Jump to content

  • Free consultations and support
  • Live chatClick Here for Live Chat
  • Call ico 1888-906-1888
    Phone support: Open

    Ready for your call :)

    Our business hours:

    Mon — Fri, 2am — 8pm (EST)

    US & EU support teams

    Phone support: Closed

    We are back in: 1h 20m

    Our business hours:

    Mon — Fri, 2am — 8pm (EST)

    US & EU support teams


does any one else log out automaticlly every couple minutes???


  • Please log in to reply
&nsbp;

#1 like an angel

like an angel

    Moderator

  • Designer
  • 1422 posts

Posted 13 July 2010 - 08:42 PM

only for two days i have this issue..as i'm normally looking through DC forums or contests & then i try to navigate to another page i have to sign in again..
that's not my biggest problem
when i'm submitting a design and after a LONG explanation of what the design represents i automatically go to the contests page & the design i submitted was not submitted :confused:
any solution
P.S. i wasn't even stand by i was browsing in the moment i was signed out!!

♥ Selma ♥
DesignContest on Facebook


#2

  • Guests

Posted 13 July 2010 - 08:55 PM

yes, I have the same problem. we'll try to fix it asap!

#3 like an angel

like an angel

    Moderator

  • Designer
  • 1422 posts

Posted 13 July 2010 - 09:23 PM

Thanks Sergey.
i know you have been making huge improvements to DC lately . good thing this was just a bug! hope it get fixed soon

♥ Selma ♥
DesignContest on Facebook


#4 sharie

sharie

    Admin

  • Administrators
  • 21536 posts

Posted 13 July 2010 - 09:42 PM

This is a weird bug. Right now I'm working on my old machine using windows vista, browser is google chrome.

When I am on my new machine I get logged off all the time (very frustrating) My new machine has windows 7 and using google chrome browser also use aol sometimes and it logs off there as well

Like us on facebook


#5 ZukiH

ZukiH

    Guru

  • Designer
  • 1178 posts

Posted 13 July 2010 - 10:12 PM

@home im always logged.
@work its annoying, it automatically logs out after some min

#6 GoldenZ

GoldenZ

    Junior Guru

  • Designer
  • 432 posts

Posted 13 July 2010 - 10:12 PM

I solve that issue by refreshing the page before I begin the upload procedure, Then I sign in again and upload. Success!

I think its a browser session issue, the session expire so quickly.

I use Google Chrome Browser.

#7 like an angel

like an angel

    Moderator

  • Designer
  • 1422 posts

Posted 13 July 2010 - 11:20 PM

i've used the browser (opera "mostly" & firefox) i'm using from the time i joined DC ..
it logged me in even if i'm not (on) DC just if i open the browser i automatically log in.. never had this ever before..
so it's the first time for me in months to log in "manually".
& since the problem is happening to Sergey & sharie as the cleared.. i guess it wasn't the browser!

♥ Selma ♥
DesignContest on Facebook


#8 baiskee

baiskee

    Elite Designer

  • Designer
  • 915 posts

Posted 11 August 2010 - 04:07 PM

i've noticed that the first post was last july 13... well, i'm experiencing it now and i guess the bug is back.
LOGOWORX

“Do not spoil what you have by desiring what you don't have; rather remember that what you have now was once among the things you only hoped for.”

#9 Chung Dha

Chung Dha

    Guru

  • Designer
  • 1439 posts

Posted 11 August 2010 - 05:10 PM

dont write long stuff to explain I dont even bother to explain on most entries.

#10 like an angel

like an angel

    Moderator

  • Designer
  • 1422 posts

Posted 11 August 2010 - 07:21 PM

i've noticed that the first post was last july 13... well, i'm experiencing it now and i guess the bug is back.


yea the bug was back for me too for few days..everything went back to normal now.. but just in case i make sure i copy every thing i post first:rolleyes:

♥ Selma ♥
DesignContest on Facebook


#11 gunkoo

gunkoo

    Junior Member

  • Designer
  • 14 posts

Posted 17 August 2010 - 12:52 AM

I have this login problem when I was using home computer. Now I am on office coputer and it does not happen. Strange

#12 gunkoo

gunkoo

    Junior Member

  • Designer
  • 14 posts

Posted 17 August 2010 - 12:53 AM

My home computer is vista 32 bit with IE
My office computer is xp 64 bit with IE

#13

  • Guests

Posted 17 August 2010 - 06:40 PM

i've noticed that the first post was last july 13... well, i'm experiencing it now and i guess the bug is back.


the bug is there on some specific computer configurations and we are still trying to figure out what that is exactly that is on which systems/parameters the login doesn't hold. The problem seems to be solved for most users, but it still appears once in a while. We'll hund it down and kill it, no worries about that. Just make sure to write your system configuration when you report this bug. What we need to know is:

1. your operating system
2. your browser and it's version
3. if the browser has coockies enabled

#14 baiskee

baiskee

    Elite Designer

  • Designer
  • 915 posts

Posted 03 September 2010 - 05:54 PM

the bug is there on some specific computer configurations and we are still trying to figure out what that is exactly that is on which systems/parameters the login doesn't hold. The problem seems to be solved for most users, but it still appears once in a while. We'll hund it down and kill it, no worries about that. Just make sure to write your system configuration when you report this bug. What we need to know is:

1. your operating system
2. your browser and it's version
3. if the browser has coockies enabled


didn't notice this reply. anyway, here's mine:
1. Mac OS
2. Safari - version 5.0.1 (5533.17.8)
3. yes, cookies enabled

hope this helps. Thanks!
LOGOWORX

“Do not spoil what you have by desiring what you don't have; rather remember that what you have now was once among the things you only hoped for.”

#15 Aleph

Aleph

    Junior Member

  • Designer
  • 24 posts

Posted 04 September 2010 - 03:22 AM

I have the same issue on two different computers

1. Mac OS and Vista
2. Firefox 2 for the Mac and Explorer 8 for Vista
3. Cookies are enabled on both

#16 gdesigncontest

gdesigncontest

    Apprentice Designer

  • Designer
  • 11 posts

Posted 22 September 2010 - 01:31 AM

Yes, this happened to me and I just signed up! I'm using Safari on the Mac.

#17 gdesigncontest

gdesigncontest

    Apprentice Designer

  • Designer
  • 11 posts

Posted 22 September 2010 - 01:33 AM

More details of my setup:

-Safari 5.0.1
-MacOS 10.6.4
-Macbook Pro 13"

#18 Aleph

Aleph

    Junior Member

  • Designer
  • 24 posts

Posted 24 September 2010 - 08:26 PM

I am still having that issue I have to make sure that I am currently signed in before I submit a design.
Aleph

#19 baiskee

baiskee

    Elite Designer

  • Designer
  • 915 posts

Posted 30 September 2010 - 02:56 AM

bug is gone. thanks!
LOGOWORX

“Do not spoil what you have by desiring what you don't have; rather remember that what you have now was once among the things you only hoped for.”

#20 erichews

erichews

    Junior Member

  • Designer
  • 9 posts

Posted 12 October 2010 - 07:59 PM

I've had the issue as well. Is there a fix for certain, or is it still being worked on?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users