuden tasavallan ensimmäinen media-sarake, ja kymmenen vuotta kirjoitti vaikutusvaltainen sarakkeeseen risteyksessä median ja politiikan for National lehdessä.

Hän on ollut esillä kymmenissä suurten uutislähteet, kuten haastatteluja Katie Couric, NPR, Good Morning America, PBS NewsHour, CNBC ja BBC ja kattavuus New YorkerWall Street Journal, USA Today,Wired, ja Guardian.

Powers on ollut puhujana niin korkean profiilin klubeista South By Southwest, Aspen Festival of Ideas, Google ja Facebook.Raportointi yksi hänen dynaamisia esityksiä, New York Times kutsui häntä "apostoli" seuraavan aallon digitaalisen ajattelun.

Hän on kirjoittanut New York Timesin bestseller, Hamletin BlackBerry. W idely kiitosta näkemyksiä digitaalinen tulevaisuus, kirja sai alkunsa tutkimuksen hän teki niin tutkijana Harvardin Shorenstein Center. Se on valittu yhteisen lukea 2011-2012 useilla Yhdysvaltain korkeakouluissa ja yliopistoissa, ja on käännetty monille vieraita kieliä.

Powers on kaksinkertainen voittaja National Press Clubin ROWSE palkinnon parhaasta amerikkalainen media kommenteilla. Hän on asunut tutkijana MacDowell Colony, ja opiskeli tekniikan kulttuurin Japanin apurahan päässä Japan Society of New York.

Hän asuu Massachusettsissa vaimonsa, kirjailija Martha Sherrill, ja heidän poikansa.

Published (Last edited): Mar 22