Back to site

TERVETULOA

Source: http://williambolcom.com/Nimetty 2007 Säveltäjä Vuoden by Musical America, ja kunnia useita Grammy Awards hänen uraauurtava asetus Blaken Songs of Innocence ja kokemus, William Bolcom on säveltäjä kabaree kappaleita, konserttoja, sonaatteja, oopperoita, sinfonioita, ja paljon enemmän.Hän sai vuoden 1988 Pulitzer-palkinnon Music hänenkaksitoista uutta etydiä pianolle.

Kun pianisti hän on levyttänyt Advance, Jazzology, Musical Heritage, vertaansa vailla oleva, Vox ja Omega.Hänen vaimonsa, mezzosopraano Joan Morris, hän on esiintynyt konsertissa yli 35 vuoden ajan kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanadassa ja ulkomailla.
Toukokuussa 2010 oli kaksi ensi uusia teoksia: Romanzaby viulisti Nadja Salerno-Sonnenberg kanssa New Century Chamber Orchestra San Franciscossa ja La fantome du Clavecin by cembalisti Andreas Skouras Lontoossa.
Vuonna 2009 ensi- First Sinfonia Band helmikuussa Michiganin yliopiston Symphony Band in Ann Arbor, Michigan, Shakyamuni helmikuussa Chamber Music Society of Lincoln Centerin avaaminen uudelleen Alice Tully Hall ja toukokuussa Introduzione e Rondo: HAYDN GO SEEK jota Haydn Trio Eisenstadt Eisenstadt, Itävalta ja Lady Liberty by Master Singers of Lexington [Massachusetts] ja Ann Arbor Vocal Arts Ensemble.
Helmikuussa 2008 hänen kahdeksannen sinfonian kantaesitti Boston Symphony Orchestra ja Tanglewood Festival Chorus johtajana James Levine Bostonissa, MA ja Carnegie Hall/New York. Samassa kuussa Guarneri ja Johannes Jousikvartetit iltansa Bolcom n Oktetti: Double Quartet. Vuoden 2008 muut ensi: Balladitammikuussa 2008 pianisti Ursula Oppens, Lucrezia, yksinäytöksinen koominen ooppera 5 laulajat ja 2 pianistit maaliskuussa 2008 New York Festival of Song,neljä Piedmont Choruses toukokuussa 2008 Piemonten Chamber Singers, Song for St. Cecilia s päivä kesäkuussa 2008 Chicagon yliopistossa.
Vuonna 2007 Bolcom oli feted Minneapolis-St. Paul, Minnesota, jossa kahden ja puolen viikon festivaali hänen musiikin, mestarikursseja, kappale, ja konsertteja hänen elin-ja kamarimusiikkia. Titled Valaiseva Bolcom, festivaali korostui kaksi esitystä ja Songs of Innocence ja kokemusten mukana animoitu ennusteet Blaken valaistuksissa. Animaatiot tilaama VocalEssence ja luonut projektio suunnittelija Wendall K. Harrington.

Syyskuussa 2006 Bolcom n Canciones de Lorca kanssa tenori Placido Domingo, Tyynenmeren sinfoniaorkesterin ja kapellimestari Carl St. Clair, sai ensi-iltansa gaalassa avajaiskonsertti on Segerström Center for Arts, Costa Mesa, CA.

Bolcom opetti sävellystä Michiganin yliopistossa 1973-2008. Nimetyt täysi professori vuonna 1983, hän toimi puheenjohtajana Koostumus osaston 1998-2003 ja nimettiin Ross Lee Finney Distinguished University Professor of kokoonpano syksyllä 1994. Hän jäi eläkkeelle opetuksesta vuonna 2008.

Lisäksi niiden suorituskyky, Bolcom ja Morris ovat kirjanneet yli kaksi tusinaa albumia yhdessä. Heidän ensimmäinen, kun pallo, keräsi Grammy-ehdokkuuden Joan Morris. Uusimmat tallenteet ovat: kaksi albumia kappaleista sanoittaja ey "Yip" Harburg ja Gus Kahn on Original Cast Records, Bolcom täydellinen Cabaret Songs, kirjoitettu sanoittaja Arnold Weinstein puolesta Centaur, ja Joku puhui!Memories of World War II ja tenori Robert White ja kertojan Hazen Schumacher, saatavilla nyt www.equilibri.com.

Uusimmat tallenteet hänen teoksistaan ovat: From Diary of Sally Hemings,kirjoitettu näytelmäkirjailija Sandra Seaton, suorittaa sopraano Alyson Cambridge ja pianisti Lydia Brown ja saatavilla White Pine Records, Pikku Suite Four Tanssii jaConcert-Piece ja klarinetisti Maureen Hurd ja käytettävissä MSR Recordings.Lisätietoja ota RECORDINGS.

Kuva: Katryn Conlin

Published (Last edited): Mar 22